bilmiyorum içime mi doğdu da
resmen çekirdek bebeyi kız olarak tescillemişsin
Geldimmm yemekkk koydumm
kristal bebek canim o dedigin uzman tarafindan bakilan bi ultrason bizim 2li 3lu testlerde girdigimiz gibi ben cok yaptirdim ustten bakiyolar hatta bazi hastanelerde mamografi yerine bile kullaniyolar telas etme kuzum alttan cekim yok
antepli biri geldiydi nirdeee yemek tarifleri alcaz diye sevinmistimmm
azrammm eger oglun olursa kurdelayi netcen kizzzzz
puffyyymmm yedigin gunlerin tadini cikar eger kusmaya baslarsannn yemek bi eziyet olucak :)
iki teyzem var benim
şehir dışından beni ziyarete geliyorlar
birazdan burda olurlar eşim almaya gitti
her an çıkıp gidebilirim
hepinize iyi akşamlar kızlar
haklısınız ama elımde degıl işte
canımmm üzülmeeee bak benim oğlum 6 yaşında maşşallahı var boyu 1:35 e yakın :))
bende hamileliğimin 4-6 ayına kadar sadece halley pasta ile günümü geçiriodumm :)) heran wc de kusmakta buluodum kendimi :) ama oğlum 3550 gr 52 cm doğdu merak etme son aylar iştah açılır:)
degistimm
sütten tıksındım gercı sut anne ıcınmıs bebek annedende olsa kalsıyum alırmıs
ne bılıyım 11+1 de gıttım tam 11+1 cıktı ultrasonda
okulda arkadaslardan bıde burda duyuyorum önden gıdıyor dıye benımkı gelısmıyor galıba dıye dusunmeye basladım
dert etcemya kendıme bıseyı ılla
kızlar bende sabah ucgen peynır ekmekle yaptım kahvaltımı sadece bırde meyvesuyu
ustunede cekırdek yedı m
baskada bısey yemedım
benım bebegım hıc beslenemıcek dunde aglayıp durdum buyuzden suda ıcemıyorum
off offf mıdemde cok bulanıyor
mrb nasılsın bende yeniyim konuşalım biraz
kuzum miğdem bulanıyor aslında. Acayip bulanıyor ama yiyince kesiliyo gibi geliyo. o yüzden daha çok yiyorum
hımm anladım cnmcım benım geçen hafta bulantı geçmişti
ozamanda böyleydim şimdii tkr başladı bulantı
bakalım bulantım temelli kesılınce nasıl olcak iştahım
bende iyiyim cnmcım bulantılarım geçti diye sevınmıstım geçen hafta
ama tkr başladı dun akşam çıkardım
bugun daha iyiceyim ama genelde 10 11 gibi çıkarıyorum akşamları
dr a gitmiştin sonuc cıktımı acep kuzum
okulda arkadaslardan bıde burda duyuyorum önden gıdıyor dıye benımkı gelısmıyor galıba dıye dusunmeye basladım
bende bi kaç sabah öyle yedim sonra üçgen baydı benı
kaşarla iki dilim arasına tost yapıyorum yagsız şimdide ondan bıktım
yanı bende aynıyım kuzum oyuzden uzme kendını böyle
ilk 3 ay gayet normal bu durum hem çarşamba dr una gitceksin
ilaç alır kurtulursun bulantılarınsan cnm benımm
Simdide ben guldüm sana allah iyiligini versin bebek 13-14 haftalik olana kadar bizim yediklerimizden beslenmiyo ki ne agliyonnnnn sen benim hikayeme bak bebek yediklerimden besleniyo suan ama ben herseyi cikartiyorummm siska ciroz bisiy doguracam ben
ye ye ben kusarken kafam klozette agliyodum acliktan wcden cikip mutfaga ordan wcye :) ama cok yiyiyodum cikarmama ragmen
ne bu alınganlık kız sendeki hamişmisin yoksam sen. Dünde yaptın böyle kesin gebişsin sen
hoşgeldin canım
ne bu alınganlık
prolaktinden dolayı kesilmiştir kanaman dert etme
sen ovulasyon testi kullanmıyosun değil mi?
aslında kullansan iyi olur ama şimdi yumurtlamanı kestiremicemiz için en iyisi günaşırı ilişki
biraz canınız çıkacak ama napalım
sedoş sen nediyosun kuzum dünde geçmişte gördüm gelmiycem fln demişsin ben yoktum ama şimdik burdayım kızdırma beni haa zaten duygusalım bugün valla gidersen zarıl zarıl ağlarım hem megede şikayet edicem seni
sensiz olmaz sensiz olmazzzzzzzzzzzzzzz
Aaaa bende diger bağyanlara katiliyorummm giğbevvvmisin sen yoksammmmmmmm
unutulurmusun hiç dejavum bi yandan yemekle ugraşıyorum cnmcımm
hoşgeldin cnm benımm
hoşgeldin fıstığım olurmu öyle şey hiç valla bir taraftan yemek telaşesi diğer yandan kendi adıma diyeyim telefon yoğunluğum vardı görmedim kusuruma bakma sakın canım benim nasılsın hamile gibi halin var diyolar olabilirmi acaba tatlım :18::18::18:
canim gittim doktora kan sonuclari haftaya cikicak
ultrasonla bakmasini istememistim ama yine de bakdi
bir yandan da bakmasi iyi oldu kan sonucu cikana kadar kafayi yerdim yoksa ben, kist olusunca da cunku idrar testleri pozitif cikabiliyormus
simdi icim rahat gebelik testi yapildi yeniden cnm pozitif cikdi
2 hafta sonrasina randevu verdi
aslında yumurtlamama göre önden gıdıyor ultrasona göre tam sat gerı falan degıl doktorda hersey yolunda dedıherzaman olan bişey değil ki o önden gitme olayı
nadiren oluyor
sanırım erken yumurtlama ile alakalı
evet canım benım ark .da 8 ay kustu 3 kg dogdu yeter yanı masallahCanım sıkma canını benim arkadaşım hamilelikten öncede kusma sorunu vardı yemeği biraz fazla kaçırsın kusardı bide hamilelikte düşün kusmakla geçti ama bebeği sağsalim doğru maşallah senin bebişde besleniyordur sen sıkma canını :119:
ınsallah göturuyordurbenimde sat 5 aralık oraya göre normal gidiyor. Cuma gittiğim 5+6 dedi pazar gittiğim 6+5 dedi. Sanırım cihazdan farkediyor. ama sen sata göre hesapla bir sorun olsa zaten çokdan yolunda gitmeyen bişeyler olurdu. sen o yüzden canını sıkma kuzum. o senin depodan götürüyo malı
olabilir canım
bazen sancı bacaklara vurabilir
akıntını takip ediyor musun?
ovulasyon kullanmıyosun heralde
zaten yumurtlamanın yaklaşmış olması lazım
yumurtlama bitene kadar devam canım
dediğin gibi bırakırsın
o zaman hemen evi taşıyalım. Evim labirent gibi wc ve mutfak birbrinden o kadar ayrı ve uzakki acaba koridora leğenmi serpiştirsem 3-5 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?