Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayyyy sağol canımm :)) çok teşekkür ediorum ilgilendiğin içinn

haklısınız ama elımde degıl işte
sütten tıksındım gercı sut anne ıcınmıs bebek annedende olsa kalsıyum alırmıs
ne bılıyım 11+1 de gıttım tam 11+1 cıktı ultrasonda
okulda arkadaslardan bıde burda duyuyorum önden gıdıyor dıye benımkı gelısmıyor galıba dıye dusunmeye basladım
dert etcemya kendıme bıseyı ılla

herzaman olan bişey değil ki o önden gitme olayı
nadiren oluyor
sanırım erken yumurtlama ile alakalı

Canım sıkma canını benim arkadaşım hamilelikten öncede kusma sorunu vardı yemeği biraz fazla kaçırsın kusardı bide hamilelikte düşün kusmakla geçti ama bebeği sağsalim doğru maşallah senin bebişde besleniyordur sen sıkma canını :119:

mrb nasılsın bende yeniyim konuşalım biraz

hosgeldinnn canimmm kendinden bahset istersen bebek istiyosun sanirim

kuzum miğdem bulanıyor aslında. Acayip bulanıyor ama yiyince kesiliyo gibi geliyo. o yüzden daha çok yiyorum

ye ye ben kusarken kafam klozette agliyodum acliktan wcden cikip mutfaga ordan wcye :) ama cok yiyiyodum cikarmama ragmen

canim gittim doktora kan sonuclari haftaya cikicak
ultrasonla bakmasini istememistim ama yine de bakdi
bir yandan da bakmasi iyi oldu kan sonucu cikana kadar kafayi yerdim yoksa ben, kist olusunca da cunku idrar testleri pozitif cikabiliyormus
simdi icim rahat gebelik testi yapildi yeniden cnm pozitif cikdi
2 hafta sonrasina randevu verdi

benimde sat 5 aralık oraya göre normal gidiyor. Cuma gittiğim 5+6 dedi pazar gittiğim 6+5 dedi. Sanırım cihazdan farkediyor. ama sen sata göre hesapla bir sorun olsa zaten çokdan yolunda gitmeyen bişeyler olurdu. sen o yüzden canını sıkma kuzum. o senin depodan götürüyo malı

kızlar sağolun bunları bılıyorum ama hamılelık duygusu sanırım bendekı
bulantılar benı cok fena yaptı bıde oyuzden morelım bozuluyor
geccek geccek

ye ye ben kusarken kafam klozette agliyodum acliktan wcden cikip mutfaga ordan wcye :) ama cok yiyiyodum cikarmama ragmen

o zaman hemen evi taşıyalım. Evim labirent gibi wc ve mutfak birbrinden o kadar ayrı ve uzakki acaba koridora leğenmi serpiştirsem 3-5 tane

ne bu alınganlık kız sendeki hamişmisin yoksam sen. Dünde yaptın böyle kesin gebişsin sen

Alınırım tabii yazıyorum yazıyorum bakıyorum kimse tınmıyo yaa hamile kalsaydım katılırdım size

ne bu alınganlık valla herşeyden.. Yumurtlama olmuyor,regli de gelmiyor. Ben pcolu oldum yine sanırsam temmuzda da çıkmıştı öyle birşey neyse ki regliden sonra tekrar yapılan testlerde geçmişti o zamanda sırtımda sivilceler çıkmıştı şimdide var ya hormonlar bozuldu ya da pco var ay bilmiyom yaa..

sen bana sor duygusallığı kızım yaa. Bu aralar duygusalım benle iyi geçinin bebek çalışması yokken çatır çatır yumurtlayan ben yumırtlama olmuyor şimdi regl, gelcek o zaman diyorum o da yok hiçbir belirti de yok off sıkıldım artık yaa.. Bir de dün kaynanaya gittik ben burda donmuşum ölüyorum eve atayım kendimi diye bakıyorum sayın bayan tüm gün uyur,akşam tv karşısında. Bana surat yapıyor.İstanbul'a gideceğimi söyledim bir surat, konuşuyoruz başka surat dediklerimizi dinlemiyor bile meğer bu hafta aramamışızda ona bozulmuş kontes. Ya her hafta gdiyoruz zaten eve koştur koştur atıyorum kendimi zaten. Ama yurtdşındaki oğluna toz kondurmaz bu yaz evlendi paşa amerikalarda kızla geldiler yemek verdik 3 gün kaldılar gittiler İstanbul'da gezdiler onlar hiç laf olmuyor ama.Kayınpederim dedi böyle işte arayın diye. Laflar boğazıma geliyor da susuyorum yaa.

Aaaa bende diger bağyanlara katiliyorummm giğbevvvmisin sen yoksammmmmmmm

ah nerde yumurtlamamı var bacım döl tutsun yaa.. Regl gelse diyorum o da yok hiçbir cacık yok bende. Menopoza girdim sanırım. Annemlerden dönünce hala regl olmamış olursam dr yolu gözükcek bana.

unutulurmusun hiç dejavum bi yandan yemekle ugraşıyorum cnmcımm
hoşgeldin cnm benımm

kolay gelsin bu aralar alınganım ve kırgınım beni hoş tutun hormonlarım azdı

yok kuzum yaa yok sıfıra sıfır elde var sıfır yanii. Doktora yalvarcam klomen versin bana.

Son düzenleme:

canımm relaxla birazz kötü bişi olsa doktorun seni uyarır merak etme

hee anladım kuzum demekki orda farklı işliyo sistem
ozamana keseyi bebişi felen görürsün kuzumm

herzaman olan bişey değil ki o önden gitme olayı
nadiren oluyor
sanırım erken yumurtlama ile alakalı
aslında yumurtlamama göre önden gıdıyor ultrasona göre tam sat gerı falan degıl doktorda hersey yolunda dedı
dun aksam yemek yıyemedım masada agladım ayy sınır oluyorum bazen kendıme
zırlıyarak bu cocuk gerıden gelıyor yemıyorum dıye dedım eşime
oda kızıyor guluyor bana
işte gelıyorlar arasıra
evet canım benım ark .da 8 ay kustu 3 kg dogdu yeter yanı masallah
saglıklı olur ınsallah herkesın bebegı

ınsallah göturuyordur
insan ıcınde bır can oldugunu bılınce ona cok ıyı bakmak ıstıyor
gece bazen yuzuztu yatarken buluyorum kendımı hemen uykum kacıyor bu yatıs tarzımı degısmem lazım ılerkı aylarda sıkıntı olmasın
bogmayayım cocuguallah korusun

akıntımı takip ediyorum canım suan yok herhangi bşey back agrısı dışında

geçen 2 ay ovücan kullandım tatlım bu ay almadım bu ayda hayıta önem verdim ins

bizde senin gbi ilk ay hamiş kalanlardan oluruz

yok canım niyee gelişmesin onun döllenme zamanıyla ilgisi var kimi öncen kimi geriden gider ama son aylarda yakalar merak etme hep öyle olur.Sigara,alkol,zararlı şeyler kullanmadığın sürece gelişimde kolay kolay sorun olmaz genetikte birşey olmadığı sürece. Testler olsun rahatlarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…