Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kendi annemlerle kaynanamların arası açılmaya başladı hamilelik tesdi yaptım hafif bi silik cizgi çıktı sevinemedim bilee

aa ama bunu dert etmemek lazım,senin ve kocanın huzuru için,yan etkilerden uzak durmalı..
napalım can ciğer kuzu sarması olmayıversinler..

kızım sen ne diyyyyooosssuuunnnn yaaaaaaaaaaaaaaaa,silik 2. çizgi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:

bu ay da böyle deneyim zaten şifa ile kararımız öyleydi inş olur ama olmazsa bakarım artık hergüne

bence bu yastık, bekleme falan hepsi fasafiso, analarımız yastık mı koymuş, yumurtlama mı takip etmiş.

Salın gitsin

aynen canım yaa ben de böyle düşünüyorum artık zevke bakacağım...

kendi annemlerle kaynanamların arası açılmaya başladı hamilelik tesdi yaptım hafif bi silik cizgi çıktı sevinemedim bilee

canım üzme kendini yaaa kızzz sen bana kızdın beni geçtin heee...hamilesin cnm sanırım gözün aydınnnn

Son düzenleme:

huzuru kaçıran kocam ya zaten annemler benim resmi yerine göre hareket ediyolar kaynanamlarda çok samimi aşırı tabiki ters geliyo annem pek gelmek istemiyo kaynanamlara onlarda gelmiyo gelcek gelmicek yok öle yok böle canım sıkılıyo istee
evet ama çokk silik zor gözüküyo hafif yanii söylemiycem kimseye garanti edene kadar
yarın da bizim ilçemizin şenliği var kiraz ve çilek şenligi bugün akşamda eglencesi var ama gitmiyoruz niye çünkü kaynanamlarla dötlerimiz yapışık onlar olmassa gidemiyoruz

boşver takma ne halleri varsa görsünler, şahsen ben artık öle yapıyom.

Şu silik çizgi ne olaki

yahu silik 2. çizgi gebelik pozitif demek işteeeeeeeee
aysuuunn,foto koy bakiim :92::92::92:

çek resti
bu akşam şenliklere gidecez herif de

kuzenimm,güzeller güzelimm miyabaaaa

sende durumlar ne,test yaptın mı?
kaç gün gecikmen vardı?

Miyabaaaa canım

8 gün gecikti bi izin verse gitsem test alsam yoktur bi şey diyo:97:

boşver takma ne halleri varsa görsünler, şahsen ben artık öle yapıyom.

Şu silik çizgi ne olaki

kafam karışıyo arada kalıyorum bendee napcam bilmiyom daa ikinci çizgiyede ümit baglamak istemiyorum ya yoksa:44:

inşallah Allah görsün halimide versin bi bebek artıkınnn

canım üzme kendini yaaa kızzz sen bana kızdın beni geçtin heee...hamilesin cnm sanırım gözün aydınnnn

ister istemez üzüyorum canım yaa hamilemiyim bilmiyorum kii keşke olsammm

Ay ne gıcık, anca beraber kanca beraber hikayesi, hiiiiiiç gelemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…