noldu bakem.....................
kendi annemlerle kaynanamların arası açılmaya başladı hamilelik tesdi yaptım hafif bi silik cizgi çıktı sevinemedim bilee
kendi annemlerle kaynanamların arası açılmaya başladı hamilelik tesdi yaptım hafif bi silik cizgi çıktı sevinemedim bilee
allaaaammmm
heee bende ööle mal mal bakıp çıkıom ya :26:
bu da iyi strateji aslına bakarsan..(önerilenin de gün aşırı olması bakımından)
benim de bu ayki sorunum kuruluktu maalesef.. fena bi durum..
ama bu ay bu şekilde denemezsem içimde hep acaba mı kalcaktı..:44:
olmazsa öbür ay gün aşırı yaparım halveti luckicanım..:78:
bence bu yastık, bekleme falan hepsi fasafiso, analarımız yastık mı koymuş, yumurtlama mı takip etmiş.
Salın gitsin
aa ama bunu dert etmemek lazım,senin ve kocanın huzuru için,yan etkilerden uzak durmalı..
napalım can ciğer kuzu sarması olmayıversinler..
kızım sen ne diyyyyooosssuuunnnn yaaaaaaaaaaaaaaaa,silik 2. çizgi miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
boşver takma ne halleri varsa görsünler, şahsen ben artık öle yapıyom.
Şu silik çizgi ne olaki
Herkese selam
Megim kuzenim
huzuru kaçıran kocam ya zaten annemler benim resmi yerine göre hareket ediyolar kaynanamlarda çok samimi aşırı tabiki ters geliyo annem pek gelmek istemiyo kaynanamlara onlarda gelmiyo gelcek gelmicek yok öle yok böle canım sıkılıyo istee
evet ama çokk silik zor gözüküyo hafif yanii söylemiycem kimseye garanti edene kadar
yarın da bizim ilçemizin şenliği var kiraz ve çilek şenligi bugün akşamda eglencesi var ama gitmiyoruz niye çünkü kaynanamlarla dötlerimiz yapışık onlar olmassa gidemiyoruz
kuzenimm,güzeller güzelimm miyabaaaa
sende durumlar ne,test yaptın mı?
kaç gün gecikmen vardı?
boşver takma ne halleri varsa görsünler, şahsen ben artık öle yapıyom.
Şu silik çizgi ne olaki
inşallah Allah görsün halimide versin bi bebek artıkınnnHamilesin
canım üzme kendini yaaa kızzz sen bana kızdın beni geçtin heee...hamilesin cnm sanırım gözün aydınnnn
huzuru kaçıran kocam ya zaten annemler benim resmi yerine göre hareket ediyolar kaynanamlarda çok samimi aşırı tabiki ters geliyo annem pek gelmek istemiyo kaynanamlara onlarda gelmiyo gelcek gelmicek yok öle yok böle canım sıkılıyo istee
evet ama çokk silik zor gözüküyo hafif yanii söylemiycem kimseye garanti edene kadar
yarın da bizim ilçemizin şenliği var kiraz ve çilek şenligi bugün akşamda eglencesi var ama gitmiyoruz niye çünkü kaynanamlarla dötlerimiz yapışık onlar olmassa gidemiyoruz
Miyabaaaa canım
8 gün gecikti bi izin verse gitsem test alsam yoktur bi şey diyo:97:
hayırlısı canımmm bu arada selammm
Ay ne gıcık, anca beraber kanca beraber hikayesi, hiiiiiiç gelemem
Miyabaaaa canım
8 gün gecikti bi izin verse gitsem test alsam yoktur bi şey diyo:97:
8 günnnnnnnnnn
kuzen hemen çık bi test al gözünü seviim ya
ne izni
aysuuuunnnnnnn bi tane daha yap canım bence emin olmak için sonra gidersin kana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?