Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya söylemiyim söylemiyim diyorum daa kendi babasında hiç utanma yok yemin ederim kızlar kimin kayın pederi gelinin yanında pırt yapabilir söylermisiniz

OHAAAA

valla onu bilmem ama sana benden tavsye, bu senin ailen, benim ailem konusunu bir an önce evden uzakşaltı, yoksa çoooooooooooooooook büyüyor. Bizim büyüdü büyüdü kocaman oldu. Şimdi tanımıyorum kendilerini çoooooook huzurluyum.

ya söylemiyim söylemiyim diyorum daa kendi babasında hiç utanma yok yemin ederim kızlar kimin kayın pederi gelinin yanında pırt yapabilir söylermisiniz

aysuncummm,avatarını kaldır,başka bişey koy onun yerine..
özelimizi rahat rahat paylaşabiliriz burda..
nolur nolmaz bi tanıdık falan çıkmasın..

dur bak,ben sana avatar koyiim,onu kopyalıyıver olmazsa..(unutmuş olabilirsin bu işlemi diye )

Son düzenleme:

aslında en iyisi işte de annem uzak kaynana dibimde oturuyo gitmedim 1 hafta niye gelmiyon çok mu uzak diye laf yapıyo çok sık gitmeyelim en iyisi 2 tarafada:44:

kızlarrr selamlarrr megggggg alllah senı netmesınnn cesmelerden bıle yazıon heee sen o kaaa cesmeye gıt nete gırr valla eferımmm ne dııyım.. aysun yavrım bencede hamıssın ıkıncı sılık cızgııı testı tekrarla bıdee ne zamandır ıstııodunnn onuda solesene be hacı be

yok daha gitmedik..
benimki gelmek üzere eve.
3 gibi çıksak,4 gibi orda oluruz..
ordan gelcem ama gene

aslında en iyisi işte de annem uzak kaynana dibimde oturuyo gitmedim 1 hafta niye gelmiyon çok mu uzak diye laf yapıyo çok sık gitmeyelim en iyisi 2 tarafada:44:

Öyle yap canım, ama bunu kocana böyle anlatma, yani başka nedenler bul, a bu hafta gidemeyiz çünkü şunu yapmalıyız, bugün olmaz yarın gibi salla, zamanla alışır zaten. Ama sen direkt sık gitmeyelim muhabbetğ yaparsın,inadına her gün gitmek ister, cıngar çıkarır. Üstüne gitme asla asıl niyetini belli etme, mesala iki hafta gitme sonra özledim bu hafta kesin gidelim de. Bak bu teknik çok işe yarıyor.Bu tüm koca sorunlarında geçerli.

dipteyimmmmmmm sondayımmmmmm depresyondannnnn yalvarırıım gelde kurtarrrr.

benı tanımlaaa cumleler ıcındeee kullann yepyenı anlamlara salllllll emre nin coverıı super olmus yaaaaa

Yok daha kötü yapmıyım şimdi ortamı aradığı zaman belli olmuyo yakında olsa giderimde uzak biraz

senınde canın gıtmekkk ıstemıo ya neyseeeeee sende pek bı merak yok sanırsammm sankım sen bısılerden suphelenıyo gıbısın ammmmaaa

Bilmiyorum ki hiç adetim gecikmez benim :26:

Nasıl yani anlayamadım ne gibi şüphe bu

hayırlısı olsun hakkında kuzenim benim..
bu kadar inatla sana gelmek isteyen bi melek var..
iyi düşün canım benim..
kimse baki değil..ama evlat.....................

hayırlısı olsun hakkında kuzenim benim..
bu kadar inatla sana gelmek isteyen bi melek var..
iyi düşün canım benim..
kimse baki değil..ama evlat.....................

Evet ısrarla gelmek istiyo tarihe geçcem yemin ederim keşke guinesse bildirseydik durumu

Evet ısrarla gelmek istiyo tarihe geçcem yemin ederim keşke guinesse bildirseydik durumu

canımmsın benimm

kızlaaarrr benimki geldi,ben çıkıyorum şimdi..
sora gelcemm, öpüom heppiniziiii

bilmiyorum kii canım yaaa 3 aydır istiyodum daa oldumu bilmiyorum yanlış da olabilir kiii
sagol canım yaa en iyisi öyle yapmak
şu testin fotosunu koyar mısın bi bebeem

inşallah gibesindir

koyayım canım :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…