canımmsın benimm
kızlaaarrr benimki geldi,ben çıkıyorum şimdi..
sora gelcemm, öpüom heppiniziiii
bence sen bi test daha yap böyle arada kalmaktansa ama pozitif bence
bilmiyorum kii canım yaaa 3 aydır istiyodum daa oldumu bilmiyorum yanlış da olabilir kiii
sagol canım yaa en iyisi öyle yapmak
koyayım canım :82:Eki Görüntüle 218000
Canım bende de böyle çıkıyordu ama negatif oluyordu. Moralini bozmak istemiyorum inşallah senin pozitiftir.
bana da çok hasta olacakmışım ggibi geliyo çünkü kaşlarım falan çıktı adet olacagım zaman hep çıkıyo yine olurum ümit falan yok zaten hasta olcam biliyom ben
Canım o hamileliktede olabilir hormonlar farklı hızlı falan çalışıyo çünkü adetine ne kadar var
bilmiyorum hiç hamile kalmadım kii adetime hafta var haftaya bugün işteeinşallah hasta falan olmam da gebeyimdirr
canım bi idrar daha yaaaaaaaaaaaappppppppppppppp
bilmiyorum kii canım yaaa 3 aydır istiyodum daa oldumu bilmiyorum yanlış da olabilir kiii
sagol canım yaa en iyisi öyle yapmak
koyayım canım :82:Eki Görüntüle 218000
oooo çok varmış daha bi şey çıkmaması lazım aslında:44:başka marka bi test daha al ama daha erken haftaya bugün ya da bi kaç gün önce yap
benden söylemesi bu teste göre hamilesin kuşum. benimde ilk yaptıgımda bööle cıkmıştı biliyomusun :))
erken yumurtlamam falan mı oldu acabaaa bekliyim bence en iyisi buu
Evet canım biraz sabır
kanda çıkmıycak diye korkuyorum yaaa
her sabrın sonu selamettir bizimde öyle olur inşallah
azcık sabır bidenem azcık sabır ok? bikaçgün daha bekle bence daha net bir sonuç alırsın testten. kaç gün oldu gecikmen
gecikmem yok kii adetime hafta var adet günüme kadar bekliyim internetten baktım daa adetten önce bu testlerde yanlış çıkma olasılıgı varmış kesin yanlış çıkmıstırr yaa
hmm adet gününe daha varsa ve gebeysen bile cıkmayacaktır testte bidenem. günün geçince hormonlar foraaaaaaa oluyooo o zaman işte testte cıkıyo. evet azcık sabret inşallah istedigin gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?