Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım bende de böyle çıkıyordu ama negatif oluyordu. Moralini bozmak istemiyorum inşallah senin pozitiftir.

bana da çok hasta olacakmışım ggibi geliyo çünkü kaşlarım falan çıktı adet olacagım zaman hep çıkıyo yine olurum ümit falan yok zaten hasta olcam biliyom ben

bana da çok hasta olacakmışım ggibi geliyo çünkü kaşlarım falan çıktı adet olacagım zaman hep çıkıyo yine olurum ümit falan yok zaten hasta olcam biliyom ben

Canım o hamileliktede olabilir hormonlar farklı hızlı falan çalışıyo çünkü adetine ne kadar var

bilmiyorum hiç hamile kalmadım kii adetime hafta var haftaya bugün iştee inşallah hasta falan olmam da gebeyimdirr

oooo çok varmış daha bi şey çıkmaması lazım aslında:44:başka marka bi test daha al ama daha erken haftaya bugün ya da bi kaç gün önce yap

azcık sabır bidenem azcık sabır ok? bikaçgün daha bekle bence daha net bir sonuç alırsın testten. kaç gün oldu gecikmen

gecikmem yok kii adetime hafta var adet günüme kadar bekliyim internetten baktım daa adetten önce bu testlerde yanlış çıkma olasılıgı varmış kesin yanlış çıkmıstırr yaa

gecikmem yok kii adetime hafta var adet günüme kadar bekliyim internetten baktım daa adetten önce bu testlerde yanlış çıkma olasılıgı varmış kesin yanlış çıkmıstırr yaa

hmm adet gününe daha varsa ve gebeysen bile cıkmayacaktır testte bidenem. günün geçince hormonlar foraaaaaaa oluyooo o zaman işte testte cıkıyo. evet azcık sabret inşallah istedigin gibi olur​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…