Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben hiç bişey hazırlamıyorum iki gün önce 5.30 da uykudan gözümü açamadığım halde ona tost yaptım çayını hazırladım yatağa girdim sesledim kahvaltın masada hazır diye adam hiç dokunmamış neymiş sensiz yiyemiyorum diyor bende masayı öyle dokunulmamış görünce kızdıda ondan dokunmadı sanmıştım akşam yemeklerinde mutlaka beni yemesemde yanında ister de kahvaltıyıda sonradan çıkardı gittikçe nazlı bir herif oluyor

ya biz bebelerimiz olunca neetcez..
zaten sabahlıcaz adamlarla ilgilenemicez ki..
o tempoda bi de kapris çekicez sanırım..
ama çekemem ben fenayımdır

ben çekerim benim kinin öyle bir çenesi vardırki lafı gediğine oturtturur onunla laf kavgası yapacağıma susup idare ederim bebeğimede onada bakarım rabbim yeterki nasıp etsin
bu arada miyföylerin üzerini kapatmıyormusun gerçi ben miyföyleri yemiyorum zaten fazlasıyla kiloluyum bide onun kalorisini olamam ama ani misafirler için dolabımda her daim bulundururum

benim bebek büyütürkenki durumumu anlaması lazım..
anlayıncağa kadar anlatırım diye düşünüyorum bakalım..

milföylerin üstünü kapatmıyorum,pizza gibi oluyolar..
patatesli,peynirli domatesli,sosisli salamlı,kıymalı..
çok pratik..

ya şimdi haksızlık etmek istemiyorum,
benim kocam çok uysaldır
genellikle yani..çoğunlukla..

Son düzenleme:
ya şimdi haksızlık etmek istemiyorum,
benim kocam çok uysaldır
genellikle yani..çoğunlukla..

benim kocamda uyumludur (uysal demiyorum)adam sabah aç işe gider hiç bişey demez ama laf cambazıdır öyle boşuna konuşmaz yerli yerince lafı gediğine oturtur kavga esnasında ben ona laf yetiştiremem onun için alttan alırım

ben liseyi bitirir bitirmez evlendim bir mesleğim olmadı hiç çalışmadım hiçte heveslenmedim çalışmaya ben ev hanımlığını çok seviyorum

ya demin şutlandık sanırım kkden kısa bi süre..

ben alttan almam gerekirse,yani sadece haksız ve hatalıysam alttan alırım..
yoksa normal zaman ve durumda alttan alan biri değilim evliliğimde..(normalde de..)
haklıya hakkının teslim edilmesi gerektiğini düşünürüm hep..

seversin tabi istediğin saatte yatıp kalkıyorsun yanlış hatırlamıyorsam lise yılarındada geç yatardım demiştin sabah işe kalkmak kolaymı

ben oldum bittim gece cadısıyım papatyacım
bana 4,5 saatlik uyku yetiyo..

ama gece değil de sabaha karşı uyuyorum tek fark bu

Son düzenleme:
canım bu gecelik sohbet yeter yarın kısmet olursa görüşürüz

temem bebeem,görüşürüz

bende bir iki oyun oynayıp halvetime gidiyorum,belki de bu gece halvet etmem ya bilmiyorum..dün gece yapmıştıktı :26:

kızlarrr ben geldimmm...
2 gündür yatıyorum adet sancım çok fazla olduu...
kıvrandım durdumm...

şimdi daha iyiyimm...

öğlen uğramaya çalışırımm..
öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:
Günaydın iyi pazarlar fıstıklar

Nasıl geçti halvetler

Megim kuzenim ne güzel anlatmışsın milföyü canım istedi sabah sabah benim gibi iştahsız birinin bile iştahını kabarttın

Gece kuşları siziŞimdi de uyanmazsınız tabi

günaydın kızlar... aysunsedat testtin silikte olsa pozitif cıkmış hamilesin inş .bizlerede dua et canım.... bide kızlar dun benim 19.günümdü akşam peceteyle silince pembemsi azcık bir leke geldi bu ne oluyor ama bir kac günüdr sık idrara cıkıyordum yaptıktan sonra cok az ağrı oluyordu şimdi gecti bu ne şimdi kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…