gece vardiyasında çalışan kralıça arılarız biz
bende kahvaltıya kalkamıyorum epeydir ya..
yazık sessizce kalkıyo gidiyo işe..
ama ben geceden börek,poğaça bişeyler yapıyorum,sabah yiyip gidiyo onları..
ben hiç bişey hazırlamıyorum iki gün önce 5.30 da uykudan gözümü açamadığım halde ona tost yaptım çayını hazırladım yatağa girdim sesledim kahvaltın masada hazır diye adam hiç dokunmamış neymiş sensiz yiyemiyorum diyor bende masayı öyle dokunulmamış görünce kızdıda ondan dokunmadı sanmıştım akşam yemeklerinde mutlaka beni yemesemde yanında ister de kahvaltıyıda sonradan çıkardı gittikçe nazlı bir herif oluyor
ben çekerim benim kinin öyle bir çenesi vardırki lafı gediğine oturtturur onunla laf kavgası yapacağıma susup idare ederim bebeğimede onada bakarım rabbim yeterki nasıp etsin
bu arada miyföylerin üzerini kapatmıyormusun gerçi ben miyföyleri yemiyorum zaten fazlasıyla kiloluyum bide onun kalorisini olamam ama ani misafirler için dolabımda her daim bulundururum
meg sen kaç senelik ev hanımısın daha dorusu evliyken çalıştınmı
ya şimdi haksızlık etmek istemiyorum,
benim kocam çok uysaldır
genellikle yani..çoğunlukla..
benim kocamda uyumludur (uysal demiyorum)adam sabah aç işe gider hiç bişey demez ama laf cambazıdır öyle boşuna konuşmaz yerli yerince lafı gediğine oturtur kavga esnasında ben ona laf yetiştiremem onun için alttan alırım
ben liseyi bitirir bitirmez evlendim bir mesleğim olmadı hiç çalışmadım hiçte heveslenmedim çalışmaya ben ev hanımlığını çok seviyorum
valla mesajı zor yolladın ne oldu kk anlamadım
bende ev hanımlığını çok seviyorum doğrusu
seversin tabi istediğin saatte yatıp kalkıyorsun yanlış hatırlamıyorsam lise yılarındada geç yatardım demiştin sabah işe kalkmak kolaymı
canım bu gecelik sohbet yeter yarın kısmet olursa görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?