tmm gülümm geçç kaldımm çok öpüldünn bu arada benm kırmızılarrr geldiii bu ayy
ya canımm yumurtlama testin yokmu ondan dene bide. benimde gebelik testi çok silikti ama yumurtlama testi kopkoyu çift çizgi çıkmıştı
sende çok öpildin üzülme bebeğim hayırlısı bu demekki en azından gecikmiyo bak benim hala geklmedi görüşürüztmm gülümm geçç kaldımm çok öpüldünn bu arada benm kırmızılarrr geldiii bu ayy
ya canımm yumurtlama testin yokmu ondan dene bide. benimde gebelik testi çok silikti ama yumurtlama testi kopkoyu çift çizgi çıkmıştı
sende çok öpildin üzülme bebeğim hayırlısı bu demekki en azından gecikmiyo bak benim hala geklmedi görüşürüz
canım yumurtlama testim yok birde teki 15 tl sordumdumda ne bileyim hiç kullanmadımda eşimin telinden çekerim bu testi çıkarsa akşama yada yaroına koyarım hepinizi öpüyorum dua edin bana bu ay gelsin bebeğim kızlar Allaha emanet olun canlarımmmmmmmmmmmm
baklık aldım geldim pazardan kıslar. aksama yemegim kolay yani
Olur olu ne marka kullandın? Ben sana benim resmi göndereyim benimki de hayli silikti.
Eki Görüntüle 374208
olsun tatlım demekki hayırlısı böyleymiş benimde düşükten sonra ilk adetim geldi ben sevindim gecikmedi diye.önümüzdeki maçlara bakıcaz
olsun tatlım demekki hayırlısı böyleymiş benimde düşükten sonra ilk adetim geldi ben sevindim gecikmedi diye.önümüzdeki maçlara bakıcaz
hoşgeldinnn benimde cnm balık istedi eşimde akşam iş yemeğine gitcekmiş gelseydi birlikte yemeğe giderdik tek başıma yemek yapasım bile yok
vay gülüm çok çok s,ilik benimki senden daha belirgin eşime gmnderdimde güldü kaldır at bu ne ya diyo şimdi bunu görse anlardı herhalde çok sevindirdin şimdi beni novaydı benimki meleğim inş yaa inş dua edin canlarım çok sğaolasın resmini koyduğun için öpüyorum bebeğim görüşürüz
evet cnmm dmeekk kızlar pazartesii dr.gitcez bakalım kızlarr 6.adır deneme süresi vardı ya bebek çalışmaları için bizim süre doldu 6.a oldu nasıl olcak hangi testler yapılıyo bide adetlerim düzensiz yolunamı koyarlar napcaklar merak ediyormm
canım sen kullanmıstın demi progynex i. bi hapla kullandım demiştin obür hap klomenin yerine gecen bi hapmı ben klomeni kullandım bitti 14.günü yumurtama baktı yeteri kadar büyümedigi için catlatma ignesi yapamadı dktor.sonra bunu yazdı adetim gecikmesin diye yazdıgını söledi.
Hadi gözün aydın kız dediydim 2-3 güne gelir diye.Genelde 35 oluyor da
SYN:HİLAL
canım sen kullanmıstın demi progynex i. bi hapla kullandım demiştin obür hap klomenin yerine gecen bi hapmı ben klomeni kullandım bitti 14.günü yumurtama baktı yeteri kadar büyümedigi için catlatma ignesi yapamadı dktor.sonra bunu yazdı adetim gecikmesin diye yazdıgını söledi.
SYN:HİLAL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?