Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tmm gülümm geçç kaldımm çok öpüldünn bu arada benm kırmızılarrr geldiii bu ayy
sende çok öpildin üzülme bebeğim hayırlısı bu demekki en azından gecikmiyo bak benim hala geklmedi görüşürüz
ya canımm yumurtlama testin yokmu ondan dene bide. benimde gebelik testi çok silikti ama yumurtlama testi kopkoyu çift çizgi çıkmıştı

canım yumurtlama testim yok birde teki 15 tl sordumdumda ne bileyim hiç kullanmadımda eşimin telinden çekerim bu testi çıkarsa akşama yada yaroına koyarım hepinizi öpüyorum dua edin bana bu ay gelsin bebeğim kızlar Allaha emanet olun canlarımmmmmmmmmmmm

hayırlısı canım dualarımız seninle kendine ii bak

Olur olu ne marka kullandın? Ben sana benim resmi göndereyim benimki de hayli silikti.

Eki Görüntüle 374208

vay gülüm çok çok s,ilik benimki senden daha belirgin eşime gmnderdimde güldü kaldır at bu ne ya diyo şimdi bunu görse anlardı herhalde çok sevindirdin şimdi beni novaydı benimki meleğim inş yaa inş dua edin canlarım çok sğaolasın resmini koyduğun için öpüyorum bebeğim görüşürüz

olsun tatlım demekki hayırlısı böyleymiş benimde düşükten sonra ilk adetim geldi ben sevindim gecikmedi diye.önümüzdeki maçlara bakıcaz

evet cnmm dmeekk kızlar pazartesii dr.gitcez bakalım kızlarr 6.adır deneme süresi vardı ya bebek çalışmaları için bizim süre doldu 6.a oldu nasıl olcak hangi testler yapılıyo bide adetlerim düzensiz yolunamı koyarlar napcaklar merak ediyormm

olsun tatlım demekki hayırlısı böyleymiş benimde düşükten sonra ilk adetim geldi ben sevindim gecikmedi diye.önümüzdeki maçlara bakıcaz

canım sen kullanmıstın demi progynex i. bi hapla kullandım demiştin obür hap klomenin yerine gecen bi hapmı ben klomeni kullandım bitti 14.günü yumurtama baktı yeteri kadar büyümedigi için catlatma ignesi yapamadı dktor.sonra bunu yazdı adetim gecikmesin diye yazdıgını söledi.

hoşgeldinnn benimde cnm balık istedi eşimde akşam iş yemeğine gitcekmiş gelseydi birlikte yemeğe giderdik tek başıma yemek yapasım bile yok

tek basıma bende bazen kalıyom bende yapıyodum bi ekmek arası kocaman yarım ekmek. amma rejimdeyim suan. canım sana bi soru sorduydum gördünmü:

Nova bence güvenilir marka ben çok kullandım hiç yanıltmadı.Hatta ilk gebelğimde adetten 2 gün önce baya çıkardı.Ayrıca bu göremediğin çizgi battan 6 gün önce çıktı
Bence senin hamile olma ihtimalin yüksek

cnm bi gidin doktora hormonlarına fln bakılsın adetler bi düzene girsin bide hayıt kullandın mı sen adet düzeni için?yada kür fln

evt tatlım kullanmıştım diğer ilaçta serephone di yumurtlamayı arttırmak içindi prognex içinde dr.eğer gebelik olursa tutunmasını kolaylaştırcak demişti.ama evt adet gecikmesi içinde yazılıyor

Hadi gözün aydın kız dediydim 2-3 güne gelir diye.Genelde 35 oluyor da

tam 35.de geldi valla

SYN:HİLAL
canım sen kullanmıstın demi progynex i. bi hapla kullandım demiştin obür hap klomenin yerine gecen bi hapmı ben klomeni kullandım bitti 14.günü yumurtama baktı yeteri kadar büyümedigi için catlatma ignesi yapamadı dktor.sonra bunu yazdı adetim gecikmesin diye yazdıgını söledi.

CANIM GÖRdüm cevabını gecmiş sayfada kalmıs.

bu hayırlı cuma günü vesile olur inşallah bekleyen tüm arkadaşlarımın göbikleri bebiş dolarrrrrr

peki bu hapı kullanırken nasıl bi agrı oldu kasıklarında anlatabilirmisin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…