Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Tamam arkadaşım ya 35. te gelmesi de normalliğin göstegesi bence sen korunmayı bırakabilirsin,bunu gönül rahatlığıyla söylüyorum.Ayrıcana rahim müsait değilse zati tutunma olayı olmaz.Sen bak işine.Sonuçta bir ayda rahim başka bir şeye dönüşmüyor hadi 6 ay dese tamam da bir aylık fark bişey değiştirmez bence

eşim bana akşam erken çıkarsam bişeyler yaparız demişti. yolu uzak ya epey. saat 15.30 gibi mesaj attı teliyle net gitti bende kapadım. dışarda oturuyrum demişti hala nete girmedi kesin bana süpriz yapıcak yoksa kırk kere ya mesaj atardı ya gtalkden yazardı çok meraktayım

kızlarrr ben kaçtımm kına gecesii varmışş gidiyimm kurtlarımı döküyümmm teyyyy teyyy kendinizee iii bakınnnnnn

peki bu hapı kullanırken nasıl bi agrı oldu kasıklarında anlatabilirmisin canım

cnm önce böyle batma gibi oldu kasıklarımda ama baya canımı acıtıyordu doktora gitmeyi bile düşündüm hatta,sonra sol tarafımda böyle ağrı gibi şeyler hissettim ama düzenli olarak devam etti

ya aslında bu dediğini bende düşündüm ama arşivdeki bi topiğe denk geldim işte korunma süresi bitmeden hamiş kalınca bir takım rsikler oluşmuş bunu okuyunca korktum 1 ay daha bekliyim kafamda soru işareti kalmasın dedim bende

Ay arada gerekiyo ama suprizler hele hormonlari tavan yapmis bir hamileysen suprizleri cok seviyosun

Pufiy geçen bir ara doktor risk falan demişti dimi sana?Onu neye göre söyledi ki yani kanama mı başka bişey mi?Sen bir de çalışıyorsun dinlen demedi mi kız sana?

ohhh süprizler fln hoş tutsun gebenin gönlünü ohhh ne güzel

kızlarrr ben kaçtımm kına gecesii varmışş gidiyimm kurtlarımı döküyümmm teyyyy teyyy kendinizee iii bakınnnnnn

git bakalım dök kurtlarını

badem kız sen nerde oturuyodun zaten kendime yemekte yapmadım

Yav bence bişey oluyor insanlar bişeye bağlıyor.Mesela kan pıhtılaşması topiğinde kadın iğne kullandığı halde düşük yapmış, iğne dozu az geldi ondan düşük yaptım demiş,kullandığı iğne de aynı benimkinden allahım 1 hafta kendime gelemedim ya benim iğne de az gelirse diye ağlayıp durdum.Doktora bile gittim dozu değiştirin diye,olay neymiş kadının başka bir rahatsızlığı varmış o rahatsızlık yüzünden düşük yapmış.Ben artık hiç inanmıyorum öyle şeylere.Millet efsaneleştirmeye bayılıyor, boşver tabi bekleyip beklememekte karar senin ama daha önce de söylemiştim kuzenim jinekolog o hastalarını bekletmiyormuş bir adet gör yeter diyormuş.Hiç adet görmeden sağlıklı gebelik geçirenler de var.Sen bilirsin

aynen öyle ama okuyuncada insan etkileniyor yenidoğan bebeğin popo deliği yokmuş biton ameliyatlar geçirmiş iyi olmuş çok şükür ama doktoru demişki korunma süresi bitmeden hamiş kaldın diye çocuk böyle oldu.biliyorum kulağa çok mantıklı gelmiyo ama ne bilim işte .aslında en mantıklısı gidip doktoruma danışayım benim doktorda pek korunma meraklısı değil bana 2 ay bile çok az gelmişti ilk söylediğinde

kızlar bugün gecikmenin 7. günü sabah yine idrar testi yaptım yine negatif bende kan verdim bakalım sonuç yarın sabah dua edin bana

kızlar bugün gecikmenin 7. günü sabah yine idrar testi yaptım yine negatif bende kan verdim bakalım sonuç yarın sabah dua edin bana

cnm hiç çizgi çıkmadımı testte az da olsa fln.isteyen herkesle dualarımız tabiki senin içinde inş.yrn güzel haberler günü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…