aynen öyle ama okuyuncada insan etkileniyor yenidoğan bebeğin popo deliği yokmuş biton ameliyatlar geçirmiş iyi olmuş çok şükür ama doktoru demişki korunma süresi bitmeden hamiş kaldın diye çocuk böyle oldu.biliyorum kulağa çok mantıklı gelmiyo ama ne bilim işte .aslında en mantıklısı gidip doktoruma danışayım benim doktorda pek korunma meraklısı değil bana 2 ay bile çok az gelmişti ilk söylediğinde
cnm hiç çizgi çıkmadımı testte az da olsa fln.isteyen herkesle dualarımız tabiki senin içinde inş.yrn güzel haberler günü olur
Izmir oluyo gaziemir kipanin yanindan giriliyo
Ay arada gerekiyo ama suprizler hele hormonlari tavan yapmis bir hamileysen suprizleri cok seviyosun
Pufiy geçen bir ara doktor risk falan demişti dimi sana?Onu neye göre söyledi ki yani kanama mı başka bişey mi?Sen bir de çalışıyorsun dinlen demedi mi kız sana?
ohhh süprizler fln hoş tutsun gebenin gönlünü ohhh ne güzel
ahanda yakaladım seni bende izmirdeyim karşıyaka tarafı ama çok uzak bize gaziemir.hatta metroda durağı var sarnıç diye şimdi hatırladım
adetimin gecikmesinin 1. gününden beri test yapıyorum ama silik falan hiç bişey yok koskocaman tek çizgi.....
Hadi inşallah bize güzel haberi verirsin hayırlısıyla.
Kızlar ben gidiyoru kocam gelecek hala yemeğim yok çok öpüyorum sizi
ahanda yakaladım seni bende izmirdeyim karşıyaka tarafı ama çok uzak bize gaziemir.hatta metroda durağı var sarnıç diye şimdi hatırladım
geldim cnm ama acayip karışık duygular içindeyim saat saat duygularım değişio az önce hüngür hüngür ağladım
cnm oluyo öyle şeyler arada sen gönlünü ferah tut olmasada önümüzdeki maçlara bakarsın tatlum
eliscim bide ben bikaç kür fln yapmak istiyorum bu süreçte bide eşim inş.sigarayı bırakcak tabi bu bekleme kararım net mi kafamda değil bakıcaz artık
Karsiyaka cok guzel ya ben cok seviyorum karsiyakayi allahi s...r ettigi yer bizim burasi iste
valla iyi gider de tabi 2 dk sonra çıkınca adam olmazmış ben dumur
canım kasık ve karın ağrım çoktu kesenin kenarındaki kanama alanı hala devam ediyormuş. 6 haftada oluşmuştu ve hala devam ediyormuş ama progestan kullandığım için akıntım kanamam yok
bende o hastaydı kaç gündür gönlünü hoş tutuyorum azıcık ilgilensin benimle
hadi kızlar kaçtım ben by
aaaa bende gaziemir.....
öyle cnm yapcak bişey yok beklemekten başka ama benim içimdeki umut çok büyük
kız nie öyle diyon yokmu taşınma ihtimali fln?
elitim yoksa bademle komşumu çıkıcaksınız?
puffyim ve eliscim hoşçakalınnn
Yok valla ihtimal anca karsiyakaya tantuni yemek icin geliyorum pis bogaz oldugumdan dolayi
slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza . benimde bebişim olsun çok istiyorum .adetime 5 gün var ölücem meraktan . bundan önce iki düşüğüm oldu .allah nasip ederde hamiş kalırsam işallah ona bişe olmaz tekrar herkese selam .
slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza . benimde bebişim olsun çok istiyorum .adetime 5 gün var ölücem meraktan . bundan önce iki düşüğüm oldu .allah nasip ederde hamiş kalırsam işallah ona bişe olmaz tekrar herkese selam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?