Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yuh diyorum başka bir şey demiyorum bir bilim adamının kromozom anomalilerinden haberi yoksa ki benim aklıma ilk o geldi şuanda.Ey allahım ya!!!!!!!Valla hilalim kafan nasıl rahat edecekse öyle yap.Ben ilkinde 3 ay bekledim ikincide hiç beklemedim 4 ekimde düşük oldu,son adet tarihim 29 kasım.Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Ay arada gerekiyo ama suprizler hele hormonlari tavan yapmis bir hamileysen suprizleri cok seviyosun

valla iyi gider de tabi 2 dk sonra çıkınca adam olmazmış ben dumur
Pufiy geçen bir ara doktor risk falan demişti dimi sana?Onu neye göre söyledi ki yani kanama mı başka bişey mi?Sen bir de çalışıyorsun dinlen demedi mi kız sana?

canım kasık ve karın ağrım çoktu kesenin kenarındaki kanama alanı hala devam ediyormuş. 6 haftada oluşmuştu ve hala devam ediyormuş ama progestan kullandığım için akıntım kanamam yok
ohhh süprizler fln hoş tutsun gebenin gönlünü ohhh ne güzel

bende o hastaydı kaç gündür gönlünü hoş tutuyorum azıcık ilgilensin benimle

hadi kızlar kaçtım ben by

adetimin gecikmesinin 1. gününden beri test yapıyorum ama silik falan hiç bişey yok koskocaman tek çizgi.....

Hadi inşallah bize güzel haberi verirsin hayırlısıyla.

Kızlar ben gidiyoru kocam gelecek hala yemeğim yok çok öpüyorum sizi

geldim cnm ama acayip karışık duygular içindeyim saat saat duygularım değişio az önce hüngür hüngür ağladım

cnm oluyo öyle şeyler arada sen gönlünü ferah tut olmasada önümüzdeki maçlara bakarsın tatlum

eliscim bide ben bikaç kür fln yapmak istiyorum bu süreçte bide eşim inş.sigarayı bırakcak tabi bu bekleme kararım net mi kafamda değil bakıcaz artık

öyle cnm yapcak bişey yok beklemekten başka ama benim içimdeki umut çok büyük

iyi aksamlar canim bye

aaaa bende gaziemir.....

ben gaziemiri sevemedim bi turlu ya cok yapmacik duruyo yani sanki orda komsuluk falan yoktur gibi geliyo

slm arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza . benimde bebişim olsun çok istiyorum .adetime 5 gün var ölücem meraktan . bundan önce iki düşüğüm oldu .allah nasip ederde hamiş kalırsam işallah ona bişe olmaz tekrar herkese selam .

cnm öncelikle hoşgeldin aramıza hepimiz aynı heyecanı yaşıyoruz dönem dönem.inşllah hemen gelir bebişin sağlıkla sıhhatle bende 1 ay önce düşük yaptım kısmet böyleymiş

Hosgeldin canim isallah sag salim bi evlat verir rabbim sana

Hosgeldin canim isallah sag salim bi evlat verir rabbim sana ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…