Ayy fena halde bebek ısırasım var biriniz gönderin bebeişinizi ısırıcam sıkıştırıcam mıncıklıcam
evet dogru cvp burdaymıs sacları dokuluyo canım elıyle yolup agzına alıyo yutuyo kakası sac dolu dra soyledım kısalt dedı babası benım yanımda yapma dedı gıttı yattı nasıl olmus
Banada aile hekimindeki ebe hemşire dedi burada yapılıyor diye bende ona giderim o zaman zaten iyi biri kan alırken besmele ile alıyorevt cnm aile hekimime gttgmde demşlerdi burda olcan die
başka neresi yapıo blmıorm ama orda çok rahat olablrz sanrm herkes orda oluo cunku...
Çok yakışıklı olmuş ben hemen farkeettim zati saçlarına vurgunuz biz onun ailecekevet dogru cvp burdaymıs sacları dokuluyo canım elıyle yolup agzına alıyo yutuyo kakası sac dolu dra soyledım kısalt dedı babası benım yanımda yapma dedı gıttı yattı nasıl olmus
Ayy benim çevremde sevilecek bebeişte yok bir görümcemin var onuda ne zamandır göremedim o çirkini gönder bende sıkıştırıcamarkdasmn kızı var meganım sekiz aylık sarı kafa boyle yeşilll gozlu
çirkin ol dıosn bi olmak var burnunu çekıo dudaklarını buzuo ufufufuf die bşeyler dıo
yedm yedm gecen gun mıncır mıncır optmmm optmmm
her an bebek sevesm var bnmm deeeee
Ayy fena halde bebek ısırasım var biriniz gönderin bebeişinizi ısırıcam sıkıştırıcam mıncıklıcam
arkdasmn kızı var meganım sekiz aylık sarı kafa boyle yeşilll gozlu
çirkin ol dıosn bi olmak var burnunu çekıo dudaklarını buzuo ufufufuf die bşeyler dıo
yedm yedm gecen gun mıncır mıncır optmmm optmmm
her an bebek sevesm var bnmm deeeee
E kurdeleye benzer bişey de var dikkatli bakınca
E hadi doğurun da biz de sevelim taze bebişleri
Banada aile hekimindeki ebe hemşire dedi burada yapılıyor diye bende ona giderim o zaman zaten iyi biri kan alırken besmele ile alıyor
Çok yakışıklı olmuş ben hemen farkeettim zati saçlarına vurgunuz biz onun ailecek
Ayy benim çevremde sevilecek bebeişte yok bir görümcemin var onuda ne zamandır göremedim o çirkini gönder bende sıkıştırıcam
Yalan dünyayı izledim güldüm çok,gamze denize bugün mü girdin hava güzel olursa bende yarın girmeyi planlıyorum,bakalım şansıma.....duygu geçmiş olsun,elisim hep diyorum allah yarımcınız olsun anaların hakkı ödenmez
Yalan dünyayı izledim güldüm çok,gamze denize bugün mü girdin hava güzel olursa bende yarın girmeyi planlıyorum,bakalım şansıma.....duygu geçmiş olsun,elisim hep diyorum allah yarımcınız olsun anaların hakkı ödenmez
cok uzuldum ama kısaltmak zorundaydımzaten dokuluyo dıye cok aglamıstım ama yapıcak bısıy yok saklıycam saclarını vıtrınıme koydum kesenın ıcınde
ama boylede yakısıklı oldu teyzesı
iyi geceler kızlar yardımınıza ihtiyacım var
akşam doğum hazırlık kursunda ebe sordu şikayetlerimizi bende akıntımın olduğunu söyledim açık renkli ama idrarda olabilir dedim bana bi çubuk verdi su testi için yaptım verdim ona akşamda aradı beni, korkulcak bişey yok bence sanki idrar kaçması gibi ama yarın yinede doğumhaneye bi uğra dedi yani hastaneye, ben şok oldum tabi oda anladı korktuğumu , korkmana gerek yok dedi sadece kontrol amaçlı suda olabilir çünki dedi
kızlar ya hiç bişeyimiz hazır değil ki daha bi odası hazır o kadar, ne kıyafetler yıkandı ne çantalarımız hazır ne şekerlerimiz geldi,
napıcam ben şimdi
iyi geceler kızlar yardımınıza ihtiyacım var
akşam doğum hazırlık kursunda ebe sordu şikayetlerimizi bende akıntımın olduğunu söyledim açık renkli ama idrarda olabilir dedim bana bi çubuk verdi su testi için yaptım verdim ona akşamda aradı beni, korkulcak bişey yok bence sanki idrar kaçması gibi ama yarın yinede doğumhaneye bi uğra dedi yani hastaneye, ben şok oldum tabi oda anladı korktuğumu , korkmana gerek yok dedi sadece kontrol amaçlı suda olabilir çünki dedi
kızlar ya hiç bişeyimiz hazır değil ki daha bi odası hazır o kadar, ne kıyafetler yıkandı ne çantalarımız hazır ne şekerlerimiz geldi,
napıcam ben şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?