Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ayy fena halde bebek ısırasım var biriniz gönderin bebeişinizi ısırıcam sıkıştırıcam mıncıklıcam

arkdasmn kızı var meganım sekiz aylık sarı kafa boyle yeşilll gozlu
çirkin ol dıosn bi olmak var burnunu çekıo dudaklarını buzuo ufufufuf die bşeyler dıo
yedm yedm gecen gun mıncır mıncır optmmm optmmm
her an bebek sevesm var bnmm deeeee

evet dogru cvp burdaymıs sacları dokuluyo canım elıyle yolup agzına alıyo yutuyo kakası sac dolu dra soyledım kısalt dedı babası benım yanımda yapma dedı gıttı yattı nasıl olmus

E kurdeleye benzer bişey de var dikkatli bakınca

Oglum zırladı zırladı uyudu sonunda 23:30da bı mama yapar verırım uyku arasında 00:00a kadar yıne sallarım ısallah sabah kadarda uyur bu taktıkle

evt cnm aile hekimime gttgmde demşlerdi burda olcan die
başka neresi yapıo blmıorm ama orda çok rahat olablrz sanrm herkes orda oluo cunku...
Banada aile hekimindeki ebe hemşire dedi burada yapılıyor diye bende ona giderim o zaman zaten iyi biri kan alırken besmele ile alıyor
evet dogru cvp burdaymıs sacları dokuluyo canım elıyle yolup agzına alıyo yutuyo kakası sac dolu dra soyledım kısalt dedı babası benım yanımda yapma dedı gıttı yattı nasıl olmus
Çok yakışıklı olmuş ben hemen farkeettim zati saçlarına vurgunuz biz onun ailecek

Ayy benim çevremde sevilecek bebeişte yok bir görümcemin var onuda ne zamandır göremedim o çirkini gönder bende sıkıştırıcam

Ayy fena halde bebek ısırasım var biriniz gönderin bebeişinizi ısırıcam sıkıştırıcam mıncıklıcam

E hadi doğurun da biz de sevelim taze bebişleri

Elısss
kız arkada sehbada runner var katlanmıs duruyo o kurdele gıbı cıkmıs haklısın

Yalan dünyayı izledim güldüm çok,gamze denize bugün mü girdin hava güzel olursa bende yarın girmeyi planlıyorum,bakalım şansıma.....duygu geçmiş olsun,elisim hep diyorum allah yarımcınız olsun anaların hakkı ödenmez

cok uzuldum ama kısaltmak zorundaydım zaten dokuluyo dıye cok aglamıstım ama yapıcak bısıy yok saklıycam saclarını vıtrınıme koydum kesenın ıcınde

ama boylede yakısıklı oldu teyzesı

İyi yapmışsın hilalim ben izleyemedim annem atv yi izliyordu.

Benimde çok fena yüzesim var bu sene hiçbiryere gidemedik artık avm de süs havuzu bile görünce içim gidiyor dalasım geliyor

yok canım artık bayagı soguk yengemler varken gırdım okullar acıldıgında

cok uzuldum ama kısaltmak zorundaydım zaten dokuluyo dıye cok aglamıstım ama yapıcak bısıy yok saklıycam saclarını vıtrınıme koydum kesenın ıcınde

ama boylede yakısıklı oldu teyzesı

Yoo üzülme hala çok güzel saçları böyle dahada güzel olmuş gürleşsin büyüdüğünde o zaman istediğin gibi uzatırsın.

Benim saçlarımıda saklamışlar hala duruyor

iyi geceler kızlar yardımınıza ihtiyacım var
akşam doğum hazırlık kursunda ebe sordu şikayetlerimizi bende akıntımın olduğunu söyledim açık renkli ama idrarda olabilir dedim bana bi çubuk verdi su testi için yaptım verdim ona akşamda aradı beni, korkulcak bişey yok bence sanki idrar kaçması gibi ama yarın yinede doğumhaneye bi uğra dedi yani hastaneye, ben şok oldum tabi oda anladı korktuğumu , korkmana gerek yok dedi sadece kontrol amaçlı suda olabilir çünki dedi
kızlar ya hiç bişeyimiz hazır değil ki daha bi odası hazır o kadar, ne kıyafetler yıkandı ne çantalarımız hazır ne şekerlerimiz geldi,
napıcam ben şimdi

Canım korkma ebede demiş korkulacak birşey yok diye.Rahat ol.Hem erkende doğsa önemli olan bebişin sağlıklı olsunda yapılır hazırlıklar

her ihtmale karşı demştr ebe cnm onu bence de rahat ol daha var bebşnn vakti zamannda gelcek annesi o hayırlısyla inşşş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…