Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Meganım bende izledim genelde kitabını okudugum dizi yada filmleri pek beyenmiyorum,huzur sokagınında kitabını okumuştum ama diziyi pek beyenmedim ısınamadım yani..hevin cnm yrn git bakalım doktor ne diycek

Canım korkma ebede demiş korkulacak birşey yok diye.Rahat ol.Hem erkende doğsa önemli olan bebişin sağlıklı olsunda yapılır hazırlıklar

her ihtmale karşı demştr ebe cnm onu bence de rahat ol daha var bebşnn vakti zamannda gelcek annesi o hayırlısyla inşşş

kızlar sağolun, birden panik oldum bende, bakalım herşeyin hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin nolur

Meganım bende izledim genelde kitabını okudugum dizi yada filmleri pek beyenmiyorum,huzur sokagınında kitabını okumuştum ama diziyi pek beyenmedim ısınamadım yani..hevin cnm yrn git bakalım doktor ne diycek

Aslında bende baş roldeki kıza gıcık oluyorum ama kitabını okumamıştım dizininde konusu değişik geldi annemde izliyor diye izliyorum bende.

elismm çokk şeker maşallahhh gazı falan mı vardı bugun acaba yarın yne duzelcek inşş annesi üzülme senn

Dün ve önceki gün hep uyudu bugün canavardı resmen

Anladım bende hep böyleydi deyince acaba rahatsızdı ondanmı öle dedin dedim mahşallah iyi olsunda uyku düzeninden kızların çoğu şikayetçi sanırım ilk zamanlar uyku düzeni biraz bozuk oluyor.Ama nasıl esnemiş öle kuş gibi açmış ağzını

Benim 20. haftada beri hep sulu akıntım oldu, dr sürekli idrardır o dedi.Bişey olmadı su falan değildi.Bence seninki de değildir.Su olsa öyle damla damla akıp durmazmış.Onun illa devamı gelirmiş foş diye.Korkma bence

Heh geldım sımdı
hevıncım sana verdıgı kagıt turnusol kagıdı eger senın suphelendıgın amnıyon sıvısıysa kagıt renk degıstırıyo bence suyun fılan degıldır onlem olarak gıt demıslerdı

Ay su kayıp sehır mıkemmel bı dızı yaaaa aysel karakterının amcası 13 yasında tecavuz etmıs meger sımdı yuzlesıyolar

tutmağyın beni,benim bebe ısırmam lasım imencik ay
maşallahhhh bızdıklarımıza

[video=youtube_share;hjHwvmZNGnA]http://youtu.be/hjHwvmZNGnA[/video]

be adam madem bişey hissetmemişsin,ne diye çağırıyosun gene o tahta kurusunu yaw
geldiğinde defol git de bari

G ü na y d ı n...
ama olmuyu bööle ben kapatıp ben açıyum tükanımısı :2:herkesler nerde

Hepinize Gunaydinlar Diliyorum Arkadaslar
Bende pazartesi sabahi doguma giriyorum Allah nasip ederse kizima kavusucam uzun suren bekleyisin ardindan
Dogum esnasinda isimlerinizi aklimdan gecirmeye calisicam bazilarinizin tam adini bilemesem de Allah her birinize bu mutlulugu nasip eder dilerim ki
Bize de dua edin olur mu? Sag saglim kizimi kucagima alayim insaallah

canım hayırlı doğumlar diliyorum sana rabbim sağ salim yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah
g ü na y d ı n...
Ama olmuyu bööle ben kapatıp ben açıyum tükanımısı :2:herkesler nerde
patronnn çırağın geldiii dükkan yine kapalıı sen nerdesinnn patron kapıda kaldım valla
[video=youtube_share;hjhwvmzngna]http://youtu.be/hjhwvmzngna[/video]

be adam madem bişey hissetmemişsin,ne diye çağırıyosun gene o tahta kurusunu yaw
Geldiğinde defol git de bari

yok yokkk öldürücem o olacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…