Canım korkma ebede demiş korkulacak birşey yok diye.Rahat ol.Hem erkende doğsa önemli olan bebişin sağlıklı olsunda yapılır hazırlıklar
her ihtmale karşı demştr ebe cnm onu bence de rahat ol daha var bebşnn vakti zamannda gelcek annesi o hayırlısyla inşşş
Mahşallah ona kuzum yaaa nasılda çabucak büyüyorlar mahşlalah.Neden dün hep böyleydi dedin elisim rahatsızmı?
Meganım bende izledim genelde kitabını okudugum dizi yada filmleri pek beyenmiyorum,huzur sokagınında kitabını okumuştum ama diziyi pek beyenmedim ısınamadım yani..hevin cnm yrn git bakalım doktor ne diycek
Dün ve önceki gün hep uyudu bugün canavardı resmen
iyi geceler kızlar yardımınıza ihtiyacım var
akşam doğum hazırlık kursunda ebe sordu şikayetlerimizi bende akıntımın olduğunu söyledim açık renkli ama idrarda olabilir dedim bana bi çubuk verdi su testi için yaptım verdim ona akşamda aradı beni, korkulcak bişey yok bence sanki idrar kaçması gibi ama yarın yinede doğumhaneye bi uğra dedi yani hastaneye, ben şok oldum tabi oda anladı korktuğumu , korkmana gerek yok dedi sadece kontrol amaçlı suda olabilir çünki dedi
kızlar ya hiç bişeyimiz hazır değil ki daha bi odası hazır o kadar, ne kıyafetler yıkandı ne çantalarımız hazır ne şekerlerimiz geldi,
napıcam ben şimdi
elismm çokk şeker maşallahhhgazı falan mı vardı bugun acaba yarın yne duzelcek inşş annesi üzülme senn
Evet sanırım gazdı,çünkü barsakları resmen kütürdüyordu.İnşallah geçmiştir.
canım hayırlı doğumlar diliyorum sana rabbim sağ salim yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallahhepinize gunaydinlar diliyorum arkadaslar
bende pazartesi sabahi doguma giriyorum allah nasip ederse kizima kavusucam uzun suren bekleyisin ardindan
Dogum esnasinda isimlerinizi aklimdan gecirmeye calisicam bazilarinizin tam adini bilemesem de allah her birinize bu mutlulugu nasip eder dilerim ki
bize de dua edin olur mu? Sag saglim kizimi kucagima alayim insaallah
patronnn çırağın geldiii dükkan yine kapalıı sen nerdesinnn patron kapıda kaldım vallag ü na y d ı n...
Ama olmuyu bööle ben kapatıp ben açıyum tükanımısı :2:herkesler nerde
[video=youtube_share;hjhwvmzngna]http://youtu.be/hjhwvmzngna[/video]
be adam madem bişey hissetmemişsin,ne diye çağırıyosun gene o tahta kurusunu yaw
Geldiğinde defol git de bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?