Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

[video=youtube_share;hjHwvmZNGnA]http://youtu.be/hjHwvmZNGnA[/video]

be adam madem bişey hissetmemişsin,ne diye çağırıyosun gene o tahta kurusunu yaw
geldiğinde defol git de bari

dizin yapımcısının röpörtajından alıntı kızlar

Madem popüler biri ile çalışmak istemiyorsunuz, o zaman Cansu Dere’nin dizinizde ne işi var?" şeklindeki sorusu üzerine de Savcı, "Ah ne işi var bir de bana sorsanız" diyerek güldü ve ardından da "Bu soru ile çok karşılaşıyorum. Merak etmeyin muhteşem geldi ama Hürrem sultan sayesinde İzmir Marşı ile gidecek" esprisini yaptı.

Teyzecıklerım gordugunuz gıbı annem bısuru fotomu ekledı ben cok buyudum kocaman adam oldum hergun degısık bıseyler buluyorum
dun dra goturdu benı annem neymıs efendım aglıyomusum allam yarebbım bebegım ben kızım tabı aglıcam hem gece dansozlukte yapmadı daha cok agladım dr teyze bana mama verdı karnımı actı kalbımı dınledı o dınlerken bende ohooo ohoo dedım bana numaracı dedı kadın oda caktı durumu yanı tarttı benı eller ayakları ıyıce oynattım kadın ayaklarımı tek coraba soktu kımıldayamadım sınır oldum az kg almısım damak zevkım ıgrencmıs bıde annem cemen yedıgınde sutunu sevmıyomusum cemelı sutu sevmıyo bu oglan dedı bıde kgları boya yada gerı taraflara vermıyo hepsı yanaga gıtmıs dedı resmen rencıde oldum yavvv adım bay yanak oldu olsunnn ben pufffff dıyıp butun odasını salya yaptım canıma degsın

Rüsgarrrr yerim ben seni yaa bay yanak
Kızlar hepinize günaydınn mutlu hafta sonları inşallah

Benden de tünaydın gece o rüyadan o rüyaya atladım ayyy kabus gibiydi uyandım hava mis gibi kendime geldim

Kızlar kocam geldı markete gıttık donuste ruzgarı emzırdım uyudu omzuma koydum evın onune geldık arabadab ınıyorum ruzgarın kafası carptı ınerken allahım cocugu baabsı aldı ben cıglık cıglıga zıplıyorum bısey olcak dıye hala odum kopuyo aglamaktan delırmıs durumdayım bısey olmaz dımı sızde dua edın ogluma kafayı yıcem ya bıngılagına fılan geldıyse cok aglamadı ıyıde sımdı ama oluyorum ben

Gamzecim cook geçmiş olsun sen rüzgarı kontrol et bi süre sonra bak bakalım şişlik fln varmı?gönlünü ferah tut rüzgara ve diger bebelerimize bişeycik olmaz hepsi allaha emanet

slm kızzlar ikili test sonucumuzu aldk biz gayet normalmiş
serbest bhcg 39 çıktı buna göre ogluş demek galba
du bakalm bnm neym olcak

Ruzgarı dra goturuyoruz kocam goturelım yoksa sen kafayı yersın dedı ıyıce korkmus benden

merhaba ben daha çok yeniyim ilk msj ım benim muayene sonucum gayet iyi çıktı ama eşimde hem sperm sayısı çok düşük hemde hareketlilerin hepsi sıfır raporun alrında 1-2 birşeyler göründü yazıyor. bizde bir kür deniyoruz. bende sabah akşam aç karnına keçi bıynuzu pekmezi yiyiyorum bakalım bize etkisi olacak mı :'(

tüm anne adaylarına hayırlı evlat anne olacaklara hayırlı doğumlar diliyorum. inş.bebeklerinizi sağsağlim kucağınıza alırsınız.

Gamze cnm iciniz daha rahat eder bişeycik yoktur bizede yaz merak ederik,duygu cnm sevimdim sonuçlar iyi çıkmış saglıklı olsunda melegin
gülsen sende hoşgeldisn tahlil sonuçlarını daha detaylı yazarsan yorum yapabiliriz keçiboynuzuna sende eşinde devam edin en kısa zamanda gelsin bebişin

du bakalm bnm neym olcak

ohhh cok sevindimmm sonucun iyi cikmasina
serbest bhcg olayi tutuyor sanirim herkstes hayirli olsun simdiden

benim de ikili test 2 hafta sonra umarim benim sonuc da iyi cikar

Son düzenleme:
Oy oy oy harbiden bay yanak ben diyecektim geçen gün belki kızarsın diye demedim bişi
Mahşallah sübhanallah çok tatlı oldu rüzgar paşamız
du bakalm bnm neym olcak

Canım çok sevindim sonuçların iyi çıkmasına çok şükür.Cinsiyeti henüz netleşmedi dimi duygum herşey olabilir hayırlısı

Kızalr benim göğüs uçlarım şimdieen bayağı karardı acaba bu bebişin cinsiyeti ile ilgili belirleyici bir özellik olabilirmi?

selam kızlar
tüm günü dışarda geçirdik yine sokak çocukları gibi
en son oğlumu lunaparka götürdük, gözleri döndü izlemekten
eve geldik uyuttum size bir bakayım dedim

lovely göğüs ucu kararmasının cinsiyetle alakası yok bildiğim
suesue ikili sonucuna göre erkekmiş heralde hadi hayırlısı olsun
masumiyet demek doğuma giriyorsun ptesi,zaman ne çabk geçiyor, hayırlı güzel bir doğum olsun inşallah
gamzecim bişeycik olmaz yaa niye bu kadar tedirgin oldun, ben de bugün anakucağının kenarına çarptırdım kafasını kuzeyin, bişey olmaz korkma

oğluma kışlık alışveriş yapmam lazım yaa
bikaç kazak hırka falan beğendim H&M den çıkınca alıcam da
mont bulamadım ya güzel
güzel mont görürseniz bana haber verin olur mu

Ferdam marka konusunda farketmezse kipada çok güzel bebek kıyafetleri oluyor güzel montlar var bakmanı tavsiye ederim.

Ferdam marka konusunda farketmezse kipada çok güzel bebek kıyafetleri oluyor güzel montlar var bakmanı tavsiye ederim.

farketmez canım marka falan
güzel olsun da heryerden alırım ne farkeder
bugün C&A, lcw flan baktım da hiçbişey yok güzel
kipanın zıbınlarını kullanıyorum zaten gayet de memnunum

ohhh cok sevindimmm sonucun iyi cikmasina
serbest bhcg olayi tutuyor sanirim herkstes hayirli olsun simdiden

benim de ikili test 2 hafta sonra umarim benim sonuc da iyi cikar
saol everym cnm valla baya tutan da var bi o kadar da tutmayan araştrdgma gore 2000 kadar genelde tutmş ama 30 ile kırk arası çok kız var ondan blemıorm dr da buyuk ihtmal kız deynce tek bldgm cici almaya iice netleşmeden başlamıcam
bu arada kociş yne umitlendi ohh kız olsn falan dıodu hadi ya erkek de olablr falan die bi gözleri parladı yne
hayırlısı hayırlısı saglıklı olsn ii olsn kuzum ennn onemlisi bu

buyuk ihtmal kız dedi dr cnm degerler erkek gosterıo
ama şu var dedgm gibi 30 binlerde kız çıkan çok olmş
ara bi deger hayırlısı olsn ii olsn bu onemli

ferdamm alntıyı unutmşm sana da çok teşekkr edermm kuzum kuzey nasl ii demi ?

Son düzenleme:
farketmez canım marka falan
güzel olsun da heryerden alırım ne farkeder
bugün C&A, lcw flan baktım da hiçbişey yok güzel
kipanın zıbınlarını kullanıyorum zaten gayet de memnunum

kipada gerçekten süperr şeyler var ben de ugrucam oraya baya bi
kuzum iice bi belli olsn da kızçe mi ogluş mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…