Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Duygu sabahtan beri böyle ,birlikte huni takabiliriz

profilo reklamı varya kadın hasta uzak duruyo bebeginden ağlıycaktım ona

Duygu sabahtan beri böyle ,birlikte huni takabiliriz

profilo reklamı varya kadın hasta uzak duruyo bebeginden ağlıycaktım ona

takalım yawrucum
evt çok duygusal o reklam yaa
ben de aglıorm gordgmde boyle şeyler
duygusal bizzz
bu arada hilalim senn burcun ne suyle bakalm

farketmez canım marka falan
güzel olsun da heryerden alırım ne farkeder
bugün C&A, lcw flan baktım da hiçbişey yok güzel
kipanın zıbınlarını kullanıyorum zaten gayet de memnunum
Biz alışveriş için kipaya gidiyoruz en yakın market o olduğu için.Her gittiğimde dolaşıyorum bebeiş kıyafetlerinin olduğu bölümü en son gittiğimde güzel montlar vardı.Bebişin cinsiyeti belli olsun bende çıtçıtlı atletlerde alıcam indirime girmiş.5 li paketler 30 tl idi gayet uygun

kipada gerçekten süperr şeyler var ben de ugrucam oraya baya bi
kuzum iice bi belli olsn da kızçe mi ogluş mu
Uğra mutlaka benim şimdiden almayı düşündüğüm bir sürü şey var indirime giriyor 10 tl ye bebeiş kotları kadife pantalonlar vardı 30 tlye 5 li çıtçıtlı atletler vardı onlar çok lazım olur.25 tlye kadife battaniyeler vardı onlarada bayıldım.50 tlye emzirme yastığı vardı onuda çok beğendim.

sence bu kadar duygusal biri olarak hangi burçtan olabilirim.eşimde bende balık,hem balık hem alık,sen?

ah cnm bnmmm tmm işte ondan arada bu melankolik gerçi çok normal bunları yaşaman da balık da ayrı bi hassas olur işte ...
ben de farklı deglm kuzum yengecm ben de al bi duygusal daha yani
balıklar bu sene ii ama guzel bi yıl beklıo balıkları ...

Gel meganım buyur bu arada bende beyeniyorum kipanın kıyafetlerini ama uzaktan bakıyorum yoksa kötü oluyorum..
Genelde balıklar için cok duygusal derler bende öyleyim ama bence kadınlar duygusal zaten genel olarak.bide ben çok sakarımdır

meganm aslnda pembe mavi gibi kesn net renk zaten çok almam da,
ara renkler alarken de kızlara uygun resmler
erkeklere uygun resmler ayrı cicilerde
ondan dıorm bi ay daha bekleym kurbandan sonra başlarm almaya iice netleşnce
ilk gttgm yerleden biri kipa olcak gerçekten çok guzel uygun ve çok kaliteli bebe ürünleri var....

Bende çok duygusalım herşeye ağlarım ama genelde tepki alırım ama içimden geliyor ne yapayım çok mutlu olunca bile ağlarım

Evet aslında ara renklerde olabilir ama ben acele etmeyip cinsiyetine göre alışveriş yapmak istiyorum kızsa tam cici bici kokona olsun erkekse tam adam cicileri olsun arada kalmasın istiyorum.Ben hemen hemengiyim olarak herşeyini kipadan alıcam çünkü hem uygun fiyatlı hemde beğeniyorum.Bende kurbandan sonrayı beklerim

Kızlarr bız geldık oglusumlaaa dra gıttı acıle durumu anlattım kesınlıkle bısıy yok dedı ruzgarın bıngıldagını kontrol ettı ıcın rahat olsun dedı

bende aslan burcuyum ay burcum balık oldugundan ota b.ka aglarım o reklamda bende kpuyorum yaa

hoşgeldin gamzemm geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:

Canım Allah inşallah en kısa zamanda yüzünü güldürsün hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.
Evet kadınların geneli duygusal olur ama bazıları biraz fazla ağlak olur işte ben onlardanım
Sakarlık bendede ergenlik döneminde vardı ama şuan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…