Duygu sabahtan beri böyle ,birlikte huni takabiliriz
profilo reklamı varya kadın hasta uzak duruyo bebeginden ağlıycaktım ona
Biz alışveriş için kipaya gidiyoruz en yakın market o olduğu için.Her gittiğimde dolaşıyorum bebeiş kıyafetlerinin olduğu bölümü en son gittiğimde güzel montlar vardı.Bebişin cinsiyeti belli olsun bende çıtçıtlı atletlerde alıcam indirime girmiş.5 li paketler 30 tl idi gayet uygunfarketmez canım marka falan
güzel olsun da heryerden alırım ne farkeder
bugün C&A, lcw flan baktım da hiçbişey yok güzel
kipanın zıbınlarını kullanıyorum zaten gayet de memnunum
Uğra mutlaka benim şimdiden almayı düşündüğüm bir sürü şey var indirime giriyor 10 tl ye bebeiş kotları kadife pantalonlar vardı 30 tlye 5 li çıtçıtlı atletler vardı onlar çok lazım olur.25 tlye kadife battaniyeler vardı onlarada bayıldım.50 tlye emzirme yastığı vardı onuda çok beğendim.kipada gerçekten süperr şeyler var ben de ugrucam oraya baya bi
kuzum iice bi belli olsn da kızçe mi ogluş mu
takalım yawrucum
evt çok duygusal o reklam yaa
ben de aglıorm gordgmde boyle şeyler
duygusal bizzz
bu arada hilalim senn burcun ne suyle bakalm
sence bu kadar duygusal biri olarak hangi burçtan olabilirim.eşimde bende balık,hem balık hem alık,sen?
sence bu kadar duygusal biri olarak hangi burçtan olabilirim.eşimde bende balık,hem balık hem alık,sen?
Bende çok çok duygusalımdır ama aslan burcuyum kesin bir karışıklık var :44:
Herşeye duygulanıp ağlayabilirim
meganm aslnda pembe mavi gibi kesn net renk zaten çok almam da,
ara renkler alarken de kızlara uygun resmler
erkeklere uygun resmler ayrı cicilerde
ondan dıorm bi ay daha bekleym kurbandan sonra başlarm almaya iice netleşnce
ilk gttgm yerleden biri kipa olcak gerçekten çok guzel uygun ve çok kaliteli bebe ürünleri var....
yükselenin ne
arslan burcunu da çok severm ben kendne guvenini
merhametini
gururlu durusunu çok severm
Kızlarr bız geldık oglusumlaaa dra gıttı acıle durumu anlattım kesınlıkle bısıy yok dedı ruzgarın bıngıldagını kontrol ettı ıcın rahat olsun dedı
bende aslan burcuyum ay burcum balık oldugundan ota b.ka aglarım o reklamda bende kpuyorum yaa
Bende çok çok duygusalımdır ama aslan burcuyum kesin bir karışıklık var :44:
Herşeye duygulanıp ağlayabilirim
Ben yükselenimi bilmiyorumki :44: öğlen 14:30 da doğmuşum
Gel meganım buyur bu arada bende beyeniyorum kipanın kıyafetlerini ama uzaktan bakıyorum yoksa kötü oluyorum..
Genelde balıklar için cok duygusal derler bende öyleyim ama bence kadınlar duygusal zaten genel olarak.bide ben çok sakarımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?