Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

varmı yokmu bilmiyorumki megim ama şöyle bişey var kızım benim 3. gebeliğim :26:doğumdan sonra neden korunma olmadığı halde gebe kalamıyorum öncede problemlerim vardı ama bukadar değilmiş demekki 3 defa gebe kalabilmişim şimdi ters olan bişey var ama ne:26:
kürleri uygulamakta zor geliyo bu ay yine çörek otu yapıcam nebileyim ya çabaladıkça batıyomuyum bilmem
sağlık olsun canım sonra çektirirsin de bi sorun mu çıktı:26:

sorun şöyleki işin ucu maddiyata bakıyo
eşim biraz daha bekle ben çalışmaya başlayınca yaptır dedi öyle işte

Kızlar deprem oldu ya ben hissetmedim ama telim susmuyo herkes merak etmiş markete gitmiştim telide evde unutmuşum

az once annem aradı haberin oldu mu dıye neyden dedim deprem oldu bizim avize hala sallanıyo dedı bı baktım benımkıler de sallanıyo
haberim olmamıs
hemde 6.2 de :26:

6,2 olmuş marmara ve ege de hissedilmiş,görümcem aradı hissetmiş,annemlerde hissetmiş
benim karnım aç eve geldim telimde cevapsız aramalar mesajlar,dedim noliyillll

ablama diyorumki ben açım bırakında yemek yiyimm

Biz tam yemek yiyiyoduk besık gıbı gıdıyorum ama agır cekımde tansıyonum mu cıktı acaba dedım kocama dedım kı ben sallanıyomuyum yok dedı ıcımden dıyorum deprem dıcem gulcek bana hep gulerde ustune esra erol tvde deprem oldu demez mı
yanlız suan sankı ıcım cekılmıs gıbı basım fılan bombos benım :26:

Kızlar fotoları gördüm hepsi çok güzelll
Bizde hissetmedik depremi istanbuldayım bende

Son düzenleme:
Bugün annemle evi temizledik mis gibi oldu ben pek birşey yapmadım ama yinede yoruldum.Yarın kızımın karyolasını almaya gidicez yerini açtık bugün yatağın yanına koyucam.
Yemek yiyim biraz dinleneyim gelicem yeni göbüş fotosu çektim eklerim akşam.Artık belli oluyor göbüş.

Son düzenleme:

sağlık olsun canım sıkma kendi herşeyde vardır bi hayır:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…