varmı yokmu bilmiyorumki megim ama şöyle bişey var kızım benim 3. gebeliğim :26:doğumdan sonra neden korunma olmadığı halde gebe kalamıyorum öncede problemlerim vardı ama bukadar değilmiş demekki 3 defa gebe kalabilmişim şimdi ters olan bişey var ama ne:26:senin rahim filmlik bişeyin yok eminem,benden söylemesi..
kuru incir olayını uygula..yumurtlamanın sonuna kadar.. yumurtlamadan sonra da havuca ağırlık ver..
yumurtlama takibi ve halvet takvimi yapıp buna yoğunlaş bence..
sağlık olsun canım sonra çektirirsin de bi sorun mu çıktı:26:
Kızlar deprem oldu ya ben hissetmedim ama telim susmuyo herkes merak etmiş markete gitmiştim telide evde unutmuşum
Kızlar deprem oldu ya ben hissetmedim ama telim susmuyo herkes merak etmiş markete gitmiştim telide evde unutmuşum
bende bişey hissetmedim yaw :26:
varmı yokmu bilmiyorumki megim ama şöyle bişey var kızım benim 3. gebeliğim :26:doğumdan sonra neden korunma olmadığı halde gebe kalamıyorum öncede problemlerim vardı ama bukadar değilmiş demekki 3 defa gebe kalabilmişim şimdi ters olan bişey var ama ne:26:
kürleri uygulamakta zor geliyobu ay yine çörek otu yapıcam nebileyim ya çabaladıkça batıyomuyum bilmem
sorun şöyleki işin ucu maddiyata bakıyo
eşim biraz daha bekle ben çalışmaya başlayınca yaptır dedi öyle işte
Gamze iyimisin bacım depremden dolayı mı kötü oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?