Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hülyam özel mesaj kutun dolu..

tavada pizza büyük ocakta olmaz..
en küçük ocak,en kısık ateş ve kapağı kapalı olacak..
bir de hamuru cıvık kalıcak zaten az biraz,un ekleme..

1.5 bard. un
yarım paket kabartma tozu
1 yumurta
4 kaşık yoğurt
3 kaşık sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
1 çimdik şeker

sadece kaşıkla karıştır..
tavayı az yağla..
tavaya yayarken hamuru,elini una bula o şekilde yay..

hadi dene bir daha bakalım

unutmayalım sokaktaki canları arkadaşlarım

şimdi gördüm canım çok sağ haftasonu denicem mutlaka

çook iyi oldu kuzummm adi herif sinir bozucunun teki zaten...
hiç farketmez masterımm ben gelirim yakınınaaaFesatlığından arıyor kuzummmm çok pişmanın birkaç kelime kaldı içimde onuda bir ara söyleyeceğim.
gülbebeğim bence uzak dur gerkirse telefonunu felan değiştir
Beni ararsa değiştiricem sanırımm amaa bir arAsın birdaha görecek gününü demediğim lafı bırakmıycammmm

Bende çorba yapıcaktım karnım zil çalıyor bakınıyordumm öyle ama pizzada yapabilirimm aslındaa.Üff ne yapsammm ki benim karnım çoook aç.Yarışma varmış çorba yapayım bence hem karnımı doyururummm hemde yarışmaya katılırımm.İyi fikir aslında...

Batı bilirmisiniz tokat amasya oralarda çok yapılır.ben onu yapmaya karar verdim canım ekşi çekiyor çok fena regl zamanım geldii ondan böleyimm sanırımmm buyrun bat yiyelim kızlarr.Ben kalkıyorumm mercimeğiii occağa koyayımm yahuu fenaa oluyorummm karnım zil çalıyorr fena ekşi istiyor canımmmmm

Son düzenleme:

Ben biliyorum batı bizim tokatlı bir komşumuz vardı o yapardı çok güzel oluyor.

Ben biliyorum batı bizim tokatlı bir komşumuz vardı o yapardı çok güzel oluyor.
kimisi sevmiyor amaa ben deli gibi yiyorummmmabartısız 4 tabak yediğimi biliyorum.Tokat Zilede çook güzel yapıyorlar bu batııı...

kızlar ben geldim ama kimsecikler yok sanırım

buluşmuşsunuz ne güzel henüz resimleri göremedim ama havalar düzelsin bizde elis le görüşücez inşallah çok istiyorum

dışarıda bembeyaz bir kar var burası çok güzel dün akşamdan beri ara ara yağıyor
farkında mısnız bu aralar hiç zaman geçmiyor

Rossesimin hamişliği nasıl gidiyor

ne kadar bereketli bir dönem herkes hamile etrafımda valla benimkilerin daha 2 aylıkken göbeği basenleri şişmeye başladı hamiş fotoları koyun azıcık gözümüz gönlümüz açılsın

Eminecim hayırlısı ama yumurta takibi yaptırabilirsin şu dönemde hem düşük maliyetli dr. kontrolünde tabi belki ozaman gerek bile kalmaz rahim filmine bu arada senin göğüslerin durumda prolaktin baktır mutlaka inşallah gebeliğine engel olan bunlardır ve hemen geçer
herzaman gelemiyorum aklımda çok şey birikti ama unuttum

Kızlar yeni göbüşüm artık bayağı bir duba gibi oldum.
Kızlar fotoları biraz sansürledim çünkü kaldırmak yasak diye halılarımı ve yüzümü tanınmamak için sansürledim :)

Son düzenleme:
bende bilirim batı gülbebekim çok severim..eşim tokat zileli sayılır benimde orda doğmuş büyümüş bunu çok sever ve yaparlar bende çok sevdim

Lovely

göbüşün ne kadar güzel kocaman bir maşallah
bu arada top gibi sanki erkek bebek göbüşü gibi yanlış yok dimi hihi

çok tatlısınız
bence çok fit görünüyorsun canım öyle çok kilo almamışsın
Ayyy çok mutlu oldum herkes şişko diyorSağol canım aslında 9 kg aldım.
Lovely

göbüşün ne kadar güzel kocaman bir maşallah
bu arada top gibi sanki erkek bebek göbüşü gibi yanlış yok dimi hihi

Sağol perim cıks kızım olacak aslında karnım top gibi ama belim acayip kalın ve bütünleşti yani eski halimi görmüş olan direk ne kadar yayılmış göbeğin kız dimi diyor.

İnşallah 2013 herkese uğurlu gelecek topiğimizde herkes koca göbüşlü olacak inşallah.Her zaman dua ediyorum hepiniz için.

inşallah canım hepiize kısmet olur bu mucizeler
eski halini bilmem ama şuan hayallerimdeki göbüşe sahipsin top yutmuş gibi hiç biyerinde fazlalık yok onun dışında sanki maşallah fit kızlar sizi

inşallah canım hepiize kısmet olur bu mucizeler
eski halini bilmem ama şuan hayallerimdeki göbüşe sahipsin top yutmuş gibi hiç biyerinde fazlalık yok onun dışında sanki maşallah fit kızlar sizi
Sağol perim inşalalh hayalindeki gibi bir bebişin ve göbüşün olur.

Bende hamile kalmadan önce puffm in göbüşünü çok beğeniyordum.

Son düzenleme:
Sağol perim inşalalh hayalindeki gibi bir bebişin ve göbüşün olur.

Bende hamile kalmadan önce puffm in göbüşünü çok beğeniyordum.
evett onun göbüşüde çok güzeldi top gibiydi inşallah hayatıda güzeldir şuanda inşallah mutludur
canımm inşallah olur çok istiyorum ama nasipten öte yol yok işte
şu çatlatma iğnesinden kaçgün sonra test yapılmalı sence dr.um 16 gün bekle adet olmazsan 3-4 gün geçsin gel dedi ya sabır çekiyorum acayip bi duygu var içimde inşallah hayal kırıklığı yaşamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…