***********************************Kar var İstanbul'da , sokakta ki canları unutmayın ne olur, sığınabilecek bir koli, bir kaç lokma yemek ne olursa, esirgemeyin lütfen.
Dünden beri içim sızlıyor, köpekler,kediler,kuşlar öyle çok ki çaresizlik
Ne olur dönmeyin arkanızı, unutmayın ...
hülyam özel mesaj kutun dolu..
tavada pizza büyük ocakta olmaz..
en küçük ocak,en kısık ateş ve kapağı kapalı olacak..
bir de hamuru cıvık kalıcak zaten az biraz,un ekleme..
1.5 bard. un
yarım paket kabartma tozu
1 yumurta
4 kaşık yoğurt
3 kaşık sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
1 çimdik şeker
sadece kaşıkla karıştır..
tavayı az yağla..
tavaya yayarken hamuru,elini una bula o şekilde yay..
hadi dene bir daha bakalım
çook iyi oldu kuzummm adi herif sinir bozucunun teki zaten...ne insanlar var Allahım..gerçektende sinir bzucu..arkadaşına da yazık olmuş..
arkadaşın çocuklarını yalnız büyütüyor tamamen o halde bakabilecek gücü vardır inş..üzüldüm ama o adamdan kurtulduğu çk iyi olmuş.:
hiç farketmez masterımm ben gelirim yakınınaaabenım kı avrupanın bı ucu senın kı de anadolununun bi ucuelbet orta yol bulunur
bu arada gercekten insanları tanımak oyle zor ki nerde manyak var onu çekeriz
sen aradıgında acmamaya calış muhatap olma bence
gercekten mutlu madem seni niye rahatsız ediyo deli mi ne ya
Beni ararsa değiştiricem sanırımm amaa bir arAsın birdaha görecek gününü demediğim lafı bırakmıycammmmgülbebeğim bence uzak dur gerkirse telefonunu felan değiştir
Batı bilirmisiniz tokat amasya oralarda çok yapılır.ben onu yapmaya karar verdim canım ekşi çekiyor çok fenaregl zamanım geldii ondan böleyimm sanırımmm buyrun bat yiyelim kızlarr .Ben kalkıyorumm mercimeğiii occağa koyayımm yahuu fenaa oluyorummm karnım zil çalıyorr fena ekşi istiyor canımmmmm
Eki Görüntüle 599306
kimisi sevmiyor amaa ben deli gibi yiyorummmmBen biliyorum batı bizim tokatlı bir komşumuz vardı o yapardı çok güzel oluyor.
kimisi sevmiyor amaa ben deli gibi yiyorummmmabartısız 4 tabak yediğimi biliyorum.Tokat Zilede çook güzel yapıyorlar bu batııı...
Olsun kuzucum karnın tokturr ben şimdi çok fena açım bayılcak gibiyim hattaaa herşeyi canım çekiyorrBen çok severim normalde ama şuan canım çekmedi
Olsun kuzucum karnın tokturr ben şimdi çok fena açım bayılcak gibiyim hattaaa herşeyi canım çekiyorr
Kızlar yeni göbüşüm artık bayağı bir duba gibi oldum.
Kızlar fotoları biraz sansürledim çünkü kaldırmak yasak diye halılarımı ve yüzümü tanınmamak için sansürledim :)
Eki Görüntüle 599383 Eki Görüntüle 599384
Eki Görüntüle 599385
Ayyy çok mutlu oldum herkes şişko diyor
çok tatlısınız
bence çok fit görünüyorsun canım öyle çok kilo almamışsın
Lovely
göbüşün ne kadar güzel kocaman bir maşallah
bu arada top gibi sanki erkek bebek göbüşü gibi yanlış yok dimi hihi
inşallah canım hepiize kısmet olur bu mucizelerAyyy çok mutlu oldum herkes şişko diyorSağol canım aslında 9 kg aldım.
Sağol perimcıks kızım olacak aslında karnım top gibi ama belim acayip kalın ve bütünleşti yani eski halimi görmüş olan direk ne kadar yayılmış göbeğin kız dimi diyor.
İnşallah 2013 herkese uğurlu gelecek topiğimizde herkes koca göbüşlü olacak inşallah.Her zaman dua ediyorum hepiniz için.
Sağol perim inşalalh hayalindeki gibi bir bebişin ve göbüşün olur.inşallah canım hepiize kısmet olur bu mucizeler
eski halini bilmem ama şuan hayallerimdeki göbüşe sahipsin top yutmuş gibi hiç biyerinde fazlalık yok onun dışında sanki maşallah fit kızlar sizi
evett onun göbüşüde çok güzeldi top gibiydi inşallah hayatıda güzeldir şuanda inşallah mutludurSağol perim inşalalh hayalindeki gibi bir bebişin ve göbüşün olur.
Bende hamile kalmadan önce puffm in göbüşünü çok beğeniyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?