bebek karninda su

rozaganeva

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
6
0
45
merhabalar, 26 haftalik hamileyim ve enson gittigim kontrolde doktorum bebegimin karninda su oldugunu soyledi. daha obce hersey normal giderken birden bire bu sorun cikti. hem amniyon suyum fazla cikt birde bebegimin karninda su var dedi doktor.. acaba daha once boyle bir sikinti yasayaniniz oldu mu?
 
midesinde sivi var demis olabilirmi bu yutkunmaya basladigini ve herseyin yolunda oldugunu gosterir..sorun olarakmi soyledi..benimde suyum fazla seker olabilir yediklerine dikkat et yada genetik ailecek bizim fazla oluyor suyumuz..
 
hayir midesinde degil. karninda su var. tum organlari hepsi iyi cok sukur fakat su karninda ve tehlike arz edebilir diyor doktorlar. enson care aminosentez yaptirmak dediler. onu yaptrdik bugunlerde sonuc cikicak.insallah sorun cikmaz. internette cok arastrdim boyle bir sorun bulamadim nedenini fln. su karninda bebegin ve bende de su fazlaligi var. doktor bebegin karnindaki su endise verici diyor..
 
bende ilk defa duydum insallah sonuc iyi cikar canim..bizede yaz sonucu Allah hepimizin bebislerini bizi korusun saglicakla kucamiza gelsinler..
 
İlk defa duydum canım inşallah sonucu iyi çıkar bazen doktorlar yersiz olarak korkuyor.
 
Can'ım benimde 28. Haftamda amniyom sıvım fazlaydı. Çok iyi hatırlıyorum doktor bebeğin karnına bakalım orada bir sıvı birikimi var mı dedi kendi kendine. Sonrada burada sıvı birikimi yok herşey yolunda demişti. İnş önemli bir durum değildir
 
X