Doğuma Hazırlık Bebek kıyafetleri yıkama hk

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
Kızlar ben bebeğimizin kıyafetlerini yıkamaya başlıycam yakında. Ama lunu sormak istiyorum. Yıkadıktan sonra kurutmak için illa urutmalık mı gerekiyor? Biz çok sıcak bir yerde yaşıyoruz. Yaz kış balkona asarak kuruttuk çamaşırları. Bebek kıyafetleri de balkonda kurusa olur mu? Zaten minnacık kıyafetler yarım saatte kurur antalyada:))

Bu arada siz bebeğin dolaplarını ne zaman hazırlamaya başladınız? Ne zaman düzenlemeye başladınız?

yarım saatte kuruyorlarsa bi sıkıntı lmaz sonuçta ütülenecek miktobu kırılır. yeterki gece boyu bırakma.. gerçi antalya da hava temizdir bişicik olmaz..

Canım annemin ısrarla kızdığı nokta bana evin içinde kurutma bakteriler çoğalıyor der hep. Sen de güzel güzel as balkona güneş ışığında kurusun sonra da ütüler yerleştirirsin.

Doğuma 10 gün kala hazırlarım diye düşünüyorum ben de eşyalarını. Belki öncesinde her ihtimale karşı hastane cıkısını yıkar çantamda hazır tutarım.

yarım saatte kuruyorlarsa bi sıkıntı lmaz sonuçta ütülenecek miktobu kırılır. yeterki gece boyu bırakma.. gerçi antalya da hava temizdir bişicik olmaz..

Evet zaten buraya yaz geldi. Minnacık kıyafetler hemen kurur. tüm gün boyunca balkonda bırakmayı düşünmüyorum.Sahil şeridinde oturuyoruz çok şükür çok temiz burdaki hava:)

Canım annemin ısrarla kızdığı nokta bana evin içinde kurutma bakteriler çoğalıyor der hep. Sen de güzel güzel as balkona güneş ışığında kurusun sonra da ütüler yerleştirirsin.

Doğuma 10 gün kala hazırlarım diye düşünüyorum ben de eşyalarını. Belki öncesinde her ihtimale karşı hastane cıkısını yıkar çantamda hazır tutarım.

Doğuma 10 gün kala geç değil mi ya, Ben 1 ay akala başlarım diye düşünüyom ama acele mi ediyom acaba?

Doğuma 10 gün kala geç değil mi ya, Ben 1 ay akala başlarım diye düşünüyom ama acele mi ediyom acaba?

canım yalnızsan yap ağırlaşmadan benim annem yakınımda o gelir yaparız diye rahatım geçe bırakırım
sen için ve kafan nası rahat edicekse yorulmadan yaparsın hayırlısı ile :)

canım yalnızsan yap ağırlaşmadan benim annem yakınımda o gelir yaparız diye rahatım geçe bırakırım
sen için ve kafan nası rahat edicekse yorulmadan yaparsın hayırlısı ile :)

Evet doğru söylüyorsunuz, ben kendim hallidicem o işleri, tabi eşimde yardım edicek:))

X