Doğuma Hazırlık Bebek Kıyafetlerini Hangi Deterjanla Yıkayalım?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
381
Nasipse bu ay sonu kıyafetlerini yıkayacağım arkadaşlar ,hangi deterjanı önerirsiniz bebek deterjanlarından?Böyle hem hoş koksun temiz yapsın,hem de yumuşacık olsun.

Kızlar hiç bilgim ve tecrübem yok yardım edin :)Sebamed,dalin, chiccoi,nivea,Hacı şakir...Ne öneriyorsunuz?

Benm de tecrubem yok henuz ilk bebegime hamileyim ama bu konuyu cok arastirmistim zamaninda. Yumusatici kullanma bebk icin deseler de kullanma. Ben granul sabunda karar kildim.eskiler de oule yikiyomus hem daha saglikli. Hacisakir granul deneyebilirsin.hatta sonucu da yazarsan sevinirim :)

Ben dalinin sıvı deterjanı ile yıkadım kızlar görümcemde hep onu kullanmış çok güzel kokuyor gerçekten. Yumuşatıcı kullanılmıyormuş ilk bir yıl

Tamam yumuşatıcı kullanmayayım , şimdi hacı şakir mi dalin mi? :) Hoş da koksun tabi.

bende dalin svı deterjan aldım ama daha yıkamadım güzel kokuyo bakalım yıkanıncada kıyafette öyle olacak mı

Ilk olarak olarak bingo sivi bebek deterjaniyla yikadim fena degil ama kokusuzdu
Bugun son kalanlari dalan roxy ile yikadim muhtesem mis gibi kokuyorlar Yuzde 100 bitkisel oneririm :anneadayı:

Dalin sivi deterjanla yikadim haftasonu... yikaninca biraz agirkoktu gibi geldi ama kuruyunca guzel bir koku kalmis uzerlerinde.. yumusaticiya gerek yok zaten..

Mustela markasının bebek ürünlerini çok övüyorlar, deterjanı var mı onun?

Bende dalan RoXY ve Hacısakir toz sabun aldım bide dalinin yumusatici sini.onlarla yıkıcam henüz yıkamadim ve çantada hazırlamadim geçmi kaldım acaba

Ben friendly manolya aldım ama henüz yıkamadım, bu haftasonu başlayacağım yıkamaya, yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum. deterjan az da olsa bir koku verecektir, çkmeceye de bir kaç sabun koyarım kese içinde mis gibi kokar :)
Benim toz deterjana alerjim var, sıvı deterjandan asla vazgeçmem.

Bende sodasan baby aldım yumusatici kullanmiyacagim kendimede kullanmiyorum hayatimdaki kimyasallari azaltmaya çalışıyorum alacaginiz urunlerin icindekiler kismini okuyun ona göre alın derim.

ben hacı şakir aldım leylaklı çok güzel bi kokusu var yumuşatıcı falan da kullanmadım . ama dalanda olabilir.

X