Bebek kıyafetlerini yıkamak için ?

onlygodcanjudgeme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2014
546
312
Arkadaşlar merhaba... Bebek alışverişi yaptım dün , kıyafetleri yıkayacağım bugün. Ama kv normal deterjanla yıka ben çocuklarımın kıyafetlerini öyle yıkadım , bir şey olmaz dedi. Annem ise sıvı sabunla yıka deterjan olmaz dedi. İkisininde söylediğini yapmadım. Birazdan markete gidip bebek deterjanı alacağım sanırım...
- Ayrıca geçen sene doğum yapan bir yakınımız , normal bizim kıyafetlerimiz için kullandığımız deterjan ile yıkamış bebek kıyafetlerini ve bebeğinin cildi alerji olmuştu kıpkırmızı.. Bende öyle bir durum yaşamamak için bebek deterjanı almayı düşünüyorum. Sizler neler kullandınız , yada fikriniz var mı ?

aman aman sakın normal deterjanla yıkama
çok alerji yapabilir, yazık bebeciğe
omo veya hacı şakir'in bebek deterjanından çok memnunum ben Hoppa

ayrıca biraz pahalıdır ama
ilk şampuan ilk nemlendirici kremi vs için Babe'yi şiddetle tavsiye ederim
içinde kimyasal olmaya bir ürün ve harika...

Bu sabah trt de bir programda izledim.Karbonat sirke limon ve sabun rendesi.En doğal ve deride kimyasal bırakmayan ve en temiz yapan ev yapımı deterjan.Ve daha ekonomik.Anlattıkları öyle ürküttü ki ben yapacağım bundan sonra.Bebeğim için sanırım deterjan falan kullanmam eğer Rabbim nasip ederse.

Dalan roxy yi öneririm ilk bebeğimde de kullanmıştım çok memnun kalmıştım...
Babe evet süper iplik kremini kullanmıştım sonra bulamadım...
Şimdiki bebeğim için mustela aldım

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.. Bende normal yada sıvı deterjanla yıkama taraftarı değildim. Koku olarakta epey ağır deterjan kokuyor zaten... Umarım her markette vardır bebek deterjanları yoksa büyük marketlerde mi?

Arkadaşlar merhaba... Bebek alışverişi yaptım dün , kıyafetleri yıkayacağım bugün. Ama kv normal deterjanla yıka ben çocuklarımın kıyafetlerini öyle yıkadım , bir şey olmaz dedi. Annem ise sıvı sabunla yıka deterjan olmaz dedi. İkisininde söylediğini yapmadım. Birazdan markete gidip bebek deterjanı alacağım sanırım...
- Ayrıca geçen sene doğum yapan bir yakınımız , normal bizim kıyafetlerimiz için kullandığımız deterjan ile yıkamış bebek kıyafetlerini ve bebeğinin cildi alerji olmuştu kıpkırmızı.. Bende öyle bir durum yaşamamak için bebek deterjanı almayı düşünüyorum. Sizler neler kullandınız , yada fikriniz var mı ?

Merhaba canım... Rabbim öncelikle meleğini sağ salim kucağında görmeni ve sonrasında huzurlu sağlıklı bir ömür geçirmenizi nasip etsin... Ben de bebeğimin kıyafetlerini hacı şakirin sabuz tozuyla yıkıyorum ve dalin in yumuşatıcısını kullanıyorum mis gibi de kokuyor ev her yıkadığımda... Tabi bebeğim de... Ben böyle memnunum... Normal deterjanı hiç denemedim...

Merhaba canım... Rabbim öncelikle meleğini sağ salim kucağında görmeni ve sonrasında huzurlu sağlıklı bir ömür geçirmenizi nasip etsin... Ben de bebeğimin kıyafetlerini hacı şakirin sabuz tozuyla yıkıyorum ve dalin in yumuşatıcısını kullanıyorum mis gibi de kokuyor ev her yıkadığımda... Tabi bebeğim de... Ben böyle memnunum... Normal deterjanı hiç denemedim...

Amin inşallah.. Allah bebişinize uzun ömürler versin inşallah... Fiyatları ne kadar acaba birde her marketten bulabilir miyim yoksa büyük marketlere mi gitmem gerekir ?

Amin inşallah.. Allah bebişinize uzun ömürler versin inşallah... Fiyatları ne kadar acaba birde her marketten bulabilir miyim yoksa büyük marketlere mi gitmem gerekir ?

Amin canım teşekkür ederim... İnan birebir fiyatlarını sorsan bilmiyorum gittiğimde hep toplu alışverişte alıyorum tabi normal deterjanlara göre pahalı... Bebeklere özel olduğu için... Ama inan ben yarım kilo olanından aldım bebeğim 4 aylık hala daha bitmedi.. Çünkü çok koymuyorsun zaten bebğin kıyafetleri makinayı da doldurmadığı için az koyuyorsun deterjan gibi çok koyarsan üzerinde kalıntı bırakıyor çünkü sabun tozu bu yüzden az koymanı tavsiye ederim deterjan gözüne ki kolay durulansın zaten bebişlerimizin kirinden ne olacak... Market çok küçük değilse muhakkak vardır diye düşünüyorum canım iyi incele bunlara genelde çok yer ayırmıyorlar minnacık bir yerdedir belki de ..

X