- 19 Ekim 2007
- 48
- 14
- Konu Sahibi duyguluvenus
Merhaba Bayanlar ,
Haziran sonu olacak doğumumda bu sefer oda süslemek istiyorum . Kızımın doğumunda hiç böyle şeyler yapamadım , Kontrol diye gitmişken doğuma girmiştim . O yüzden önceden hazırlayıp bir kenara koymak istiyorum . Çok abartmadan ....
Aklıma gelen ve gördüğüm şeyler şunlar , Bunlar harici varsa yardımlarınız ve yorumlarınız rica olunur . Ben bunları hazır almadan ( yapabildiğimi tabii ki , kendim kızımla hazırlamak istiyorum , onu da herşeyin içine katmak istiyorum ki o da sevinerek görsün bunları .... )
Kapı süsü - Fiyonk ve bir oyuncak bebek ile yapacağım ..Eğer ismine karar verirsek ..:)ismini de ekleyeceğim ..
Süsleme fiyonk ve balon serisi - Yatak başı ve beşik
İsim yapıştırılmış buzdolabı magneti ( içine şeker veya ikolata )
bir de kendim kurabiye yapıp isimli , bir servis standta sunmak istiyorum ..
ALLAhım bunların hepsini ben mi yapacağım ??? :))))))
Başka ne yapabilirim ................
Haziran sonu olacak doğumumda bu sefer oda süslemek istiyorum . Kızımın doğumunda hiç böyle şeyler yapamadım , Kontrol diye gitmişken doğuma girmiştim . O yüzden önceden hazırlayıp bir kenara koymak istiyorum . Çok abartmadan ....
Aklıma gelen ve gördüğüm şeyler şunlar , Bunlar harici varsa yardımlarınız ve yorumlarınız rica olunur . Ben bunları hazır almadan ( yapabildiğimi tabii ki , kendim kızımla hazırlamak istiyorum , onu da herşeyin içine katmak istiyorum ki o da sevinerek görsün bunları .... )
Kapı süsü - Fiyonk ve bir oyuncak bebek ile yapacağım ..Eğer ismine karar verirsek ..:)ismini de ekleyeceğim ..
Süsleme fiyonk ve balon serisi - Yatak başı ve beşik
İsim yapıştırılmış buzdolabı magneti ( içine şeker veya ikolata )
bir de kendim kurabiye yapıp isimli , bir servis standta sunmak istiyorum ..
ALLAhım bunların hepsini ben mi yapacağım ??? :))))))
Başka ne yapabilirim ................