Doğuma Hazırlık Bebek Odası Süsleme - Mersin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

duyguluvenus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2007
48
14
Merhaba Bayanlar ,

Haziran sonu olacak doğumumda bu sefer oda süslemek istiyorum . Kızımın doğumunda hiç böyle şeyler yapamadım , Kontrol diye gitmişken doğuma girmiştim . O yüzden önceden hazırlayıp bir kenara koymak istiyorum . Çok abartmadan ....
Aklıma gelen ve gördüğüm şeyler şunlar , Bunlar harici varsa yardımlarınız ve yorumlarınız rica olunur . Ben bunları hazır almadan ( yapabildiğimi tabii ki , kendim kızımla hazırlamak istiyorum , onu da herşeyin içine katmak istiyorum ki o da sevinerek görsün bunları .... )

Kapı süsü - Fiyonk ve bir oyuncak bebek ile yapacağım ..Eğer ismine karar verirsek ..:)ismini de ekleyeceğim ..
Süsleme fiyonk ve balon serisi - Yatak başı ve beşik
İsim yapıştırılmış buzdolabı magneti ( içine şeker veya ikolata )

bir de kendim kurabiye yapıp isimli , bir servis standta sunmak istiyorum ..

ALLAhım bunların hepsini ben mi yapacağım ??? :))))))

Başka ne yapabilirim ................

Selam duyguluvenus, alisveris yaptigim satıcı eni icin 3 metre boyu icin 5 metre tavsiye etmisti tabi bu olcu arti şeklindeki susleme icin fikir olmasi acisindan yazdim. Ben henuz kullanmadim,kismetse nisanin son haftasi kullanacagim:)

Merhaba Bayanlar ,

Haziran sonu olacak doğumumda bu sefer oda süslemek istiyorum . Kızımın doğumunda hiç böyle şeyler yapamadım , Kontrol diye gitmişken doğuma girmiştim . O yüzden önceden hazırlayıp bir kenara koymak istiyorum . Çok abartmadan ....
Aklıma gelen ve gördüğüm şeyler şunlar , Bunlar harici varsa yardımlarınız ve yorumlarınız rica olunur . Ben bunları hazır almadan ( yapabildiğimi tabii ki , kendim kızımla hazırlamak istiyorum , onu da herşeyin içine katmak istiyorum ki o da sevinerek görsün bunları .... )

Kapı süsü - Fiyonk ve bir oyuncak bebek ile yapacağım ..Eğer ismine karar verirsek ..:)ismini de ekleyeceğim ..
Süsleme fiyonk ve balon serisi - Yatak başı ve beşik
İsim yapıştırılmış buzdolabı magneti ( içine şeker veya ikolata )

bir de kendim kurabiye yapıp isimli , bir servis standta sunmak istiyorum ..

ALLAhım bunların hepsini ben mi yapacağım ??? :))))))

Başka ne yapabilirim ................

ben de bebişimin hazırlıklarına başladım lohusa tacı kızınıza da ismi neyse diyelim ki ali alinin ablası broşu hazırlayabilirsiniz. benim bi onlar kaldı onlarıda hazırlatıyorum kapı süsümüz çok harika ona uyumlu taç ve terlik yaptırıcam
1.jpg

X