- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
gerçekten hayali bile güzell boshayallersmilebirde gerçekleşsee
eşim hep diyoki sen hamile kalınca sevinçten bebği düşürüsün delüüü
stersemi sokar ne steri laaa mutluluktan dört köşe oluruzzz delikafaduldenaamann gıı allah korusunn :gitme: ama bende çok panik olurum stres yaparım gibi geliyoo sempatiksalakcinni sonuçtaaa uzunnnn zamandırr uğraştığımızz birşeye kavuşmak strese sokar eyvahedigeldismile
benim eşimde sen hamile kalınca kucağımda taşıyacam diyooben bide çok nazlı olurumm kaydirigubbakcemile3 eşimede diyom zatiii hamile kalırsam çekeceğin varr aklinialirimsmile oda razıyımm diyo garibimm Şeniz
stersemi sokar ne steri laaa mutluluktan dört köşe oluruzzz delikafadulden
benim eşimde sen hamile kalınca kucağımda taşıyacam diyoo
tuvalete bile kucağında götürecekmniş
deli laa benim eşimm sempatiksalakcinni
var zati fıtığı ..ikimizinde sakat belii benneyaptımkiama ozamana kadar zayıfla eşin bel fıtığı olur yoksammm delikafadulden
sorma canımm hepimiz kafayı sıyırmış gibiydikk.bu bebişlerimiz daha gelmeden nasıl üzüyorlar annelerini :çok üzgünüm:geçmişi okuyayım dedim birazcık ne olmuş akşam ya herhez ayrı yerlerde ağlıyo kaydirigubbakcemile
Allah orucunu ve dileğini kabul etsin canımmm...kuş aldınız demek ne güzell iyi yapmışsınız bende kocaman bir akvaryum alıp içine rengarenk balıkları almak istiyorumm seyrede syerede içim gönlüm açılır artıkhoşbulduk nurcanım hamdolsun ALLAH a iyiyim.. bugün oruca başladım canım.. meryem suresini bitirince okumak nasip olmamıştı bugüneyöiş nasip.... senin dediğin gibi yaptım canım dileğim kabul olması dileğiyle niyetlendim bitanem.... bu arada dün eşimle saat 16.30 gibi eminönüne indik biraz dolaştık ve 2 tane muhabbet kuşu aldık hani ben memleketteyken uçmuşlardıya aldık çok şükür ... eve bi renk geldi.... ahhhh ahhhhhhhh bide meleğim gelse kimbilir nasıl olur... boshayallersmile
sorma canımm hepimiz kafayı sıyırmış gibiydikk.bu bebişlerimiz daha gelmeden nasıl üzüyorlar annelerini :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?