Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gerçekten hayali bile güzell boshayallersmilebirde gerçekleşsee
eşim hep diyoki sen hamile kalınca sevinçten bebği düşürüsün delüüü

aamann gıı allah korusunn :gitme: ama bende çok panik olurum stres yaparım gibi geliyoo sempatiksalakcinni sonuçtaaa uzunnnn zamandırr uğraştığımızz birşeye kavuşmak strese sokar eyvahedigeldismile

ben bide çok nazlı olurumm kaydirigubbakcemile3 eşimede diyom zatiii hamile kalırsam çekeceğin varr aklinialirimsmile oda razıyımm diyo garibimm Şeniz

aamann gıı allah korusunn :gitme: ama bende çok panik olurum stres yaparım gibi geliyoo sempatiksalakcinni sonuçtaaa uzunnnn zamandırr uğraştığımızz birşeye kavuşmak strese sokar eyvahedigeldismile
stersemi sokar ne steri laaa mutluluktan dört köşe oluruzzz delikafadulden

ben bide çok nazlı olurumm kaydirigubbakcemile3 eşimede diyom zatiii hamile kalırsam çekeceğin varr aklinialirimsmile oda razıyımm diyo garibimm Şeniz
benim eşimde sen hamile kalınca kucağımda taşıyacam diyoo
tuvalete bile kucağında götürecekmniş
deli laa benim eşimm sempatiksalakcinni

stersemi sokar ne steri laaa mutluluktan dört köşe oluruzzz delikafadulden

stres acaba bebeğe bişey olurmu diye olur canım

benim eşimde sen hamile kalınca kucağımda taşıyacam diyoo
tuvalete bile kucağında götürecekmniş
deli laa benim eşimm sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: ne güzell iştee seni yormuyoo :roflol:

günaydınlar benim mini ninnacık kuşlarım .... nasılsınız bakim hepinize ve kendime hayırlı haftalar diliyorum :ecrin_bebek:

günaydın leydim hoşgeldin canım ..gördüğün gibi iyi sayılırzzz sen nasılsınn

BULUTUM bu arada evlilik yıldönümüz kutluyorum canım daha nice senelere çoluğunla çocuğunla geçirmeyi nasip etsin inş... :ecrin_bebek:

hoşbulduk nurcanım hamdolsun ALLAH a iyiyim.. bugün oruca başladım canım.. meryem suresini bitirince okumak nasip olmamıştı bugüneyöiş nasip.... senin dediğin gibi yaptım canım dileğim kabul olması dileğiyle niyetlendim bitanem.... bu arada dün eşimle saat 16.30 gibi eminönüne indik biraz dolaştık ve 2 tane muhabbet kuşu aldık hani ben memleketteyken uçmuşlardıya aldık çok şükür ... eve bi renk geldi.... ahhhh ahhhhhhhh bide meleğim gelse kimbilir nasıl olur... boshayallersmile

Allah orucunu ve dileğini kabul etsin canımmm...kuş aldınız demek ne güzell iyi yapmışsınız bende kocaman bir akvaryum alıp içine rengarenk balıkları almak istiyorumm seyrede syerede içim gönlüm açılır artık

ne güzell leyydimm eve ses gelmiştirrr benim eşimde istiyo ama ben kokusundan dolayı istemiyorum zaten evde değilimm havasızlıkta daha beter kokarlar diye istemiyom. Niyetin kabul olur inşallah leydimm

nurcanım tamam sana kolay gelsinn

bende çıkıcam zatii çok işim varrr :gitme:

sorma canımm hepimiz kafayı sıyırmış gibiydikk.bu bebişlerimiz daha gelmeden nasıl üzüyorlar annelerini :çok üzgünüm:

öle düşünme canım bebişlerim geldiğinde sağlıklı ve dimdik ayakta olmalıyız dimi ya.... diyene bak sanki ben bunca senedir çektiğim sıkıntılardan dolayı sağlığım bozulmadı sanki... nurcanım sorma dün eminönünde dönüşe vapurda çocuklarıyla eğlenen kucağında bebekleri olan aileleri görünce içim yanmaımı sanıyosun ama napalım elden bişi gelmiyo... tüp bebek diyolar onuda yapıyoz ama elde var 0 ... boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…