Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

saol canlarım hepimizin dilekleri kabul olur inş.... sana güle güle nurcanım kolay gelsin benim örtüyü göndercen heralde dün kızarkadaşıma söledim örtün geliyo diye çok heyecanlandı.... bide nişanlısı yeni askere gitti morali bozuk iyi geldi yani..... canım akvaryumlarda çok güzel dün eşimle onlara da baktık ama onları böle eline alıpta sevemiyosun canım o yüzden biz kuşları seçtik... akvaryumlarda harika ......

işte beni en iyi sen anlarsın senide benn ..seneler geçtikçe tedavilerimiz yanıt vermeyincee dimdik duramıyoruzz maalesef ..sanki inadıma tv de, sokakata ,çevremdekiler inadına hamile kalıyoo ..neden benim olmuyoo neden ben NEDEN ..çok etkileniyorum artık sanki gücümü kaybediyo gibiyimmm Allahım bana sabırların en büyüğüünü ver diye konuşuyorum kendi kendime

güle güle sevdacım sanada kolay gelsin canım evet kuş çok pis oluyo bide benimkiler 2 tane... evde olduğum için temizlikleriyle ilgilenebiliyorum. bolkona çıkaıyorum hava alsınlar diye hergünde eve salıyorum uçsunlar diye bana da iyi geliyo onlarla ilgilenmek.. ama senin gibi çalışsaydım düşünmezdim evde kuş beslemeyi hem de ilgisiz kalıyolar....

günaydın kızlar....

SEVDAM inşallah bir dahaki ay verirsin güzel haberi...saraçoğlunun kürüne devam ediyorsun değilmi...

LEYDİM çok teşekkürler....inşallah inşallah...çocuklarımda yanımda olurlar....

TARFİL sen nasılsın....

DÜNÜRÜM seninle küsüm akşam beni o şekilde bırakıp çekip gittin....insan azıcık durur...o kadarda dur dedik....artık bilmiyorum kızında oğlumun üzgün gününde çekip giderse bilmiyorum.....

evet canım örtünü gönderiyorum yarın elinize ulaşır herhalde ..
canım akvaryumların fiyatlarını sordunuzmu ne kadar acaba

Kızlarr hafta başında ve sabah sabah ne olur böle karamsarlığa bağlamayınn zaten zor duruyorumm ayakta yıkılmamak için lütfen kızlar hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruzz ama kendimizi üzmekten eşimizi üzmekten başka bişey yapmıyoruz napalım taktiri ilahi istesekte olmayınca olmuyo iştee.. Ama bizler gücümüzü kaybedersek eşlerimiz tamamen kendilerini kaybederler ben böle düşünüyorum.

Hoşgeldinn bulutumm inşallah hepimizz o haberi yakında veririzz canım.evet devam ediyorum kürlere

nurcanım inan ALLAH sabrını veriyormuş inan buna öle inanıyorum ki geçen sene olumsuz geçen 2 tedavimden sonra 7 kilo biden zayıfladım sağlığım bozuldu kaç ay kendime gelemedim.. tekrar tedaviye başlarken diyodumki bunlarda olmassa herade hastanelik olurum diyodum ...inan gözümden yaş akmadı biliyomusun ikisindede bomboştum uyuşmuş gibiydim adeta halada öleyim bazen bağıra bağıra ağlıpta açılsam diyorum inan içimden gelmiyo...herşey olacağına varıyo.. zaaten daha öncede söledim kaderime razı oldum zaten nasipte yok galiba ağlamanın sızlamanın da faydası yok.. tüp bebek falanda bana artık palavra geliyo ya tutarsa nasreddin hoca misaliiii....

kızlar masa örtüsü çok güzel gözüküyordu....leydim kardeşin güzel günlerde kullansın...

evet sevdam eşlerimizin yanında asla karamsar olmamalıyız...ne kadar olsada biz kadınlar dahada güçlüyüz...değilmi....

hoşgeldin bulutcum akşam yazdıklarını okudum çok duygulandım hele bide eşin o çocuğa oplum demiş ya içim yandı bir an eşim geçti aklımdan.... sınavımız çok çetin arkadaşlar dimdik ayaktaa durup bol bol dua etmeliyiz...

aşk olsun dünürüm yaa yemin ederim ben çıktıktan sonra yazmışsınız görmedim bu sabah gördüm yazdıklarınızı sen ve fatoş çıkma demişsiniz görsem inan çıkmazdım ..ama dün gerçekten moralim çok bozuktuu eşim sebebini sorduu ilk başta canım sıkılıyo dedim sonra yine sordu senin başka bişeyin var anlat dedi bende ağladım ben bebeğimi özledimm ne zaman hamile kalacam daha ne kadar bekliyecem istemeden eşimide üzdüm ağlamaya başladı oda ..benim elimde miki üzülmüyormuyum düşünmüyormuyum sanki dedi bu yüzden zaten eziklik hisediyorum ayrıl benden sana çocuk veremiyorum senin günahına giriyorumm dedi anlıycağın dün ne ben ne eşim yi değildik

nurcanım almıyacağımız için hiç akvayumların fiyatını sormadık canım eğer alıcağınızı bilseydim her boyunu sorardım canım inş.. yakın zamanda gidersek senin için araştırım olurmu canım....

neyse kızlarr çıkayorum işlerimi halledeyim hem biraz hava almış olurumm .tabi yine karşıma hamile kadınlar çıkmasaa boshayallersmile

nurcan ne olur böle yapma canım bak eşinide üzmüşsün ne kadar ağlasakta eşlerimize belli etmemeliyiz canım onlarada yazık onların yerinde bizde olabilirdik canım.... ben eşimin yanında çocuk bile sevmemem gerekiyo diye düşünüyorum ama bi çocuk gördüğümde kendimi kaybetim hemen eşimede gösteriyom aslın da çok üzülüyo benim eşim herşeyi içinde yaşar güçlü gözükmeye çalışıyo ama ben onun içindekileri çok iyi biliyom.... ne olur böle yapma evliliğini yıpratma canım....

hadi git bakim hem biraz hava almış olursun canım.. hamileleri görüncede onlara sakın bakma onlar sana baksın onun fiziği benden dsaha güzel diye onlar düşünsün..... birazda kendin için alışveriş yapmanı öneriyorum çok iyi geliyo ben hemen hemen her moralim bozuk olduğu zaman genelde tedavilerden sonra gidiyorum kendim için alışveriş yapıyorum.... eşim bu kadar kıyafetin var ne yapıyosun alıpta onları bir giyoyosun bidaha giymiyosun diye kızıyo ... ( tabi oda maddi durumu düşünüyo tabi) ama bilmiyoki ben üzgün olduğum zaman alışveriş yapıyorum ..... gardırobumu siz düşünün artık......... boshayallersmile

yaaaa offffffffffffffff sabah sabah damara bağladık yeter yaw hadi işllerimizi yaplım şöle bi kendimize geleli m benim dersim var zaten bugün hemde sınav yapıcak haca hiç ama hiççççç çalışmadım...... gideyimde onlara çalışayım.... hadi görüşürüz şekerler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…