dün ben, elif,dünürüm ve fatoşum hepimizz duygusala bağlamıştıkk ..Hoşgeldin leydim ne olmuş ki akşam ben okumadım geçmişi
işte beni en iyi sen anlarsın senide benn ..seneler geçtikçe tedavilerimiz yanıt vermeyincee dimdik duramıyoruzz maaleseföle düşünme canım bebişlerim geldiğinde sağlıklı ve dimdik ayakta olmalıyız dimi ya.... diyene bak sanki ben bunca senedir çektiğim sıkıntılardan dolayı sağlığım bozulmadı sanki... nurcanım sorma dün eminönünde dönüşe vapurda çocuklarıyla eğlenen kucağında bebekleri olan aileleri görünce içim yanmaımı sanıyosun ama napalım elden bişi gelmiyo... tüp bebek diyolar onuda yapıyoz ama elde var 0 ... boshayallersmile
evet canım örtünü gönderiyorum yarın elinize ulaşır herhalde ..saol canlarım hepimizin dilekleri kabul olur inş.... sana güle güle nurcanım kolay gelsin benim örtüyü göndercen heralde dün kızarkadaşıma söledim örtün geliyo diye çok heyecanlandı.... bide nişanlısı yeni askere gitti morali bozuk iyi geldi yani..... canım akvaryumlarda çok güzel dün eşimle onlara da baktık ama onları böle eline alıpta sevemiyosun canım o yüzden biz kuşları seçtik... akvaryumlarda harika ......
aşk olsun dünürüm yaa yemin ederim ben çıktıktan sonra yazmışsınız görmedim bu sabah gördüm yazdıklarınızı sen ve fatoş çıkma demişsiniz görsem inan çıkmazdım ..ama dün gerçekten moralim çok bozuktuu eşim sebebini sorduu ilk başta canım sıkılıyo dedim sonra yine sordu senin başka bişeyin var anlat dedi bende ağladım ben bebeğimi özledimm ne zaman hamile kalacam daha ne kadar bekliyecem istemeden eşimide üzdüm ağlamaya başladı oda ..benim elimde miki üzülmüyormuyum düşünmüyormuyum sanki dedi bu yüzden zaten eziklik hisediyorum ayrıl benden sana çocuk veremiyorum senin günahına giriyorumm dedi anlıycağın dün ne ben ne eşim yi değildikgünaydın kızlar....
SEVDAM inşallah bir dahaki ay verirsin güzel haberi...saraçoğlunun kürüne devam ediyorsun değilmi...
LEYDİM çok teşekkürler....inşallah inşallah...çocuklarımda yanımda olurlar....
TARFİL sen nasılsın....
DÜNÜRÜM seninle küsüm akşam beni o şekilde bırakıp çekip gittin....insan azıcık durur...o kadarda dur dedik....artık bilmiyorum kızında oğlumun üzgün gününde çekip giderse bilmiyorum.....
tamam canımmm :1rolleyes:nurcanım almıyacağımız için hiç akvayumların fiyatını sormadık canım eğer alıcağınızı bilseydim her boyunu sorardım canım inş.. yakın zamanda gidersek senin için araştırım olurmu canım....
aşk olsun dünürüm yaa yemin ederim ben çıktıktan sonra yazmışsınız görmedim bu sabah gördüm yazdıklarınızı sen ve fatoş çıkma demişsiniz görsem inan çıkmazdım ..ama dün gerçekten moralim çok bozuktuu eşim sebebini sorduu ilk başta canım sıkılıyo dedim sonra yine sordu senin başka bişeyin var anlat dedi bende ağladım ben bebeğimi özledimm ne zaman hamile kalacam daha ne kadar bekliyecem istemeden eşimide üzdüm ağlamaya başladı oda ..benim elimde miki üzülmüyormuyum düşünmüyormuyum sanki dedi bu yüzden zaten eziklik hisediyorum ayrıl benden sana çocuk veremiyorum senin günahına giriyorumm dedi anlıycağın dün ne ben ne eşim yi değildik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?