yaparsın canım örgü zor değil hem çok zevkli annen öğretir sana
canım saoll okumaya başladığım zaman haber veririm okuruz beraberr :gitme:
bizim gelin bugün çıkıyo hastanede gelir birazdan ..üfff eminim ben bebeği kucağıma aldığım zaman anlıycaklar yüz ifademden üzüldüğümü ...
evet dün doğurdu oğlu olduu
gitmesem olmaz tabii altlı üstlü oturuyoruzz .Allahım bana sabır ve dayanma gücü versinn
bebeği görünce gözlerimin dolmasını istemiyorummmm mafoldumben
Allah analı babalı büyütsün inşalah
aplamm nolur yapma öle bende öle diyodum görümcem doğurduğunda eşimle birbirimizi teelli ediyoduk şimdi çok şükürr RaBBİM DERMASNINIDA VERİYO APLAMM BUGÜNLERDE GEÇECEK KENDİİ BEBĞİNİ ALACAKSIN İNŞALAHH BAK EŞİN DE SENİ ÖLE GÖRÜNCE O DAYIKILIR KENDİNE DE ONADA YAPMA BUNU APLAMM KURBAN OLDUĞUM HİÇ BEKLEMEDİĞİN Bİ ANDA GÜLDÜRECEK YÜZÜNÜÜ DAYANMAZSI ZORE AMA APLAM SABRININ HEDİYESİNİDE ALACAN İNŞALAHH
saol canımm ..sizide üzüyorum kendimlee ama ne yapayımm yazınca açılıyorum birazz ..biran önce geçsin bugünlerim, geride kalsın artıkk ..daha çok üzülmek istemiyorummm
amin canım RABBİM daha fazla bana bu acıyı yaşatmadan göndersin bebeğimii:gitme:biliyorum bazen bana ne kadarda uzak gelseede RABBİMİN merhameti çoktur o elbet duyuyo sesimiiii kabul edecek birgün duamıı biraz daha sabırlı olmak gerekiyoo ama işte o sabır bazenn yok oluyo maaleseffaplamm içine atmaman daha iyi ata ata insan ne halae geliyoo
geçecek aplamm inan Rabbim unutturacakk hamileyim dediğin zaman hepsi geride kalacak dayanmasıda hepsi zorr ama işte herşey Rabbimdenn isyan edemeyizz vardır bi hayır deyip buna da şükrediyoruzz ama bak dedi dicen beklemediğin bi anda Rabbimm haberi vermeyi nasib edcek mucizesini gösterecek
amin canım RABBİM daha fazla bana bu acıyı yaşatmadan göndersin bebeğimii:gitme:biliyorum bazen bana ne kadarda uzak gelseede RABBİMİN merhameti çoktur o elbet duyuyo sesimiiii kabul edecek birgün duamıı biraz daha sabırlı olmak gerekiyoo ama işte o sabır bazenn yok oluyo maaleseff
canım senide bugün dertlerimle üzdümm kusura bakmaa gardaşımm
iyiki burası var gerçektenn yazınca içini dökünce rahatlıyo insann
neden olmasınn boshayallersmileinşalahh mutluluklarımızı paylaştığımız bi topikte açarık
burda yine güneş açtıı akannehiryavv hava soğukk bea kışlıklarla duruyommmm
burda yine güneş açtıı akannehir
bendensinnnolumunekankayizsmileo da güsellll ben kışı seviyorum beaa
bendensinnnolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?