yok kıs yapmadım valla .evde süt yokk markette ne zamandır gidemedim .yapınca sanada gönderirim 2 porsiyonn :))
damla gelmişşş,geçmişi okuyo herhall
günaydın arkadaşlar hoşbulduk nasılsınız geçmişe bakıyodum kan pıhtılaşamasıyla ilgili bi şeyler yazmzıştımda cevap veren varmı diye bakıyodum
şekerlerr ben kaçıyım gece gidersek annmlere arabada uyumak istemiyorum eccik uzanıyımm
tüh ben geldim sen çıkıyosun canım neyse sen yat bol bol dinlen kendine iyi bak görüşmek üzere
günaydın canım malesef canım ben bişey yazamandımm hiç bi bilgim yokk
kusura bakma canım nolurr
arabada uyurum yoksaaa kociş yalnız kalırr 23 ağzım yırtılacak gibi esniyorum
şimdi geldim canımmsana cevap yazdım görmedin galibaakedersiz ordamısın canım ben şuan çook kötüyüm yine hastalanmam yaklaştısenağlama
fesleğen bunu yazmıştım sanaben seni hatırladım geçen günn bir topikte yazdın bana aydındamı oturuyorsun diye sordun sana cevap yazdım görmedin galibaaa
canım bende daha önce izmirde 2 tüpbebek tedavisi gördüm ikiside irenbede oldu ben hiç memnun kalmadımm 2 tedavimde negatif sonuçlandıı..3. tedavimiz içöin para biriktiriyoruzz bu seferki tedavimiz smyrnada olacakkk büyük ihtimal orası çok iyimiş burda bir tanıdığımız benim gibi izmirde daha önce 2 tedvi görmüşşş olmamış o da 3. smyrnada yapıyo 10 sene sonra ikizleri oluyoo darısı başımızadaa
sendemii çıkıyorsunn kaldım tek başıma buralardaakızlar ben çıkıyorum daha kahvaltı yapmadım karnımı doyurayım görüşmek üzrere hadi çıktım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?