Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selamlar nabersiniz canlarım biraz sıkıntılı günler geçirdim gelemedim gece uğradım kimseler yoktu kendi kendime yazmayam dedim çıktım herkes iyimİ ipemden haber varmı nuırcanım şekerim nasıl daha iyi hissediyosundur kendini inşallah kızlar akşama misafirim var uğrayaamayabilirim bugün çok öpüyorum allaha emanet olun herzaman aklımdasınız seviyorum sizleri hemde çook opuyorumnanaktan

ayyy canım ne kusuru olurmu sen git dinlen daha çok konuşuruz inşallah
saol canım benimm

datlum a.s hayırdır ne olduu quzuuu iyisin inşalahhh

fatoş gelip gitmişşş

tuğba gelmiş gitmiş hayırdır tuğba neyin var

melikem sen burdasın nasılsın kuzumm demek tekmeleri hissetmeye başladınn negüzelll anne ben burdayım diyo artık :CüvCüv:

hoşgeldinn quzuumm evet canım hissediyorum artıkk tatlı bişi yiyince sürekli tepiyoo gibi

sen nasılsın aplacımm

bende idare eder iştee herkeş gibi bende bunalımlardayımm sempatiksalakcinni

tamam canım sana aifyet olsunn

ANACIMM BUGÜN KİMSECİKLER AÇILIŞI YAPMAMIŞŞ TOPİĞİMİZİNNN
NEYSEE BANA KISMETMİŞŞŞ

HERKESEEE GÜNAYDINLARRR

HAYIRLI CUMALARRR BU MÜBAREK GÜNDE ELLERİMİZİ AÇTIK BOYNUMUZU BÜKTÜK HAYIRLISIYLA EVLATLARIMIZI RABBİMİZDEN İSTİYORUZ :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bir hoca benim için demişki saffatın 100. üncü enbiyanın 89. meryemden 3.ayeti ezandan sonra okuyup bebek için dua edicekmişiz 4 ay boyunca..sizlerle paylaşmak istedim sizlerde deneyin kızlar bende yarından itibaren başlıcam

günaydın hayırlı cumalar canım
sanırım ilk defa açılışı yapmak sana kısmet oldu dimi :)))
canım paylaştığın için teşekkür ederim hemen netten araştırıyorum bu ayetleri

Sâffât Sûresi

100 - “Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”

Enbiyâ Sûresi

89 - Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.

Meryem Sûresi

3 - Hani o Rabbine gizli bir sesle yalvarmıştı.

saffat 100. ayet: Rabbi heb lî mines sâlihîn(sâlihîne).

enbiya:89. ayet: Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

meryem suresi 3. ayet : İz nâdâ rabbehu nidâen hafiyyâ(hafiyyen).

sen benden önce davrandı bende şimdi anlamlarını ekliyecektim burayaa ..

sevdam benim eşim bugün evde canım. çıkıyırum kahvaltı hazırlıyacam
görüşürüzzz opuyorumnanaktan

ne kadar güzel toparlamış hova surelerden ayetleri değilmi çok etkilendim yaaa

benn iyiyim canımm patron geldi çıkıcam birazdan canım sen nasılsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…