saol canım benimmayyy canım ne kusuru olurmu sen git dinlen daha çok konuşuruz inşallah
selamlar nabersiniz canlarım biraz sıkıntılı günler geçirdim gelemedim gece uğradım kimseler yoktu kendi kendime yazmayam dedim çıktım herkes iyimİ ipemden haber varmı nuırcanım şekerim nasıl daha iyi hissediyosundur kendini inşallah kızlar akşama misafirim var uğrayaamayabilirim bugün çok öpüyorum allaha emanet olun herzaman aklımdasınız seviyorum sizleri hemde çook opuyorumnanaktan
fatoş gelip gitmişşş
tuğba gelmiş gitmiş hayırdır tuğba neyin var
melikem sen burdasın nasılsın kuzumm demek tekmeleri hissetmeye başladınn negüzelll anne ben burdayım diyo artık :CüvCüv:
günaydın hayırlı cumalar canımANACIMM BUGÜN KİMSECİKLER AÇILIŞI YAPMAMIŞŞ TOPİĞİMİZİNNN
NEYSEE BANA KISMETMİŞŞŞ
HERKESEEE GÜNAYDINLARRR
HAYIRLI CUMALARRR BU MÜBAREK GÜNDE ELLERİMİZİ AÇTIK BOYNUMUZU BÜKTÜK HAYIRLISIYLA EVLATLARIMIZI RABBİMİZDEN İSTİYORUZ :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bir hoca benim için demişki saffatın 100. üncü enbiyanın 89. meryemden 3.ayeti ezandan sonra okuyup bebek için dua edicekmişiz 4 ay boyunca..sizlerle paylaşmak istedim sizlerde deneyin kızlar bende yarından itibaren başlıcam
sen benden önce davrandı bende şimdi anlamlarını ekliyecektim burayaa ..Sâffât Sûresi
100 - “Ey Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.”
Enbiyâ Sûresi
89 - Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Meryem Sûresi
3 - Hani o Rabbine gizli bir sesle yalvarmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?