- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
minnak hoşgeldin canım olsun gitmediğin bi yandan iyi olmuş cevizden leke olur ellerin biyerine sürersin bebeğine geçer canım
sana iyi keyifler kocişinle canım
ANACIMM BUGÜN KİMSECİKLER AÇILIŞI YAPMAMIŞŞ TOPİĞİMİZİNNN
NEYSEE BANA KISMETMİŞŞŞ
HERKESEEE GÜNAYDINLARRR
HAYIRLI CUMALARRR BU MÜBAREK GÜNDE ELLERİMİZİ AÇTIK BOYNUMUZU BÜKTÜK HAYIRLISIYLA EVLATLARIMIZI RABBİMİZDEN İSTİYORUZ :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bir hoca benim için demişki saffatın 100. üncü enbiyanın 89. meryemden 3.ayeti ezandan sonra okuyup bebek için dua edicekmişiz 4 ay boyunca..sizlerle paylaşmak istedim sizlerde deneyin kızlar bende yarından itibaren başlıcam[/QUOT
4 ay boyunca hergun mu okumaliyiz
okurken abdest almalimiyiz
ya canim birde ben yurtdisindayim burda ezan yok ki
ezan okunmuyor maalesef
neyse şeker eşim birazdan gelir cumadan öptüm şekerler görüşürüzzzzzzzzz
ya dün kızın biri gulçin88 die biri konu açmış yorum neym yaptıydım şimdii konuyu bulamadım nerde ki acepp kaybolmuş:))
slm canim arkadaslarim
kizlar bugun cok mutsuzum
arkadaslar babam hasta
duaalariniza ihtiyacim var
burada yalnizca bebek hakkinda konusmuyoruz arkadaslar butun sorunlarimizdan dertlerimizden bahsediyoruz
kizlar sizlerin duasina ihtiyacim var
lutfen babam icin dua edin
ohh iyi yapın bakalım keyiffsempatiksalakcinniherkeşe hayırlı cumalarrr ben gitmedimm ceviz toplamaya evdeyimm
kocişim izinli keyif yapcaz bugün öpüldünüzzz
canım benimm babana ALLAH acil şifalr versin ..neyi var ?büyük bir sorunu yoktur umarım Allah babanızı başınızdan eksik etmesin canımmslm canim arkadaslarim
kizlar bugun cok mutsuzum
arkadaslar babam hasta
duaalariniza ihtiyacim var
burada yalnizca bebek hakkinda konusmuyoruz arkadaslar butun sorunlarimizdan dertlerimizden bahsediyoruz
kizlar sizlerin duasina ihtiyacim var
lutfen babam icin dua edin
burdayım şekerrr opuyorumnanaktanyurcanıım iki dakka dolanıyım dedim hemen gelip gitmişsin
yok laa nereni özliycem kokmuşşş seniiörenbayan nasılsın bakalım öseldin mi beni ha hayyy bitirdim bu haftayı da çok şükür moraller nasıl,dur bakıyım oh oh iyisin maşallah güzel yurcanım benim keskin bakışlım
senin yaptığını yapsam bu sefer bayankaramsar dan çıkar delibayan olurummmdelikafaduldenkaramsar mı o ne be sallaaa sar makarıyı sar sar sar çz makarayı çöz çöz çöz sar makara kalmaz karamasarlık falan deliye bağlarsın sonunda hah aha ooooh toceyle tatil yaptınız he yarasın.bende kurufasulye koydum düdüklüye fıs fıs ötüyo
bir an küstümü acep diye düşündümboshayallersmile neyseki alınmamışsın benim ,eşşek şakasını bile kaldıran arkadaşımm :roflol: :roflol: :roflol::roflol:aman ne küscem be dinime küfreden müslüman olsa sen sankim miski anber misin ha haaaay,yaaa evet ben pazara gitmiyom markette alıyom çünkü acıcık alıyom pazara gitsem yarım kilo desem küfreder adam yürü git diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?