Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkeşe hayırlı cumalarrr ben gitmedimm ceviz toplamaya evdeyimm
kocişim izinli keyif yapcaz bugün öpüldünüzzz

minnak hoşgeldin canım olsun gitmediğin bi yandan iyi olmuş cevizden leke olur ellerin biyerine sürersin bebeğine geçer canım

sana iyi keyifler kocişinle canım

minnak hoşgeldin canım olsun gitmediğin bi yandan iyi olmuş cevizden leke olur ellerin biyerine sürersin bebeğine geçer canım

sana iyi keyifler kocişinle canım

hoşbuldum bebemm kocişş cumadayken size bakım didim çıktım takrar bakım didimm
yaa hakkaten mi leke olur bilmiyodummm datlım söylediğin işyi olduu quzum sen napıyosunn

ya dün kızın biri gulçin88 die biri konu açmış yorum neym yaptıydım şimdii konuyu bulamadım nerde ki acepp kaybolmuş:))

slm canim arkadaslarim
kizlar bugun cok mutsuzum
arkadaslar babam hasta
duaalariniza ihtiyacim var
burada yalnizca bebek hakkinda konusmuyoruz arkadaslar butun sorunlarimizdan dertlerimizden bahsediyoruz
kizlar sizlerin duasina ihtiyacim var
lutfen babam icin dua edin

neyse şeker eşim birazdan gelir cumadan öptüm şekerler görüşürüzzzzzzzzz

ya dün kızın biri gulçin88 die biri konu açmış yorum neym yaptıydım şimdii konuyu bulamadım nerde ki acepp kaybolmuş:))

minişim kendi mesaj takibine bak ordan bulursun

Allah şifa versin canım inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur rabbimin izniyle

herkeşe hayırlı cumalarrr ben gitmedimm ceviz toplamaya evdeyimm
kocişim izinli keyif yapcaz bugün öpüldünüzzz
ohh iyi yapın bakalım keyiffsempatiksalakcinni

canım benimm babana ALLAH acil şifalr versin ..neyi var ?büyük bir sorunu yoktur umarım Allah babanızı başınızdan eksik etmesin canımm

örenbayan nasılsın bakalım öseldin mi beni ha hayyy bitirdim bu haftayı da çok şükür moraller nasıl,dur bakıyım oh oh iyisin maşallah güzel yurcanım benim keskin bakışlım

örenbayan nasılsın bakalım öseldin mi beni ha hayyy bitirdim bu haftayı da çok şükür moraller nasıl,dur bakıyım oh oh iyisin maşallah güzel yurcanım benim keskin bakışlım
yok laa nereni özliycem kokmuşşş senii
ören bayannn değilll bayannnkaramsar de sen bana
iyiyim canım sen nasılsın ,evet bugün haftanın son günü ama eşim evdeydi bugün, cuma günleri dersi yok :hulya:

az önce pazardan geldiimmm öldümm resmenn gez gezz ,meyve sebzeler ateş pahası ohaoldumsmile

ulenn melişş darıldınmı yohsam bana sana kokmuş dedim diyee bilmiyorumkismile

karamsar mı o ne be sallaaa sar makarıyı sar sar sar çz makarayı çöz çöz çöz sar makara kalmaz karamasarlık falan deliye bağlarsın sonunda hah aha ooooh toceyle tatil yaptınız he yarasın.bende kurufasulye koydum düdüklüye fıs fıs ötüyo

aman ne küscem be dinime küfreden müslüman olsa sen sankim miski anber misin ha haaaay,yaaa evet ben pazara gitmiyom markette alıyom çünkü acıcık alıyom pazara gitsem yarım kilo desem küfreder adam yürü git diye

senin yaptığını yapsam bu sefer bayankaramsar dan çıkar delibayan olurummmdelikafadulden

kuru fasülye yaptın dimek hımmm çok severimmm ama sucuklusunu daha çok severimm cokacimcoook bir an küstümü acep diye düşündümboshayallersmile neyseki alınmamışsın benim ,eşşek şakasını bile kaldıran arkadaşımm :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kedersiz
, maiberf+
melişim bir adet misafirimiz var ikramsız olmazz şimdi ben çok yorgunum bişeyler ikram ediver şu misafirimizede ayıp olmasınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…