ilk ben aldım galibaaerkenciyim ama bişi daha eklemeyi düşünüyorum hediye ha peki bu 30 tl limiti aşmak gerekiyormu :26: aşmıcakmıyız
şifa var ya bi alemsin annem hem limit diyorsun hem aşıcaz mı diyorsun aşılmasın diye kondu ya limit ilahi
yok canım tabiki aşılmasın ama hani ispatlamamız gerekiyorsa eğer aldığımız hediyelerin fişlerini fotkopiyle hediye paketine katalım diyorum hani maddiyatı önemli değil hediyenin ama hak geçmesin babındaaaaaa :97:şifa var ya bi alemsin annem hem limit diyorsun hem aşıcaz mı diyorsun aşılmasın diye kondu ya limit ilahi
benim saçta öyle beyazları kapayım derken arada bi renk değiştiriom sonra gökkuşağı oldu çıktı bu saçlarvalla zamanı olan biri bu konuya el atarsa iyi olacak herkese soralım listeye yazalım ben gelebilsem yaparım ama maalesef müsait olamıyorum
aynen kızlar benimde diplerim geldi çoktan ama boyatmadım hala..kaç renk var şuan saçımda gökkuşağı gibi oldum
şimdi limiti fiatı neden sorduğumu da açıklamış oldumyok canım tabiki aşılmasın ama hani ispatlamamız gerekiyorsa eğer aldığımız hediyelerin fişlerini fotkopiyle hediye paketine katalım diyorum hani maddiyatı önemli değil hediyenin ama hak geçmesin babındaaaaaa :97:
yok canım tabiki aşılmasın ama hani ispatlamamız gerekiyorsa eğer aldığımız hediyelerin fişlerini fotkopiyle hediye paketine katalım diyorum hani maddiyatı önemli değil hediyenin ama hak geçmesin babındaaaaaa :97:
yok canım yazdım sadece tabiki helal i hoş olsun anı sadece maddiyat değil beklentimizya ne faturası allah aşkına açıkçası hiç hoş bir davranış olmaz böyle bişey şifacım olay amacından sapıyor böyle düşünürsek kimse kşmseye bir şey ıspatlamak zorunda değil limit koyulmasının nedeni bu değil sende biliyorsun sadece kimseyi kırmadan orta yolu bulmak ne yani şimdi ben 33 liralık alsam hak mı geçecek yada 28 liralık
biliyorum tatlım anlatmak istediğimde bu ama işte yazmış bulundum böle bişi aynı şeyleri bende düşünüyorum tabikiyok öle bişey gerek olmazki sonuçta bu hedileşmenin anlamı fiyat içeriği değilki maksat anı olsun.hem içimizde fiyat değerlemesi kıyaslaması yapacak kişilikteki insan olduğunu da zannetniyorum o yüzden icini rahat tut canım..hee aldığın hediye 30 dan düşük olur olur normaldir 30dan 1-2 lira yüksek olur oda normaldir bence..ben 30 limitini aştım 1-2 lira daha fazla para harcadım diyecek yok zaten canım
tostinin abisininde temizç ıktı canım ...hadi güzel haberlerini bekliyoruz yumoşların büyüsün bebiş olsun inşallah
şekerler yumoşların durumunu öğrenemeden cıkıp geldim hastane çok kalabalıktı çevre illerdende gelen vardı galiba leş gibi kokuyodu benim kötü kokuya karşı ciddi alarjim var o an dudağımın üzeri sivilce gibi atınca birde sıra beklerken insanlar sabırsız ve adaletsiz davranınca bende neyse o dedim çıkıp geldim bugün 14.gün perşembe günü çapı 12 ydi bugünde bayağı ilerlemişyir heralde çünkü dr herşeyin iyi olduğunu sorunsuz olduğunu sölemişti bugünden itibaren tamgaz full gaz iş başı tutarsa tutar bakalımhayde bakalımm inşallah tombiş tombişş yumoşların olmuşturrhem presedd hem yumurtlama tedavisi görüyorsun bu ayy ,Rabbim emeklerini boş çevirmesin arkadaşımm
kulağın iyileşmedimi hala ah canım yaa geçmiş olsun ameliyat gerekiyorsa ol ameliyatınıı bu kadar acı çekme artıkk ..kulak ağrısı nı bilirimm felakett bireyy
ricalar olsun şekercimmtuğbiş bugün mü dünmü ne yazmışsın meryem duası ve diğerlerini not aldım canım sağolasın
ben de 70000 la ilahe illallah a başladımgeçen perşembe ama ağır gidiyom sanırım :78:
şampuan değilde sana ve saçı dökülen hatunlara çam terebenti esansı öneririm...bir kapak şampuanın içine karıştırıp öyle yıkayın saçınızı şampuandaki kimyasal maddeyi kırıyor,saçı güçlendiriyor canlılık ve parlaklık kazandırıyorsaç dökülmesine şampuan önerin bana hatunlar
ahhhhhkkkkkkk ulan ne var bende hamile olaydım da midem bulanaydı..,,başım döneydi de de de diöeydi iiii döneydi!!!!!!!!!!!
offfffff çok başım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?