bu kadar kafana takarsann ağrır tabeeofffffff çok başım ağrıyor
bebeğim
Seherin sonunda bir güneş gibi
Odamıza doğmuyorsun bebeğim
Yüreğim yanıyor bir ateş gibi
Bulut olup yağmıyorsun bebeğim
Bâd-ı saba gibi kapımı çalıp
Huzur gibi dolmuyorsun bebeğim
Sensiz yarım kaldım gurbet ellerde
Öbür yarım olmuyorsun bebeğim
Sevdan bazen ateş bazen de kardır
Ateşte ve karda bir sebep vardır
Yolunun üstünde aç kurtlar vardır
Kaçıp bana varmıyorsun bebeğim
Bir can düşer can özüme canından
Aşkım sarar seni dört bir yanından
Çiçek açsın ikimizin kanından
Gel!.. diyorum.. gelmiyorsun bebeğim
:97: :97: :97: :97: :97: :97:
bebeğim
Seherin sonunda bir güneş gibi
Odamıza doğmuyorsun bebeğim
Yüreğim yanıyor bir ateş gibi
Bulut olup yağmıyorsun bebeğim
Bâd-ı saba gibi kapımı çalıp
Huzur gibi dolmuyorsun bebeğim
Sensiz yarım kaldım gurbet ellerde
Öbür yarım olmuyorsun bebeğim
Sevdan bazen ateş bazen de kardır
Ateşte ve karda bir sebep vardır
Yolunun üstünde aç kurtlar vardır
Kaçıp bana varmıyorsun bebeğim
Bir can düşer can özüme canından
Aşkım sarar seni dört bir yanından
Çiçek açsın ikimizin kanından
Gel!.. diyorum.. gelmiyorsun bebeğim
:97: :97: :97: :97: :97: :97:
bu kadar kafana takarsann ağrır tabee
niyekiii geçmiş olsun
AŞKOLSUN nie bana iyi akşamlar demek yokkızlar ben artık çıkıyorum hepinizi öperli çıkıyorum ama sevdam ,şifam,bulutumkangurum veee söslüüüüm hepinize iyi akşamlaaar
sagolasın canım ya yenı yenı soku atıyorum uzerımden cok suprız bır sekılde geldı bebısım hala ınanamıyorum su kalp atıslarınıda bır duysaydım rabbımın ıznıyle herhalde hayal dunyasından cıkarım cumartesı tam bellı olcak kese gorundu canım belırtım adet zamanındaydım zaten baktım gunum gecıyor 1_2_3 derken sabah test yaptım cıft cızgı tıtremekten ayakta duramıyordum o an dr aradım baktı we keseyı gordu...rabbım ınsallah saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp eder.rabbım dıleyen ısteyen butun gonullere wersın ınsallah darısı bulassın derlercanımmmmmmmmmmmmmmmmmm sen nerelerdesin beeee ciddimisin ?????????????????? Ay çokkkkk sevindim yaaaa tebrikler:92: Gözün aydın ee kaç haftalıksın ? Dr a gittinmi ? Kese gördünmü ? Belirtileerin , şüphelerin nelerdi ? Yılbaşı bebişi ohhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim sağlıklı ve sıhhatli hayırlı evladını kucağına almayıda nasip etsin inşşşşşşşşşşş
Rabbim ne yapmaya kadir değilkisagolasın canım ya yenı yenı soku atıyorum uzerımden cok suprız bır sekılde geldı bebısım hala ınanamıyorum su kalp atıslarınıda bır duysaydım rabbımın ıznıyle herhalde hayal dunyasından cıkarım cumartesı tam bellı olcak kese gorundu canım belırtım adet zamanındaydım zaten baktım gunum gecıyor 1_2_3 derken sabah test yaptım cıft cızgı tıtremekten ayakta duramıyordum o an dr aradım baktı we keseyı gordu...rabbım ınsallah saglıklı bır sekılde kucagımıza almayı nasıp eder.rabbım dıleyen ısteyen butun gonullere wersın ınsallah darısı bulassın derler
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
GÜNAYDIN CANIM ARKADAŞLARIM :79:
günaydınnnnn canlarr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?