yaaa herkese gunaydınlar 1 saatten bu yana bu topıgı arıyorum yaaa netten mıdır nedır yok yok yokkk nurcan valla senın uzerınden bulabıldım ancak
günaydın fatoşum hoşgeldinnn.. nasılsınn bugünnn
günaydınn canımm .yolunumu kaybetmiştinn
nasılsınn canım aşılaman nasıl geçtii
GÜNAYDIN CANIM ARKADAŞLARIM :79:
içinden geçenleriii söyleeenurcannn yaa ne desemm bılmıyorummm
ya valla hıc sorma kafayı yıcektım ya bulamıcam dıye sızlerııı canım asılamama gelınce doktorum dedıgıne gore daha ıyı gectı bu defakı tam yumurtalarım catlamıstı bende gordummm bırde kanamam falanda olmadı bakalım artık gerısı tevekkul rabbım ınsallah banada sızlerede nasıp eder anne olmayı...
ayyyyy RABBİM şunlarınn güzelliğinee bakın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naasıl güzellerrrr bizizmde bunlarr kadar güzell veletlerimizz olurr inşallahhhhh
ayyyyy RABBİM şunlarınn güzelliğinee bakın yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naasıl güzellerrrr bizizmde bunlarr kadar güzell veletlerimizz olurr inşallahhhhh
damamm seninkii karaa kura bişeyy olsunnnbenim olsundaa çiykinnnnn olsunnnnn :97: :97: :97:
ınsallah fatos gercekten cok tatlılarmıs.
amanınn aynı anasııııdamamm seninkii karaa kura bişeyy olsunnnall senin bebe böylee olsunnn
ya ben bugün plates yapamdımmm midem bulandııı
yarım bıraktımm hala bulanıyoo
inşallahh hamilesindirr cnmm adett olanaa kadarr yapmaa istersenn ama sen bilirsinnnnn
daha yumurtlama günlerimdeyimm hamilelikten değil:))
bugünn kahvaltı yaptım öyle yaptım o yüzden olabilir :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?