kızlar dün akşam baya bir eğlendim acunun programına gittik yeteneksiniz türkiye ...
bu acun varya çok yalaka heee her gittiği ilde seyircilere en çoşkulu seyirci sizsiniz diyormuşş
dün seyircilere dediki tanıtım yapıcam sizdee coşukulu bir şekildee ayağa kalkıpp, alkışlayaıp ,bağıracaksınız dedii ..
Allahhımmm ne insanlarr varr ne çok güldümm seyircilereee
iyi yapmışsın canım sadece acun değilki bir çok programcı böle yapıyormuş hatta para bile veriolarmış coşku tezaurat olsun diye kimi programların servis aracı bile olurmuş halkı alırmış bırakırmış felan hani kadın programlarında çoktur yaaa öle insanlar ( ben hep derdim işleri güçleri yokmu bu insanların her gün burdalar diye ) ama bu işin içinde çok dümen dönüyormuşkızlar dün akşam baya bir eğlendim acunun programına gittik yeteneksiniz türkiye ...
bu acun varya çok yalaka heee her gittiği ilde seyircilere en çoşkulu seyirci sizsiniz diyormuşş
dün seyircilere dediki tanıtım yapıcam sizdee coşukulu bir şekildee ayağa kalkıpp, alkışlayaıp ,bağıracaksınız dedii ..
durucuğum günaydın hoşgeldin adres mesajım geldimi canım :26: halbuki çekilişi haber verdiğinde kısa süre sonra yollamıştım gitti sanmıştım meğer gitmemişneyse sana zahmet oluyor canım hakkını helal et
kızlar dün akşam baya bir eğlendim acunun programına gittik yeteneksiniz türkiye ...
kahvaltı yapmadım henüz görüşmek üzere
sende kesin kalkıp coşkulu şekilde alkışlamışsındır
sende kesin kalkıp coşkulu şekilde alkışlamışsındır
iyi yapmışsın canım sadece acun değilki bir çok programcı böle yapıyormuş hatta para bile veriolarmış coşku tezaurat olsun diye kimi programların servis aracı bile olurmuş halkı alırmış bırakırmış felan hani kadın programlarında çoktur yaaa öle insanlar ( ben hep derdim işleri güçleri yokmu bu insanların her gün burdalar diye ) ama bu işin içinde çok dümen dönüyormuş
temiz kalplisin demekk .yok canım üzülmee hatta ben sevindimm bile beni hamile olarak bildiğin için ..demekki içine doğmuş canımmnurcanım inaşalllah rabbim yüzünü güldürsün ......çok duygulandım valla...offff ya...ama bak ben yeni ewlendiğim zaman bi komşum vardı bana çok sık geliodu 2 kızı var bu komşumun bi gün böle içim geçti öğle vakitleriydi uyumakla uyumamak arası komşum geldi gözüme merdivenlerden bana doğru ağır ağır geliodu üzerinde yeşil hamile kıafeti vardı....ben uyandım sonra arkasından zil çaldı ve bu komşumu görünce şaşaırdımçok geçmeden kadın hamile kaldı ve hiç düşünmesken kazara olmuş...sonra ben bi geziye gittim bi mağzaya gittik orda çok ucuza indirime girmiş yeşil bi hamile kıafeti gördüm inanamadım kadının giydiği hmile elbisesiydi..
.kadına verdim giydi..anlayacağın rüyam o kadar gerçek çıktı.
görüşürüz canımm .iyi bak kendinee elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz birbirimizee ,dediğin gibi bizi bizden başka anlayn yokarkadaşlar ilginize teşekkür edrim herkese görüşmek üzere ama yardımlarını fütfen esirgemeyin bendende psikolojik olarak buna çok ihtiyacım var kimse bizim derdimizden anlamıyor başına gelmeyen bilmez ancak boş konuşuyor bir çoğu acıyan gözlerle bakıyor.ancak sizin gibi çekenler yardımcı olabliriz birbirimze görüşmek üzere kendinize iyi bakın.ayrıca muhabbetleriniz çok güzel
herkeeseeee günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
rica ederim canım bende çok memnun oldum yine beklerizarkadaşlar ilginize teşekkür edrim herkese görüşmek üzere ama yardımlarını fütfen esirgemeyin bendende psikolojik olarak buna çok ihtiyacım var kimse bizim derdimizden anlamıyor başına gelmeyen bilmez ancak boş konuşuyor bir çoğu acıyan gözlerle bakıyor.ancak sizin gibi çekenler yardımcı olabliriz birbirimze görüşmek üzere kendinize iyi bakın.ayrıca muhabbetleriniz çok güzel
kalkmadımm,, çünkü zaten ayaktaydımm
yer bulamadıkki biletsiz girdikk amcamızın oğlu var orda öğrenci, güvenlikçi bir tanıdğı vardı ..bizi arka kapıdan soktuu en arkadaydıkk koltukların arkasında belim koptu yeminlee bitene kadar
aralardaa acunda elinde telefonla mesaj gönderiyordu sevgilisine geri zakalııı
herkeeseeee günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
evet canım böyle bir sektör var koskoca adamın kadının bu programda işi ne diyoruz ama onların işi o oluyo
programa gidip para alıyolar bazı programlarada eğer seyirci götürürlerse ondan bile para aldıkları oluyomuş
emekliler ev kadınları için iyi bi iş hem vakit geçirip hemde 3-5 kuruş kazanıyolar
iyi yapmışsın canım sadece acun değilki bir çok programcı böle yapıyormuş hatta para bile veriolarmış coşku tezaurat olsun diye kimi programların servis aracı bile olurmuş halkı alırmış bırakırmış felan hani kadın programlarında çoktur yaaa öle insanlar ( ben hep derdim işleri güçleri yokmu bu insanların her gün burdalar diye ) ama bu işin içinde çok dümen dönüyormuş
ayy gerçektenmii ben bunu bilmiyordumm valla ..bendee sizin gibi bunların işi gücü yokmu diyordumm bak sen bu işee :44:ipeğim bazıları bu şekilde bizden daha iyi para kazanıyomuş..bazı seyirciler konuşuyoya demirbaş olanlar onlar daha iyi para alıyomuş..hatta bi kadın öğleden önce başka programa öğleden sonra başkasına gidiyomuşannem demişti bunuda
aman efendim sizi aramızda görmek ne güzel ....nasılsın canım
ipeğim bazıları bu şekilde bizden daha iyi para kazanıyomuş..bazı seyirciler konuşuyoya demirbaş olanlar onlar daha iyi para alıyomuş..hatta bi kadın öğleden önce başka programa öğleden sonra başkasına gidiyomuşannem demişti bunuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?