Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sende kesin kalkıp coşkulu şekilde alkışlamışsındır

nurcanım inaşalllah rabbim yüzünü güldürsün ......çok duygulandım valla...offff ya...ama bak ben yeni ewlendiğim zaman bi komşum vardı bana çok sık geliodu 2 kızı var bu komşumun bi gün böle içim geçti öğle vakitleriydi uyumakla uyumamak arası komşum geldi gözüme merdivenlerden bana doğru ağır ağır geliodu üzerinde yeşil hamile kıafeti vardı....ben uyandım sonra arkasından zil çaldı ve bu komşumu görünce şaşaırdımçok geçmeden kadın hamile kaldı ve hiç düşünmesken kazara olmuş...sonra ben bi geziye gittim bi mağzaya gittik orda çok ucuza indirime girmiş yeşil bi hamile kıafeti gördüm inanamadım kadının giydiği hmile elbisesiydi..
.kadına verdim giydi..anlayacağın rüyam o kadar gerçek çıktı.

arkadaşlar ilginize teşekkür edrim herkese görüşmek üzere ama yardımlarını fütfen esirgemeyin bendende psikolojik olarak buna çok ihtiyacım var kimse bizim derdimizden anlamıyor başına gelmeyen bilmez ancak boş konuşuyor bir çoğu acıyan gözlerle bakıyor.ancak sizin gibi çekenler yardımcı olabliriz birbirimze görüşmek üzere kendinize iyi bakın.ayrıca muhabbetleriniz çok güzel

iyi yapmışsın canım sadece acun değilki bir çok programcı böle yapıyormuş hatta para bile veriolarmış coşku tezaurat olsun diye kimi programların servis aracı bile olurmuş halkı alırmış bırakırmış felan hani kadın programlarında çoktur yaaa öle insanlar ( ben hep derdim işleri güçleri yokmu bu insanların her gün burdalar diye ) ama bu işin içinde çok dümen dönüyormuş

canım aldım adresi halletim merak etme gönlünü ferah tut ay ne yaptımki helall olsun

meşhurmu olcan nurcanım

kahvaltı yapmadım henüz görüşmek üzere

afiyet olsun canım

kalkmadımm,, çünkü zaten ayaktaydımm
yer bulamadıkki biletsiz girdikk amcamızın oğlu var orda öğrenci, güvenlikçi bir tanıdğı vardı ..bizi arka kapıdan soktuu en arkadaydıkk koltukların arkasında belim koptu yeminlee bitene kadar
aralardaa acunda elinde telefonla mesaj gönderiyordu sevgilisine geri zakalııı

evet canım böyle bir sektör var koskoca adamın kadının bu programda işi ne diyoruz ama onların işi o oluyo
programa gidip para alıyolar bazı programlarada eğer seyirci götürürlerse ondan bile para aldıkları oluyomuş
emekliler ev kadınları için iyi bi iş hem vakit geçirip hemde 3-5 kuruş kazanıyolar

yaaa demek acuna gittiniz nurcann ne güzell bende gitmek isterdim çok yeteneksizleri yakından görüp gülmek için

temiz kalplisin demekk .yok canım üzülmee hatta ben sevindimm bile beni hamile olarak bildiğin için ..demekki içine doğmuş canımm

görüşürüz canımm .iyi bak kendinee elimizden geldiğince yardımcı oluyoruz birbirimizee ,dediğin gibi bizi bizden başka anlayn yok

rica ederim canım bende çok memnun oldum yine bekleriz evet canım yaşamayan anlamıyor Rabbim bol sabır versin hepimize inş yeni yıl bebişlerimz nasip olsun hayırlı ve sağlıklıca yüüzmüz gülsün inşşşş

aldattmış ya hanımını demek doğruymuş parayı bulan şaşırıyo

herkeeseeee günaydınlarrrrrrrrrrrrrr

günaydın sevdammm hoşgeldin canım

ipeğim bazıları bu şekilde bizden daha iyi para kazanıyomuş..bazı seyirciler konuşuyoya demirbaş olanlar onlar daha iyi para alıyomuş..hatta bi kadın öğleden önce başka programa öğleden sonra başkasına gidiyomuş annem demişti bunuda

valla para verdilermi bilmiyorum ..haa dün akşam bir sihirbazcı çocuk çıktı seyircinin birinden beş lira aldı elinde katladı katladıı 10 liraya dönüştürdüü parayı aldığı kişiye verdi nasıl sevindiii kız

ayy gerçektenmii ben bunu bilmiyordumm valla ..bendee sizin gibi bunların işi gücü yokmu diyordumm bak sen bu işee :44:

aman efendim sizi aramızda görmek ne güzel ....nasılsın canım

:13: valla kimsecikler gelmeden bi bakayım dedimm sizleree dün akşam girdimm yarım saat geçmişi okudum anam cevap yazamadım bi türlü gitmek bilmedii sonrada yattım zaten.. bu arada ben iyiyim iştee idare eder..
maşallah ipek baya büyümüşsünüz 3 ayı tamamlamışsın maşallahhh kilo ile de büyümüşsün yalnız

bizim bi tanıdık vardı o da yapıyodu bu işi sabahın köründen gece yarısına kadar geziyodu program program
abartmıştı iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…