bu arada hoşgeldin sevommm
özledik len senii
istanbula gelince gideersiniz artık ...yaaa demek acuna gittiniz nurcann ne güzell bende gitmek isterdim çok yeteneksizleri yakından görüp gülmek için
:13: valla kimsecikler gelmeden bi bakayım dedimm sizleree dün akşam girdimm yarım saat geçmişi okudum anam cevap yazamadım bi türlü gitmek bilmediisonrada yattım zaten.. bu arada ben iyiyim iştee idare eder..
maşallah ipek baya büyümüşsünüz 3 ayı tamamlamışsın maşallahhh kilo ile de büyümüşsün yalnız
kısssslaaaaaar ben çıkıorum temizlik var bugün berbat ewim çok iğrenç kokuştum valla...
yarın günüm var anca temizlenir paklanırım
haden by by size görüşürük akşam işllh
öpüldüünüüüüüz
kızlarr görümcem aradıı çarşıya çıkacazz..kayınım pazartesi akşamı nişanı varr .üst baş alacam kendimee haden görüşürükkk
kısssslaaaaaar ben çıkıorum temizlik var bugün berbat ewim çok iğrenç kokuştum valla...
yarın günüm var anca temizlenir paklanırım
haden by by size görüşürük akşam işllh
öpüldüünüüüüüz
kızlarr görümcem aradıı çarşıya çıkacazz..kayınım pazartesi akşamı nişanı varr .üst baş alacam kendimee haden görüşürükkk
yaa beddua mı buçok gıcıksınız siz ya kiloyu ne karıştırıyosun hemşerim tez zamanda hamile kalın da sizde görün inşallah 80 leri 85 leri
naber nasılsın canım işler nasılgünaydın şifam
beddua değil dua canım ayrıca kilo kısmı da görünen bi gerçek sen 40 kilomusun ne bekliyosuntamam canım bende her an çıkabilirim zati sana kolay gele güzel şeyler al eltilerin en güzeli sen ol
yaa beddua mı buama yinedeee inşallahhhh diyom tüm kalbimlee
naber nasılsın canım işler nasılgünaydın şifam
hemen göstermem nişanda çektiğim resimleri koyarımm amahadi kolay gelsin gelince aldıkalrının resmini koy bakalım onay verelim güzelmi çirkinmi
sağol duru bacımmgüle güle nurcanım hayırlı alışverişler
tamam sevooo bakalımm inşallah gönlüme göre bişey bulurummmtamam canım bende her an çıkabilirim zati sana kolay gele güzel şeyler al eltilerin en güzeli sen ol
yaa beddua mı buama yinedeee inşallahhhh diyom tüm kalbimlee
beddua değil dua canım ayrıca kilo kısmı da görünen bi gerçek sen 40 kilomusun ne bekliyosun
hamişliğinden ebru şallı gibi felan mı olucağını düşünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?