Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kısssslaaaaaar ben çıkıorum temizlik var bugün berbat ewim çok iğrenç kokuştum valla...
yarın günüm var anca temizlenir paklanırım
haden by by size görüşürük akşam işllh
öpüldüünüüüüüz

yaaa demek acuna gittiniz nurcann ne güzell bende gitmek isterdim çok yeteneksizleri yakından görüp gülmek için
istanbula gelince gideersiniz artık ...

en son 2 kişi çıktı biri kadın kılığına girmiş poposunada balonlar koymuşş izlerken çok güleceksiniz onlara

kızlarr görümcem aradıı çarşıya çıkacazz..kayınım pazartesi akşamı nişanı varr .üst baş alacam kendimee haden görüşürükkk

çok gıcıksınız siz ya kiloyu ne karıştırıyosun hemşerim tez zamanda hamile kalın da sizde görün inşallah 80 leri 85 leri

kızlarr görümcem aradıı çarşıya çıkacazz..kayınım pazartesi akşamı nişanı varr .üst baş alacam kendimee haden görüşürükkk

tamam canım bende her an çıkabilirim zati sana kolay gele güzel şeyler al eltilerin en güzeli sen ol

çok gıcıksınız siz ya kiloyu ne karıştırıyosun hemşerim tez zamanda hamile kalın da sizde görün inşallah 80 leri 85 leri
yaa beddua mı bu ama yinedeee inşallahhhh diyom tüm kalbimlee

sevdacığım günaydın canım hoş geldin

elif ciğim sanada güle güle canım kolay gelsin

Son düzenleme:
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)

sevdanehri54 sifaa+ duru81+ 1982kamer iipekk34+ Kedersiz+ xelifxx

tamam canım bende her an çıkabilirim zati sana kolay gele güzel şeyler al eltilerin en güzeli sen ol

beddua değil dua canım ayrıca kilo kısmı da görünen bi gerçek sen 40 kilomusun ne bekliyosun
hamişliğinden ebru şallı gibi felan mı olucağını düşünüyosun

hadi kolay gelsin gelince aldıkalrının resmini koy bakalım onay verelim güzelmi çirkinmi
hemen göstermem nişanda çektiğim resimleri koyarımm ama

güle güle nurcanım hayırlı alışverişler
sağol duru bacımm

tamam sevooo bakalımm inşallah gönlüme göre bişey bulurummm

beddua değil dua canım ayrıca kilo kısmı da görünen bi gerçek sen 40 kilomusun ne bekliyosun
hamişliğinden ebru şallı gibi felan mı olucağını düşünüyosun

ebru şallı kim benim yanımda Valla ben 90 na zaten g
derim daha öncede didim Amannn sağlıcakla olalım da gerisi mühim değil paşa paşa kilolar verilir sonra Bak nurcana plates yapıyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…