Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Güzel olan sevgili değil. Sevgili olan güzeldir...

çok güzel bir sözmüş... msnde ileti yapim kız nevom... zemuszemus

HAMİŞLERİMİZ

1....duru81....anne oldu

2.....sisi07 :CüvCüv:

3.....eti_puf :CüvCüv:

4.....sanal :CüvCüv:

5.....naagihan :CüvCüv:

6.....bulut83 :CüvCüv:

7.....srp16 :CüvCüv:

hepimiz bu listeye gireriz inşallah...........

yok canim ya onla alakasi yok
icebiliyordum
ama
sevdamiydi kimdi biri dedi bazen zararli oluyormus diye
hatta baska topiktede okumustum rahimde incelmede yapiyormus
ben de cok kararsizim simdikafamçokkarıştıkafamçokkarıştıfisfisfisfisfisfis

hadi yaa kız ilk defa senden duydum bak şimdi
incelmemi yapıyormuş allah allah...
neyse bakalım allahım hayırlısını nasip etsin...boshayallersmile

ıster kral, ister bir köylü olsun. Dünyada en mutlu insan evinde huzuru olandır...

Çoooook güzel ve doğru bir söz... Allahım huzurlu evleri olanlardan eylesin hep... AMıN...

eti pufum nasisin
bacim senin mi de cok yaramazmis
benimki gelince beni hic uzmeyecek ins

amannnnnnnnnnn gelsinde beni yorsun ya vallah onada raziyim
ama yalnizca hamileleih=gimde yorsun
sonra oda iyi olsun bende

eti pufum nasisin
bacim senin mi de cok yaramazmis
benimki gelince beni hic uzmeyecek ins

amannnnnnnnnnn gelsinde beni yorsun ya vallah onada raziyim
ama yalnizca hamileleih=gimde yorsun
sonra oda iyi olsun bende

evet canım benim sıpa çok rahatsız beni perişan etti... yinede ona kıyamıyorum... Rabbim en kısa zamanda sizleride hamiş yapsın inşallah... en kısa zamanda yüzleriniz gülsün.... ben kendimden çok sizler için dua ediyorum... her ziyaretlere gidişimde her güzel günde inanın hepiniz aklımdasınız.... ben inanıyorum hepiniz sırayla hamileyimmmm yazacaksınız birde göbekler atacaz burda halaylar çekecez....

nevbaharcım ipekcim çok teşekkür ederim banda tafriciye okumak istemişsiniz.. Okadar duygulandımki insanın yakın çevresi bile böyle düşünmüyor... ben sizi çok seviyorum....

jolitacım canımm benim inşallah yaptığın kürlerin faydasını görürsün... ve göreceksinde allahın izniyle...

evet bende bulutu merak ettim...

şimdide aklım kedersizde... ve sevdanın babası için dua ediyorum....

vee ftsedp arkadaşımızda 10 gün kadar yokum dedi ama sanki daha uzun geldi bana... inşallah oda iyidir...

canım benim okuruz tabi ne demek aklımıza daha önce gelseydi bu hafta ben sıramı sana veriridim ama şimdi yeni okuncakların 3. kişisi sen ol

evet jolitam ya ben cok kararsizim

canum ya jolita ne demek bu atrada merak ettimm

kız anlamı yok sanırım canım be. ben yıllar önce internetten bihaberken kardeşim aldı msn adresimi jollita diye... yıllardır kullanırım üyeliklerimide öyle yapıyorum jollita... hoşuma gidiyor yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…