- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
evet canım benim sıpa çok rahatsız beni perişan etti... yinede ona kıyamıyorum... Rabbim en kısa zamanda sizleride hamiş yapsın inşallah... en kısa zamanda yüzleriniz gülsün.... ben kendimden çok sizler için dua ediyorum... her ziyaretlere gidişimde her güzel günde inanın hepiniz aklımdasınız.... ben inanıyorum hepiniz sırayla hamileyimmmm yazacaksınız birde göbekler atacaz burda halaylar çekecez....
nevbaharcım ipekcim çok teşekkür ederim banda tafriciye okumak istemişsiniz.. Okadar duygulandımki insanın yakın çevresi bile böyle düşünmüyor... ben sizi çok seviyorum....
jolitacım canımm benim inşallah yaptığın kürlerin faydasını görürsün... ve göreceksinde allahın izniyle...
evet bende bulutu merak ettim...
şimdide aklım kedersizde... ve sevdanın babası için dua ediyorum....
vee ftsedp arkadaşımızda 10 gün kadar yokum dedi ama sanki daha uzun geldi bana... inşallah oda iyidir...
kızlar saat 3 ten sonra çıkacak tahliler
kız anlamı yok sanırım canım be. ben yıllar önce internetten bihaberken kardeşim aldı msn adresimi jollita diye... yıllardır kullanırım üyeliklerimide öyle yapıyorum jollita... hoşuma gidiyor yani...
günadınlarr
kedersizim inaşllah iyi geçer canım
kızlar ben bugün olmayabilirim babam ameliyat oluyo haberiniz olsun..
ıpeğim senin tefriciyeni okudum yazarsınız
Görüşürüz kızlar
günaydın kızlar
kedersiz hadi herşey yolunda gider güzel haberlerle dönersin inşallah
sevdacım dualarımız sizinle umarım babanın ameliyatı başarılı geçer sağlığına bir an önce kavuşur
Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nevbahar76, Eti_puf+, sevdanehri54+, umudunukaybetme+
opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar...
Kedersizim hayırlı haberlerle dön inşallah....
Sevdacım çok geçmiş olsun... Rabbim babana şifa versin...
ıpeğim eşinle konuştunmu.. ınşallah güzel bir karar almışsınızdır...
Nevbaharcım bugün kendini nasıl hissediyorsun...
Umudunukaybetme canım sen nasılsın...
inşallah sonuçları güzel çıkar canım peki doktor nasıldı içine sindimi
hadi hayırlısı olsun nurcancım... inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım...opuyorumnanaktan
çok saolun kızlar çok seviyorum sizi iyiki varsınız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktancanim guzel haberlerini bekliyorum
baska turlusunu istememde sana yakistirmamda
çok saolun kızlar çok seviyorum sizi iyiki varsınız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu dr iyi birine benziyor babacan bir tavrı var devlet hastanesinde emekli olmuş şimdi özel hastanede görev alıyor ..eşimin tahliline bakınca oda geçengünki dr gibi çok düşük dedi varkikoselde yok dedi ..eşimden hem hormon hem sperm tahlili istedi ve eşime bu zamana kadar hormonlarına bakılmaması büyük bir eksiklik dedi tahlilerden sonra görüşelim dedi eyvahedigeldismile
güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum içimden birazda olsa yükselme olmuştur diyorum çünkü eşimle beraber 2 aydır sigara içmiyoruz onunda büyük bir etkisi vardır bakalım artık sonuç ne çıkacak
selam nasılsınız?kadersiz inşallah güzel sonuçlar alırsınız....
Slm kızlar herkes için en hayırlısı neyse o olsun
edacım o İlaÇ herkeste aynı etkİyİ gÖsterİyor tuĞba arkadaŞımızda baŞ dÖnmesİnden ŞİkayetÇİydİ
adet tarİhİn ne zaman ?
kızlar ben çıkıyorum gelicem gene eşime söz verdim açma yapıcam ona uyanmadan yapayımda pişsin kocaman öptüm.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?