Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canimbenimya temiz kalpli arkadaslarim
caniminsallah sende en yakin zamanda bu rahatszliklarindan kurtulursun

günadınlarr
kedersizim inaşllah iyi geçer canım
kızlar ben bugün olmayabilirim babam ameliyat oluyo haberiniz olsun..
ıpeğim senin tefriciyeni okudum yazarsınız

Görüşürüz kızlar

inşallah sonuçları güzel çıkar canım peki doktor nasıldı içine sindimi

hadi hayırlısı olsun nurcancım... inşallah güzel sonuçlar alırsınız canım...opuyorumnanaktan

canim guzel haberlerini bekliyorum
baska turlusunu istememde sana yakistirmamda
çok saolun kızlar çok seviyorum sizi iyiki varsınız opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu dr iyi birine benziyor babacan bir tavrı var devlet hastanesinde emekli olmuş şimdi özel hastanede görev alıyor ..eşimin tahliline bakınca oda geçengünki dr gibi çok düşük dedi varkikoselde yok dedi ..eşimden hem hormon hem sperm tahlili istedi ve eşime bu zamana kadar hormonlarına bakılmaması büyük bir eksiklik dedi tahlilerden sonra görüşelim dedi eyvahedigeldismile
güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum içimden birazda olsa yükselme olmuştur diyorum çünkü eşimle beraber 2 aydır sigara içmiyoruz onunda büyük bir etkisi vardır bakalım artık sonuç ne çıkacak

İPEK İÇİN
ablası......2000
kedersiz..800
nevo........500 OKUDU
seyhan.....950 OKUDU
ipek...........44 OKUDU
etipuf..........50
bynkutluay...100 OKUDU

TOPLAM 4444

SEYHAN İÇİN
kedersiz...1000 OKUDU
ipek.........1650
etipuf.......50
nevo.........600
seyhan....244
ailesi......800
bynkutluay100 OKUDU

TOPLAM 4444

NURCAN İÇİN
ailesi:).....2000
ipek........850
etipuf......50
nevo........500
seyhan....800
kedersiz..44 OKUDU
bynkutluay..200 OKUDU

TOPLAM 4444

hadi bakalım inşallah...
yaa özel hastane farkı işte gerçi bir sürü paralar veriyoruz ilgilenmeleri lazım ama devlet hastanesinde doktor kafasını kaldırmıyor yaa sinir oluyorum...
ama çalışıyoruz ve patronum bir sürü sigortaya vergi ödüyor böyle bir hakkımız varsa neden kullanmayalım dimi ama... kullanalım diye gidiyoruz ya kafasını kaldırmıyor yada özel muayenehanesinin kartını uzatıyor oraya gel yani... mecburen gidiyorsun benim öyle şimdi bursada bir devlet hastanesine gidiyorum doktorum orda çalışıyor ama muayenehanesinede sık sık çağırıyor yani tedavimde devam etmek lazım gidiyorum mecburen...

BeNDE SNıRı OLUYORUM.. DEVLET HASTANESıNDE ÇALIŞAN ÇOĞU DOKTOR ÖYLE 2 DAKKA ŞıKAYETıNı DıNLERLER 2 AĞRI KECıYLE EVE YOLARLAR HıÇ ıLGı YOK SIRF ÖZEL MUAYNELERıNE GıTMEK ıÇıN YAPIYORLAR

hoş bulduk kızlar pregoston biraz zorluyo beni baş dönmesi yapıyo cuma günü son sanırım ondan sonra beklemeye geçiyorum.bakalım hayırlısı olur inşallah ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ama sanırım normal bi ağrı bakalım hep beraber görecez ne olduğunuz....

edacım o ılaÇ herkeste aynı etkıyı gÖsterıyor tuĞba arkadaŞımızda baŞ dÖnmesınden ŞıkayetÇıydı
adet tarıhın ne zaman ?

kızlar ben çıkıyorum gelicem gene eşime söz verdim açma yapıcam ona uyanmadan yapayımda pişsin kocaman öptüm.....

ozaman baş dönmenin sebebi başka bişey olabilirmi diyecem:CüvCüv:ama onun içinde çok erken ..ben senden ümitliyimzemuszemus bence senin kısa bir zaman sonra gelecek bebişin inş

Kedersızım ooh ne gÜzel gÖnlÜne gÖre doktor bulmuŞsun
anlatttıklarından doktorunu bende beĞendım doĞru sÖylÜyo hormon bozukluĞu
sadece kadınlarda olurmuŞ gıbı erkeklere hıÇ hormon testı yapmıyolar bundan sonra senınde ıŞın kolaylaŞtı canım bak gÖrÜceksın bu testlere gÖre Şımdı doktorun sıze uygun ılaÇlar verırı hıÇ meraketme yanlız aklıma gelmıŞken sÖylıyım doktora bır sor eŞının ıÇtıĞı klomen hormon testlerını nasıl etkıler onu ıÇmesının sakıncası olurmu olmazmı

kedersizim canımm inşallah 3 de güzel sonuçlarla dönersin....dualarım seninle....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…