kızlar dışarda bir yağmur bir fırtına kıyamaet kopuyor sanki hava okadar kapalıkki ışıkları bile açtım
Kedersİzİm ooh ne gÜzel gÖnlÜne gÖre doktor bulmuŞsun
anlatttıklarından doktorunu bende beĞendİm doĞru sÖylÜyo hormon bozukluĞu
sadece kadınlarda olurmuŞ gİbİ erkeklere hİÇ hormon testİ yapmıyolar bundan sonra senİnde İŞİn kolaylaŞtı canım bak gÖrÜceksİn bu testlere gÖre Şİmdİ doktorun sİze uygun İlaÇlar verİrİ hİÇ meraketme yanlız aklıma gelmİŞken sÖylİyİm doktora bİr sor eŞİnİn İÇtİĞİ klomen hormon testlerİnİ nasıl etkİler onu İÇmesİnİn sakıncası olurmu olmazmı
kedersizim canımm inşallah 3 de güzel sonuçlarla dönersin....dualarım seninle....:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah tahlilerden sonrada güzel bir açıklama yaparda gönlümüze su serper ..
ben sonuç için gitmiyecem sadece eşim gidecek onun çarşıda biraz işleri onları halletikten sonra dr a gidecek ben evde heyecanla bekliyecem eyvahedigeldismile
merak etme canım buradaki herkes mutlu sona :CüvCüv: doğru yaklaşıyo az kaldı
hepimiz inşallah en kısa zamanda koca göbekli olucaz (ben şimdide öyleyimsırnaşık şey)
canım yaa ama senin kilon çok değilki... 70 kilo çokda abartılacak bir kilo değil... ya nolursun şu kilo olayını çok kafana takma... ya 100 kilo olsaydın ozaman ne yapacaktın...
çokta uzak değil etipufum az daha dişimi sıksam o da olur:roflol::roflol::roflol::roflol:
BEBİŞİNLE BİRLİKTE AL OZAMAN...:kedi:
jollita hoşgeldin
eti pufum kız sen napıyon bu gün yedinmi bişeyler bak az önce bir müşteri geldi taksit ödemeye 2.5 aylık falan hamileyim dedi ondada bulantı oluyormuş çubuk krakerle geziyom diyor... tuzlu tuzlu bastırıyor bulantımı diyor...
gül jollita gül keyfin yerine gelir ne güzel
valla canım bende çubuk kraker birde leblebi yanımda bulunduruyom... tuzlu haricinde bişeyler yiyemiyorum... İnşallah bugünlerde bitecek..boshayallersmile
gülüyom valla sağolun falan yani...:1hug:
ipeğim sen kaç yaşındaydın canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?