Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar dışarda bir yağmur bir fırtına kıyamaet kopuyor sanki hava okadar kapalıkki ışıkları bile açtım

inşallah tahlilerden sonrada güzel bir açıklama yaparda gönlümüze su serper ..
ben sonuç için gitmiyecem sadece eşim gidecek onun çarşıda biraz işleri onları halletikten sonra dr a gidecek ben evde heyecanla bekliyecem eyvahedigeldismile

merak etme canım buradaki herkes mutlu sona :CüvCüv: doğru yaklaşıyo az kaldı
hepimiz inşallah en kısa zamanda koca göbekli olucaz (ben şimdide öyleyimsırnaşık şey)

merak etme canım buradaki herkes mutlu sona :CüvCüv: doğru yaklaşıyo az kaldı
hepimiz inşallah en kısa zamanda koca göbekli olucaz (ben şimdide öyleyimsırnaşık şey)

canım yaa ama senin kilon çok değilki... 70 kilo çokda abartılacak bir kilo değil... ya nolursun şu kilo olayını çok kafana takma... ya 100 kilo olsaydın ozaman ne yapacaktın...

canım yaa ama senin kilon çok değilki... 70 kilo çokda abartılacak bir kilo değil... ya nolursun şu kilo olayını çok kafana takma... ya 100 kilo olsaydın ozaman ne yapacaktın...

çokta uzak değil etipufum az daha dişimi sıksam o da olur:roflol::roflol::roflol::roflol:

eti pufum kız sen napıyon bu gün yedinmi bişeyler bak az önce bir müşteri geldi taksit ödemeye 2.5 aylık falan hamileyim dedi ondada bulantı oluyormuş çubuk krakerle geziyom diyor... tuzlu tuzlu bastırıyor bulantımı diyor...

valla canım bende çubuk kraker birde leblebi yanımda bulunduruyom... tuzlu haricinde bişeyler yiyemiyorum... İnşallah bugünlerde bitecek..boshayallersmile

valla canım bende çubuk kraker birde leblebi yanımda bulunduruyom... tuzlu haricinde bişeyler yiyemiyorum... İnşallah bugünlerde bitecek..boshayallersmile

inşallah canımmmm... diyorumya bebişkonu al kucağına hepsini unutacaksın inşallah...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…