Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gençsin daha ne güzel

yok kız aynı sayılırız...
Ah ah ipeğim evlendikten sonra kendimi sanki daha bir yaşlanmış hissediyorum böyle evlenmeden önce hep hayal ederdim kocama süslencem püslencem hiç bakımsız görünmücem diye ama ...
Kız öyle olmuyormuş işten eve gidiyorum giyiyorum eşofmanlarımı gir mutfağa yemek hazırla yemek ye bulaşık derken ne süslenebiliyom ne bakım yapabiliyom... Eşime diyorum aşkım sen beni yaşlandırdın sanırım hemencik yoruluyom artık diyom...

gündüz hiç bişey yokki esas maraton akşam eve gidince başlıyo
ben öyle şıkır şıkır iş güç yemek yapamadığım için aynen senin gibi eşofman tarzı birşey giyip işime bakıyorum ne yapıyım öyle giyinip süslenip koca karşılamak biz çalışanlara göre değil

slm canım aynen benmde öle ya ne gzel hayallerm vardı evlenmeden ama evlennce insan salıyo kendini bide iş bulsam kendme gelcem ama bulamyrm

slm canım aynen benmde öle ya ne gzel hayallerm vardı evlenmeden ama evlennce insan salıyo kendini bide iş bulsam kendme gelcem ama bulamyrm

evdeyken yapabilrsin aslında canımcım ama birde şu varki kafan rahat olcak içinden gelicek yani...

kedersiz geldiğinde sevdadan benim okuduklarıma okundu diyebilirsin canım
eşin inşallah güzel haberlerle gelmiştir merak ediyorum seni

evet malesef ve istanbulda hc çevrem yok buraya geln geldm ve kmseyi tnmyrm

peki eşin çalışmana izin veriyormu...
Hani yeni bir ortamya belki istemez diye sordum...
Gerçi çok güzel bir iş bulursan neden istemesinki dimi ama...

bnden cok istyr calışmamı hasta danışmanı olarak iş aryrm ama tanıdık gerekyoo malesf

ANLADIM CANIM...
BENDE ÇALIŞIYORUM AMA AYNI ZAMANDA DAHA İYİ BİR İŞ OLURSA BIRAKICAM...
DEVLET HASTANLERİ FALAN OLABİLİR DİYORUM İNŞALLAH BAKALIM OLURSA... HASTA KAYITTA FALAN ÇALIŞABİLİRİM DİYORUM AMA HİÇ TECRÜBEM YOK...:1shok:
KARDEŞİM ÇALIŞIYOR BURSA DEVLET HASTANESİNDE... AKŞAM ÇIKIŞLARI ÇOK GÜZEL 4 BUÇUKTA ÇIKIYORLAR VEDE EN GÜZELİ CUMARTESİ PAZAR TATİL...
BENİM BİR TEK PAZAR TATİLİM VAR YETMİYOR KEŞKE İKİ GÜN OLSA İSTİYORUM AYRICA KIŞIN AKŞAM 6 DA ÇIKIYORUM AMA YAZIN 9 OLUYOR ÇIKMAM HAVA GEÇ KARARDIĞI İÇİN... EVLİ OLDIĞUM İÇİN ÇOK ZOR OLUYOR EŞİM 6 DA EVDE BEN HALA İŞTE OLUYORUM YANİ...boshayallersmile

valla kızlar bende işimden memnun değilim.... benimde sadece pazar tatil akşam mesai 6,30... bende hiç yetişemiyorum bir pazar var oda evimi temizle gezmeyemi git kocanlamı ilgilen ütü felanmı yap.. bir pazar hiçbişeye yetmiyo...

anlyrm cnm cok agr miş sartlrı bnde hastane istyrm

etipuf ve jollita sizin gerçektende çalışma saatleriniz kötüymüş allah yardımcınız olsun

ya ipekcim ben bir şirkette çalışıyorum...o şirketin ön muhasebesine bakıyorum ama genel muhasebesinide tutuyorum... Ama çokda mali müşavirinkiler gibi değil.. bir kısmını... aslında bir mali müşavirin yanında çalışmış olsaydım imkanlarım çok daha farklı olabilirdi onunda maaşı burdakine göre daha az... devirde para devri... şimdilik parayı rahatlığa tercih ettik... bilmiyorumkismile

bütün güzellikler maalesef birarada olmuyo parası iyi olannın mesai şartları kötü
mesaisi iyi olanın parası veya her ikiside iyi olursa o zamanda ya patron ya müdür kötü oluyo çlışmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…