hg ipek immmmmm bebenın cıclerınıdeee beklıyoruzzz haaa resimleriniiii
oleyyyyyyyyyyyyyy 10000 ilk ben yazdımm ilkilmii nurcikimmmmmmm
ben çıktım canlarımmmmmmm
böreğimin içini yapıyım mutfağımı toparlayım ozamanada eşim gelir akşam gelirseniz görüşürüz hoşçakalınnn hayırlı akşamalarrrrr
çekip koyduğum zaman haber veririm bakarsınız odasının siparişini vereyim yıkamak için açtığımda
resimleri çekicem inşallah
yeterrrrr fotoo silinmeseydiii kamerrrr nerdeysee kalp krizii geçirecektiii çokk üzüldüüüü kuzuzz yaa İYİKİİİ SİLSİLERRRR
TOPİK'İMİZDEE SON MESAJLARRRR
burayaaa ilk geldiğimdee nurcik vardıııı vee yazdıgıı açıklamadaa sankii beni anlatmıştı ve sorunumuzzz nerdeysee aynıydıı vee burdakiii dostuğuu hissetmiştimmmm sankii ipek,sevda,duru ve etipuf burdaydııı yeni gelen tüm arkadaşlarrrr birlikte zaman zaman isimlerii unutuyodum tabii ama hepsiidee çok ilgiliydii vee ben burayaa bağlanmıştımm artıkkk
takiiiiii ilk defaa yazıyorumm bunudaaaa ben uzun süre girememiştim neteee ve geldıgımdee listeler yapılmıştııı adet tarıhı listeseii bendee benide eklesinler diyee adet oldugum ayın tarihinii yazmıştımmm anammm ipek ve sevdaaa fıstıgııı nasıl gülmüşlerdiii bana biz senın adet tarihini nerden bilelim dieeee ben çok alınmıştımm(şimdi düşündükçe bendee gülüyorum kendime) ve buranın bana göre olmadıgınıı düşünüyodumm takiii nevomlaa tanışanaa kadarr o benııı yeniden bagladııı burayaa okadar anlamlıı konuşuyodukiiiii her kelimesiniiii dört gözlee okuyodummmm sonrasındaa tedavilerr başladıı baştaa hüzünlüü geçtii ama sevinçlerr arkadan geldii tabii normal yollaa olanalardaa süprizlerimizdiiiii benim her dafasındaa tedaviyee soyunup geri vazgeçmelerimdee vardııı evett topikimizz sana vedaa mıı edip yeni sayfayıdaa en kısa zamandaaa kaapatmayıı diliyorumm vee kıslarr hepinizii çokkk seviyorummmmm
ay canım ya biz bilmeden seni kırmışmıyız hakkını helal et ne olur
ay canım ya biz bilmeden seni kırmışmıyız hakkını helal et ne olur
[video=dailymotion;xdq08y]http://www.dailymotion.com/video/xdq08y_musa-eroylu-telli-turnam_music[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?