Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım dikatsizliğimden dolyı tekrar özür diliyorum senden seni üzdüğümüçün hakını helal et ne olurrrrrrrrrrrr
kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa okadar kasıldım stres oldumki sormayın gitsinnnnnnnnnnn
neysekiiiiiiiiiiiii silinmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bir daha foto ile alıntı yaprsam dövün benii

canım dikatsizliğimden dolyı tekrar özür diliyorum senden seni üzdüğümüçün hakını helal et ne olurrrrrrrrrrrr
kızlar yaaaaaaaaaaaaaaaa okadar kasıldım stres oldumki sormayın gitsinnnnnnnnnnn
neysekiiiiiiiiiiiii silinmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bir daha foto ile alıntı yaprsam dövün benii

yeterrrrr fotoo silinmeseydiii kamerrrr nerdeysee kalp krizii geçirecektiii çokk üzüldüüüü kuzuzz yaa İYİKİİİ SİLSİLERRRR

yeterrrrr fotoo silinmeseydiii kamerrrr nerdeysee kalp krizii geçirecektiii çokk üzüldüüüü kuzuzz yaa İYİKİİİ SİLSİLERRRR

yaaaaaa bende girdim yorum yadımmm sonra yeğenimmaldı pc çıkıyorum yazdımmm ama hiç bir şey okuyamadım nereden bileyim böyle olcağını(düşünmeliyim ama )
ama neyse çözüldü yaaaaaaaa sorun çok sevindimmmmmmmmm

TOPİK'İMİZDEE SON MESAJLARRRR

burayaaa ilk geldiğimdee nurcik vardıııı vee yazdıgıı açıklamadaa sankii beni anlatmıştı ve sorunumuzzz nerdeysee aynıydıı vee burdakiii dostuğuu hissetmiştimmmm sankii ipek,sevda,duru ve etipuf burdaydııı yeni gelen tüm arkadaşlarrrr birlikte zaman zaman isimlerii unutuyodum tabii ama hepsiidee çok ilgiliydii vee ben burayaa bağlanmıştımm artıkkk
takiiiiii ilk defaa yazıyorumm bunudaaaa ben uzun süre girememiştim neteee ve geldıgımdee listeler yapılmıştııı adet tarıhı listeseii bendee benide eklesinler diyee adet oldugum ayın tarihinii yazmıştımmm anammm ipek ve sevdaaa fıstıgııı nasıl gülmüşlerdiii bana biz senın adet tarihini nerden bilelim dieeee ben çok alınmıştımm(şimdi düşündükçe bendee gülüyorum kendime) ve buranın bana göre olmadıgınıı düşünüyodumm takiii nevomlaa tanışanaa kadarr o benııı yeniden bagladııı burayaa okadar anlamlıı konuşuyodukiiiii her kelimesiniiii dört gözlee okuyodummmm sonrasındaa tedavilerr başladıı baştaa hüzünlüü geçtii ama sevinçlerr arkadan geldii tabii normal yollaa olanalardaa süprizlerimizdiiiii benim her dafasındaa tedaviyee soyunup geri vazgeçmelerimdee vardııı evett topikimizz sana vedaa mıı edip yeni sayfayıdaa en kısa zamandaaa kaapatmayıı diliyorumm vee kıslarr hepinizii çokkk seviyorummmmm

[video=dailymotion;xdq08y]http://www.dailymotion.com/video/xdq08y_musa-eroylu-telli-turnam_music[/video]

ay canım ya biz bilmeden seni kırmışmıyız hakkını helal et ne olur

ben üye olduğumdan buyana topik topik gezen biriydim bir gün burayı keşf ettimmm yine sinirlerim tavan yapmışşşşş ki gözüm iki çeşme ağlarken yazdım mesajlarımııııııııııı:26::26:
tabiki hemenceik cevaplar geldiiii sakinleştirildimmmmmm veeeeeeee sonsuz destek gördümmmmmmm
çok olmadı ben bu topiği keşf edeliiiiii ama son günlerde eşimin sağlık sorun başta olmak üzere bana vediğiniz detsği asla unutamam çok muhabet ettik derleştik konuştuk (sayfa sayımızdan belli oluyordur )sonlara ulaştıkkk şimdi sırada yeni safalrımız var buradada konuşacağız dertleşeceğiz veeeee inşşşşşşş hamiş haberleri doğum haberleri alacağızzzzzzzzzzz anne olcağız teyze olcağızzzzzzzzzzzz iyiki varsınız iyiki sizleri tanımışımmmmmmmm sefiyorummmmmmmm sizleri yaaaaaaa

(kızlar bu gün yaptığım alıntı için yaşananları unutmayacağımmm sonu güzel olu neysekiii )

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 4 ziyaretçi)

sevdamcee,UzmaN,bebekdls,EBRUIRMAK,kardelen5233,leydim84,papatya_ozmen,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…