ben uzun bir süre misafir olarak takip etmiştim herkesi tanımaya çalışmıştım sonra baktımki herkes samimi herkesin inancı kuvvetli dedim ne duruyosun katıl aralarına çok iyi oldu burası bnim için bir sürü kardeşim dert ortağım var artık
yeni sayfa herkese uğur getirir inşallah herkes hamile kalırivettt şikerimm ismii aynıı olacakk ama tertemizz yenii bir sayfa vereceklerrrr bu yazdıklarımızda arşive kalkacakmışşşşş
yeni sayfa herkese uğur getirir inşallah herkes hamile kalır
ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlar
o zmnn hoşgelmişsinn iyikii gelmişsinnn ipek immben hiç öyle bişey yapmadım sazan gibii daldım topıkeeee
benm çekingn bir yapım var aslında onun için hemen katılamamıştım
canlarrrrrrrrrrrr koçişin canı makarna çekmişşş gidip yapayımmmmm..............kızlar bu adamın canı hep birşeyler istiyorrrrrrrrrr adam aş eriyor olabilirimki
ne yapsın adamcağız baktı baktı 7 yıldır bende iş yokkkk bari ben yapayım bi rçocukmu dedi acabaaaa
ne dersiniz hatunlarrrrrrrrrrrrr
kızlar ya geçmişe göz gezdirdimde bu sayfa kapanıo mu anlamadım :26::26::26::26::26:
baya olaylı bi gün geçirmişiniz hayırdır resim falan demişsiniz ne resmiydiki
evettt cnm ama ne zamn belli olmazzzzz 10 bını geçtıkten sonra sayfa çok oldu die yeni sayfayaa geçıyoruzzzzzzz aman boşverrr resım olayınıııııııı sen nasılsınnnnn bakalım
iyiym koçiş geldi de yemek yiycezyine aynı isim altında mı açılamcakmış sayfa
bendee isterimm makarnaaaaa
egerrr öyle bişey varsaa dedee bendee kocişe diyeyım oda yapsın fdaha fazlaa beklemıyelimmmmm
ben geldimmm ama negatif geldim kızlarrrgerçi tam negatif değil
galiba(yada ben kendşimi kandırıyorum )
ya dr odasına girdim dr hemşire göz göze geldi hafif bi gülümseme oldu aralarında hocam sonucuna bakmıştık ya dedi dr tekrar bakalım dedi malesef dedi bana sonra pazartesiye kadar bekleyelim dedi hiç böle olmamıştı yoksa hemen söktürücü verşiyodu neden böle oldu anlamadım:26::26::26::84::84::84::84::84:
canım bilmyorum ki bütün belirtiler var baş dönmesi mide bulantısı canının yiyeceler çekmesi ha birde çok uyku hali sen ne dersinnnnnnnnnnnnnn benceeebebiş geecekkkkkkkkkkkkkk
oleyyyyyyy yiğenn gelıyooo bize deseneeeeeyeterr sen şimdii babamı olacan anamı anlamadımayyy gülmekten karnımaa agrılarr girdiiii
yaaaaaaa ne fark ederki yarısı bende olcak çocuğun zaten ister anne desin iser baba gelsinde eşşek sıpası
hemde koçişe taşıtacağım bebişi oohhhhhhhhhhh canıma minnettt
amannnnnnnnnn 2 saattir sabahtan bu yana yazılanları okudum gözlerim şeşibeş oldu :111::111::111:üye olduğumdan beri ilk defa bu kadar geç girdim neler neler yapmışlar kızlar sizi yaramazlar sizi boş bırakmaya gelmiyo demekki sizi bi daha bu kadar geç girmiyim bareee ama itiraf ediyim hiç bu kadar heyecanla okumamıştım
atraksyonu sevıyosun demekkiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?