Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

o zmnn hoşgelmişsinn iyikii gelmişsinnn ipek imm ben hiç öyle bişey yapmadım sazan gibii daldım topıkeeee

canlarrrrrrrrrrrr koçişin canı makarna çekmişşş gidip yapayımmmmm..............kızlar bu adamın canı hep birşeyler istiyorrrrrrrrrr adam aş eriyor olabilirimki
ne yapsın adamcağız baktı baktı 7 yıldır bende iş yokkkk bari ben yapayım bir çocukmu dedi acabaaaa
ne dersiniz hatunlarrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

bendee isterimm makarnaaaaa
egerrr öyle bişey varsaa dedee bendee kocişe diyeyım oda yapsın fdaha fazlaa beklemıyelimmmmm

kızlar ya geçmişe göz gezdirdimde bu sayfa kapanıo mu anlamadım :26::26::26::26::26:
baya olaylı bi gün geçirmişiniz hayırdır resim falan demişsiniz ne resmiydiki

kızlar ya geçmişe göz gezdirdimde bu sayfa kapanıo mu anlamadım :26::26::26::26::26:
baya olaylı bi gün geçirmişiniz hayırdır resim falan demişsiniz ne resmiydiki

evettt cnm ama ne zamn belli olmazzzzz 10 bını geçtıkten sonra sayfa çok oldu die yeni sayfayaa geçıyoruzzzzzzz aman boşverrr resım olayınıııııııı sen nasılsınnnnn bakalım

evettt cnm ama ne zamn belli olmazzzzz 10 bını geçtıkten sonra sayfa çok oldu die yeni sayfayaa geçıyoruzzzzzzz aman boşverrr resım olayınıııııııı sen nasılsınnnnn bakalım

iyiym koçiş geldi de yemek yiycez yine aynı isim altında mı açılamcakmış sayfa

bendee isterimm makarnaaaaa
egerrr öyle bişey varsaa dedee bendee kocişe diyeyım oda yapsın fdaha fazlaa beklemıyelimmmmm

canım bilmyorum ki bütün belirtiler var baş dönmesi mide bulantısı canının yiyeceler çekmesi ha birde çok uyku hali sen ne dersinnnnnnnnnnnnnn benceeebebiş geecekkkkkkkkkkkkkk

üzülme canım hayırlıısı olsun artık......

canım bilmyorum ki bütün belirtiler var baş dönmesi mide bulantısı canının yiyeceler çekmesi ha birde çok uyku hali sen ne dersinnnnnnnnnnnnnn benceeebebiş geecekkkkkkkkkkkkkk

oleyyyyyyy yiğenn gelıyooo bize deseneeeeeyeterr sen şimdii babamı olacan anamı anlamadımayyy gülmekten karnımaa agrılarr girdiiii

merhaba arkadaşlar
nasılsınız
ben annemde kalıorum biraz kötüyüm şimdi annemden girdim nete ama her zaman giremiorum uykudan kalktım uyumaktan kendimi alamıorum şükür herşey iyi gidioooo sadece bulantım çok fazla halsiz düşüorum başımda çok ağrıyor

valla şööööööööööle biiii geçmişe bakayım dedim okadar fazla yazmışsınız kimaşallah size hepsini okuyamadım aklımda kalan o kadar çok güldüm ki :TUĞBA milli olmuş :))))) darsı bana inşallah bizde de yasak var şuan..))))))))

KAMER yeğenin iyi olmasına çok sevindim RABBİM şifa versin ailesine bağışlasın adıda çok güzelmiş.

kızlar ben çıkıorum iyi akşamlar öptüm hepinizi......gelirim arada

selsebil ))arkadaşımızdan naber sonucunu çok merak ediyorum........................

oleyyyyyyy yiğenn gelıyooo bize deseneeeeeyeterr sen şimdii babamı olacan anamı anlamadımayyy gülmekten karnımaa agrılarr girdiiii

yaaaaaaa ne fark ederki yarısı bende olcak çocuğun zaten ister anne desin iser baba gelsinde eşşek sıpası
hemde koçişe taşıtacağım bebişi oohhhhhhhhhhh canıma minnettt

amannnnnnnnnn 2 saattir sabahtan bu yana yazılanları okudum gözlerim şeşibeş oldu :111::111::111:üye olduğumdan beri ilk defa bu kadar geç girdim neler neler yapmışlar kızlar sizi yaramazlar sizi boş bırakmaya gelmiyo demekki sizi bi daha bu kadar geç girmiyim bareee ama itiraf ediyim hiç bu kadar heyecanla okumamıştım

yaaaaaaa ne fark ederki yarısı bende olcak çocuğun zaten ister anne desin iser baba gelsinde eşşek sıpası
hemde koçişe taşıtacağım bebişi oohhhhhhhhhhh canıma minnettt

evettt yaaaa ama doğumu sezaryan yapar artıkkkk bendee akşam kocişe diyeyımdeee bizimkisidee başlasın çalışmalaraaa

atraksyonu sevıyosun demekkiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…