Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
nevbahar76, Eti_puf+, iipekk34+, kedersiz56+, sevdanehri54+, tuyaneda, umudunukaybetme+

iyiyiz sen nasılsın biz senden ve nevodan güzel haberler bekliyoruz

ben bi siteye daha uyeyim kanser hastaları ve yakınları var orada benimde ablam kanser tedavisi gördü.dünden beri kötü haberler aldım yıkık durumdayım şuan.20aylık bebek kanser ve hastanelerde yer yok tedavisine başlanamıyor.birinide kaybettik çok kötüyüm yani...

ayy canim benim kiyamam allahim acil sifalar versin

allah hepsine acil şifalar versin bu dert artık minicik yavruları bile buluyo
çok zor bir durum allah yardımcıları olsun

eda ALLAH acil şifalar versin canım.. bu kanser hastalığı okadar yaygınlaşmışıki artık gence, yaşlıya bakmıyor ama artık tıp çok ilerledi bu hastalığında tedavisi var çok şükür ama maliyetli ALLAH bütün hastalara acil şifalar versiin

canlarım nasılsınız internet bu sabah bağlandı hepinizi özledim kedersizimin çıktığını duydum valla ağlıycaktım gelir ayrılamaz bizleri yanlız bırakmaz diye düşündüm şimdide adını gördüm çok sevindim benim yumurtaların 5 tanesini aldılar dün hastaydım bugün iyiyim ama çocuklar başında bekliyolar oynamak için fırsat buldukça yazarım hepinizi öpüyorum canlarım

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
kedersiz56, Eti_puf+, iipekk34+, nazraca+, tuyaneda+

aa nazraca gelmiş
anlat bakalım canım transferin ne zaman ?kaç embriyo oluştu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…