allah hepsine acil şifalar versin bu dert artık minicik yavruları bile buluyo
çok zor bir durum allah yardımcıları olsun
eda ALLAH acil şifalar versin canım.. bu kanser hastalığı okadar yaygınlaşmışıki artık gence, yaşlıya bakmıyor ama artık tıp çok ilerledi bu hastalığında tedavisi var çok şükür ama maliyetliALLAH bütün hastalara acil şifalar versiin
canlarım nasılsınız internet bu sabah bağlandı hepinizi özledim kedersizimin çıktığını duydum valla ağlıycaktım gelir ayrılamaz bizleri yanlız bırakmaz diye düşündüm şimdide adını gördüm çok sevindim benim yumurtaların 5 tanesini aldılar dün hastaydım bugün iyiyim ama çocuklar başında bekliyolar oynamak için fırsat buldukça yazarım hepinizi öpüyorum canlarım
eda ALLAH acil şifalar versin canım.. bu kanser hastalığı okadar yaygınlaşmışıki artık gence, yaşlıya bakmıyor ama artık tıp çok ilerledi bu hastalığında tedavisi var çok şükür ama maliyetliALLAH bütün hastalara acil şifalar versiin
ya benim yasin kitabim yok ki
amiiinnn canım inşallah çokl doluyum sizinde morelinizi bozmamak adına çıkıyorum belki bugün gelirim gene kendimi toplarsam eğer görüşürüz....
canlarım cuma yada pazar günü dediler haber bekliyoruz işte yumoşları aldılar hastaydım dün
canim insallah hamileleik haberlerinide bize duyurursun
çok üzgünüm senin adına Allah acil şifalar verir dualarım seninle
rabbim hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin inşallah güzel sonuçlar alırsın....
canlarım cuma yada pazar günü dediler haber bekliyoruz işte yumoşları aldılar hastaydım dün
tamam canım görüşürüzamiiinnn canım inşallah çokl doluyum sizinde morelinizi bozmamak adına çıkıyorum belki bugün gelirim gene kendimi toplarsam eğer görüşürüz....
hoşgeldin canım vereliniortakslm kızlar
umudumolsun ben niyetimi şöyle getirdim allahım niyet getirdim tefriciye okumaya dedim 2 rekat namaz kıldım bu kadar ama nevom daha iyi bilir nede olsa islam tarihi kursuna gidiyor :))
şekerlerim ben çıkıyorum çocuklar hadi yenge biz ne zaman oynıycaz diyolar öptüm hepiniziiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?