Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oyyy yerim onu ben dediğim dedik olsada sen yola getirirsin biraz eminim
hımm keşke gelebilseydin canım ama dediğin gibi zor olur senin için o yüzden ısrar etmiyorum inşallahh tedaviden sonra sanada gelicem ipemm

nurcik güle güle canım

sevom gazlılardan şimdiden uzak dur sütün gazlı olmasın çok büyük işkence çünkü tam uyuyo bir gaz sancısıyla feryat figan uyanıyo
çok kötü bi şey ...bizde çok ter döktük sıcakta sorma

oyyy yerim onu ben dediğim dedik olsada sen yola getirirsin biraz eminim
hımm keşke gelebilseydin canım ama dediğin gibi zor olur senin için o yüzden ısrar etmiyorum inşallahh tedaviden sonra sanada gelicem ipemm

nurcik güle güle canım

masalllahhhh sanaaaaaaaa boncukkk ALLAH nazardan korusunnnnnn operım senıııı beeeee

kızlar ben geldim kadro tamam nurcik gitti mi kaçırdım heral

geçmiş olsun dilekleriniz için çoooook sağolun Allah razı olsun....

bekliyorum bacım karnında bebişle gelirsin ...evet hiç taviz vermeye niyetim yok ev büyük istediği yerde istediği kadar ağlayabilir
bu şekilde olurum o ağlarken

öyle görünüyo sanki daha şimdiden harektliyse abuuuuuuuuuuuuuu

masalllahhhh sanaaaaaaaa boncukkk ALLAH nazardan korusunnnnnn operım senıııı beeeee
nasılsın fatoş uzun zamandır hiç karşılaşamadık
kızlar ben geldim kadro tamam nurcik gitti mi kaçırdım heral

geçmiş olsun dilekleriniz için çoooook sağolun Allah razı olsun....

hoşgeldin nevom karşılaşamadıklarımdan biride sendin seni gördüğüme sevindim

geçen sene 9 ekimde ben sonuç almıştım bu sene sen inşallah kış hamilesi olmak çok güzel rahat geçiyo ama yaz bebesi zor
nasıl giydirmen gerek şaşırıyosun

fatoşum nasılsın özledim seni

iyiyimmm cnmm benımmmmmm sen nasılsın asıllll ömer paşaaa nasılll uyy ne tatlıdır şimdiiiiiiii bendeee seniii çok özlemişim be ipekim uzun zaman olduu konuşmayalıııı

Son düzenleme:
öyle görünüyo sanki daha şimdiden harektliyse abuuuuuuuuuuuuuu

çok aksi duru bir mık dediğinde bakma veya biraz geç kal yıkıyo ortalığı inadından ağlıyo aslında ona ağlama denmez çığlık atıyo
mosmor olup kalıyo birde ben bu velet için hatim bitirdim bol bol yusuf surresi okudum iyi huylu olması için allahtn okumuşum
okumasaydım allah bilir ne olurdu

ipeğimmm yerim ben o minnoşu ne güzsel açmış ağzını

aşıları sağlık ocağında yaptırmanı tavsiye ederim ben de arkadaşım dr. o da sağlık ocağında yaptırıyo sağlık ocağının aşıları her zaman taze oluyoooo sürekli bitiyo yenisi geliyo.

sevoooo inşallah 3 kişi gelirsiniz istanbula canım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh

durucuuuuuum canım sen napıyon iyi misin

sevdamcee seni de çooook özledim yaaaaa

şifacım canım sen nasılsın bidenem

laracım sen de iyisindir umarım

Bu arada kızlar melike ile konuştuk biraz önce mahallelerinde interneti bırak evlerde teli olan bile yokmuş Net bağlatamıyolar Bende didim bu özel operatörlerin vınn ı falan varya bi onu sorun didim inşallah onlar olurda gelir aramıza

iyiyimmm cnmm benımmmmmm sen nasılsın asıllll ömer paşaaa nasılll uyy ne tatlıdır şimdiiiiiiii bendeee seniii çok özlemişim be ipekim uzun zaman olduu konuşmayalıııı

iyiyiz çok şükür fatoşum anlattığım gibiyiz ağlamalar gazlar aldı başını gidiyo allah sizede nasip etsin inşallah

ayy ilahii bacımm yaaa Demek okumasan ne olurdu

Nevom ne olduki hastamıydı bebelerin :44: Haberim yok ne oldu

hepimiz hastaydık kuzucum ama şimdi iyiyiz çok şükürrrr

nasılsın fatoş uzun zamandır hiç karşılaşamadık

hoşgeldin nevom karşılaşamadıklarımdan biride sendin seni gördüğüme sevindim

sorma ya bi gelebilsek karşılaşacaz da inan şimdi ortalıkta bulaşıklar var çorba yapılacak he he ben burdayım uyanırlarsa naneyi yedimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…