kızlar ben geldim kadro tamam nurcik gitti mi kaçırdım heral
geçmiş olsun dilekleriniz için çoooook sağolun Allah razı olsun....
bekliyorum bacım karnında bebişle gelirsin ...evet hiç taviz vermeye niyetim yok ev büyük istediği yerde istediği kadar ağlayabilir
bu şekilde olurum o ağlarken
çok aksi duru bir mık dediğinde bakma veya biraz geç kal yıkıyo ortalığı inadından ağlıyo aslında ona ağlama denmez çığlık atıyo
mosmor olup kalıyo birde ben bu velet için hatim bitirdim bol bol yusuf surresi okudum iyi huylu olması için allahtn okumuşum
okumasaydım allah bilir ne olurdu
ipeğimmm yerim ben o minnoşu ne güzsel açmış ağzını
aşıları sağlık ocağında yaptırmanı tavsiye ederim ben de arkadaşım dr. o da sağlık ocağında yaptırıyo sağlık ocağının aşıları her zaman taze oluyoooo sürekli bitiyo yenisi geliyo.
sevoooo inşallah 3 kişi gelirsiniz istanbula canım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh
durucuuuuuum canım sen napıyon iyi misin
sevdamcee seni de çooook özledim yaaaaa
şifacım canım sen nasılsın bidenem
laracım sen de iyisindir umarım
iyiyiz çok şükür fatoşum anlattığım gibiyiz ağlamalar gazlar aldı başını gidiyo allah sizede nasip etsin inşallah
ipeğimmm yerim ben o minnoşu ne güzsel açmış ağzını
aşıları sağlık ocağında yaptırmanı tavsiye ederim ben de arkadaşım dr. o da sağlık ocağında yaptırıyo sağlık ocağının aşıları her zaman taze oluyoooo sürekli bitiyo yenisi geliyo.
sevoooo inşallah 3 kişi gelirsiniz istanbula canım inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh
durucuuuuuum canım sen napıyon iyi misin
sevdamcee seni de çooook özledim yaaaaa
şifacım canım sen nasılsın bidenem
laracım sen de iyisindir umarım
Fatoşcum hazır sen burdayken sorayım tedaviyi düşünüyomusunuz yine medicindemi yoksa
ayy ilahii bacımm yaaaDemek okumasan ne olurdu
benimde işler var üstelik temizlik var hepsini astım geldim iki gündür kaytarıyorumhepimiz hastaydık kuzucum ama şimdi iyiyiz çok şükürrrr
sorma ya bi gelebilsek karşılaşacaz da inan şimdi ortalıkta bulaşıklar var çorba yapılacak he he ben burdayım uyanırlarsa naneyi yedimmm
daha nasıl ilgi olucaksahoşeldin canım bebeler nasıl oldu siz nasıl oldunuz
ipeğim egede çok sabırsız yırtıyo ortalığı bu modeller böyle demekkiilgi bekliyorlar galiba
ben de iyiyim nevom işte bildiğin gibi
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ipek immmm aminnnnnnnnn inşallahhh en yakın zamandaaaaaaa
sevo telkinleri unutma bebişinle seni 4 gözle bekliyoruz
hamile kalacam bu sefer olacakkkk 9 ay sorunsuz hamilelik yaşicam de sürekli
bu arada hatice hamileymiş çooook sevindim anlatamam.....
sağlıcakla vakitlice kucağına alsın inşallah.
bu liste sıfırlanacak herkes hamile kalacakkkkk:79:
Nevomm allah razı olsun
Sen napıyosun en son bayramda memlekete fındık olaylarına gidecektiniz nasıl geçti naptınız bebelerin nasıllar
inşallahhhh nevomm bizdeee karnımızdaann o mınık hareketlerii hissederizzzzzzzzzzzzz
sevo telkinleri unutma bebişinle seni 4 gözle bekliyoruz
hamile kalacam bu sefer olacakkkk 9 ay sorunsuz hamilelik yaşicam de sürekli
bu arada hatice hamileymiş çooook sevindim anlatamam.....
sağlıcakla vakitlice kucağına alsın inşallah.
bu liste sıfırlanacak herkes hamile kalacakkkkk:79:
cnmmm artık boş tedavılerlee ugrasacak nee dermanınnn varrr ne de zamanımmm o hastanede de hiç düşünmüyorumm ben buyuk ıhtımal nisandan sonraaa memorıel dee başlıyacam tupe hayırlısıı bakalımmmmmm
sorma yaaa kaynanatör bütün milleti topladığı fındığa götürdü görümcm de dahil...evde bi başıma beni bebelerle bıraktı yemek mi yapam çocuklara mı bakam feleğim şaştı.çocuklar hasta olunca kendimi suçlu hissettim sonunda noldu milleti götürdü de ne oldu hastalanınca son 4 gün indik çarşıdaki eve bi faydamız yine olmadı ama kadın anlamıyo işte işşşşş günlükçü tuttuk beğenmedi hiç bize acımadı....
sorma yaaa kaynanatör bütün milleti topladığı fındığa götürdü görümcm de dahil...evde bi başıma beni bebelerle bıraktı yemek mi yapam çocuklara mı bakam feleğim şaştı.çocuklar hasta olunca kendimi suçlu hissettim sonunda noldu milleti götürdü de ne oldu hastalanınca son 4 gün indik çarşıdaki eve bi faydamız yine olmadı ama kadın anlamıyo işte işşşşş günlükçü tuttuk beğenmedi hiç bize acımadı....
BULUNUYORUM CANIM TELKİNLERDE AMA EŞİM UYANDIRIYO KENDİNİ KAPTIRMA DİYO
İNŞALLAHH CANIMMM ZATEN SAYILI KİŞİ KALDIK BUARADA HEPİMİZ İNŞALLAHH BU DUYGULARI TADICAZ EN KISA ZAMANDA..
ya o hastane iyi olsa kendi doktorları bana başka hastanede tedavi önermezdibenim aşılama tüp gibi şeyleri hayatta yaptırmam boşuna havaya para atmış gibi düşünüyorum açıkçası..bencede memorial çok güzel bi yer hayırlısı olur canım ama oradan kurtulduğun için sevindim açıkçası..
sevoooo sımdıdenn hamışş sırasınaa girsin benceeeeeeeeeeeeeee son tedavısıı inşallahhh buuu onlarınnnnninşallaah bebeğim yaaaa
bak şimdi sevoyu hep beraber hamile bırakalımsıra da nurcikle sen varsın zaten
yani tedaviye başlayacaksınız ya
biz de ruhen tedavi ediciyikkkk
BULUNUYORUM CANIM TELKİNLERDE AMA EŞİM UYANDIRIYO KENDİNİ KAPTIRMA DİYO
İNŞALLAHH CANIMMM ZATEN SAYILI KİŞİ KALDIK BUARADA HEPİMİZ İNŞALLAHH BU DUYGULARI TADICAZ EN KISA ZAMANDA..
ya o hastane iyi olsa kendi doktorları bana başka hastanede tedavi önermezdibenim aşılama tüp gibi şeyleri hayatta yaptırmam boşuna havaya para atmış gibi düşünüyorum açıkçası..bencede memorial çok güzel bi yer hayırlısı olur canım ama oradan kurtulduğun için sevindim açıkçası..
ayyy boyleeeee ınsanlaraa sınır oluyorummm ALLAH akıl fıkır versınnnnn sıze acımadıysaa o bebekleredee mı acımadıııııııı nevom bu aradaa senınkılerrr yaslarınamıı gırdılerrrrrrr
aman nevom kaynana halden laftan anlarmı hiç boşver onları dua etsinler dinimize
ana baba hakkı büyük çekiyoruz kaynana kahrı yoksa çekilmez hepsi ben çok soğudum kaynanamdan eskiden
üzülürdüm ona anneme ne yapsam onada yapardım artık hiç gözümde değil eşimin annesi olduğu için görüşmek zorunda olduğum için grşüyorum
inşallaah bebeğim yaaaa
bak şimdi sevoyu hep beraber hamile bırakalımsıra da nurcikle sen varsın zaten
yani tedaviye başlayacaksınız ya
biz de ruhen tedavi ediciyikkkk
yaşlarına girdiler teyzesi...ah ah bana kalsa hiç gitmicektim ama sıla i rahim de şart biraz anlayışlı olsaydı görümcemi yanımda bıraksaydı nolurdu.bi gün ice sinirlendirdi hem milleti götürüyo hem bana kalkmış dio ki peyniri de yap ben ne anlarım peynir yapmaktan yemeği zor yapıyorum.bi de dio ki hep aklım siz de kalıyoooo sevsinler
napalım tatlım saygımızı koricaz yşine eşlerimizin hatırına...bizim kaynana akşama kadar çalışıyo gece ağrıdan sabaha kadar bağırıyo bizden de aynı şeyi bekliyo valla kusura bakmasın benim canım kıymetli sağlığımı tehlikeye atamam onun gibi yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?