Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben geldim kadro tamam nurcik gitti mi kaçırdım heral

geçmiş olsun dilekleriniz için çoooook sağolun Allah razı olsun....

hoşeldin canım bebeler nasıl oldu siz nasıl oldunuz

bekliyorum bacım karnında bebişle gelirsin ...evet hiç taviz vermeye niyetim yok ev büyük istediği yerde istediği kadar ağlayabilir
bu şekilde olurum o ağlarken

ipeğim egede çok sabırsız yırtıyo ortalığı bu modeller böyle demekki ilgi bekliyorlar galiba

ben de iyiyim nevom işte bildiğin gibi

Nevomm allah razı olsun
Sen napıyosun en son bayramda memlekete fındık olaylarına gidecektiniz nasıl geçti naptınız bebelerin nasıllar

evet neom bizde bşta öyle düşündük ömer hasta olunça böyle oldu

sevo telkinleri unutma bebişinle seni 4 gözle bekliyoruz
hamile kalacam bu sefer olacakkkk 9 ay sorunsuz hamilelik yaşicam de sürekli

bu arada hatice hamileymiş çooook sevindim anlatamam.....
sağlıcakla vakitlice kucağına alsın inşallah.
bu liste sıfırlanacak herkes hamile kalacakkkkk:79:

Fatoşcum hazır sen burdayken sorayım tedaviyi düşünüyomusunuz yine medicindemi yoksa

cnmmm artık boş tedavılerlee ugrasacak nee dermanınnn varrr ne de zamanımmm o hastanede de hiç düşünmüyorumm ben buyuk ıhtımal nisandan sonraaa memorıel dee başlıyacam tupe hayırlısıı bakalımmmmmm

ayy ilahii bacımm yaaa Demek okumasan ne olurdu

benimde işler var üstelik temizlik var hepsini astım geldim iki gündür kaytarıyorum
daha nasıl ilgi olucaksa
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ipek immmm aminnnnnnnnn inşallahhh en yakın zamandaaaaaaa

inşallah

inşallahhhh nevomm bizdeee karnımızdaann o mınık hareketlerii hissederizzzzzzzzzzzzz

Nevomm allah razı olsun
Sen napıyosun en son bayramda memlekete fındık olaylarına gidecektiniz nasıl geçti naptınız bebelerin nasıllar

sorma yaaa kaynanatör bütün milleti topladığı fındığa götürdü görümcm de dahil...evde bi başıma beni bebelerle bıraktı yemek mi yapam çocuklara mı bakam feleğim şaştı.çocuklar hasta olunca kendimi suçlu hissettim sonunda noldu milleti götürdü de ne oldu hastalanınca son 4 gün indik çarşıdaki eve bi faydamız yine olmadı ama kadın anlamıyo işte işşşşş günlükçü tuttuk beğenmedi hiç bize acımadı....

BULUNUYORUM CANIM TELKİNLERDE AMA EŞİM UYANDIRIYO KENDİNİ KAPTIRMA DİYO
İNŞALLAHH CANIMMM ZATEN SAYILI KİŞİ KALDIK BUARADA HEPİMİZ İNŞALLAHH BU DUYGULARI TADICAZ EN KISA ZAMANDA..

ya o hastane iyi olsa kendi doktorları bana başka hastanede tedavi önermezdi benim aşılama tüp gibi şeyleri hayatta yaptırmam boşuna havaya para atmış gibi düşünüyorum açıkçası..bencede memorial çok güzel bi yer hayırlısı olur canım ama oradan kurtulduğun için sevindim açıkçası..

ayyy boyleeeee ınsanlaraa sınır oluyorummm ALLAH akıl fıkır versınnnnn sıze acımadıysaa o bebekleredee mı acımadıııııııı nevom bu aradaa senınkılerrr yaslarınamıı gırdılerrrrrrr

aman nevom kaynana halden laftan anlarmı hiç boşver onları dua etsinler dinimize
ana baba hakkı büyük çekiyoruz kaynana kahrı yoksa çekilmez hepsi ben çok soğudum kaynanamdan eskiden
üzülürdüm ona anneme ne yapsam onada yapardım artık hiç gözümde değil eşimin annesi olduğu için görüşmek zorunda olduğum için grşüyorum

sevom eşini dinleme hiç hatta ona bu telkinlerden bahsetme onlar akıllarınca soğuk kanlı olup olmazsa üzülmeme derdindeler
farklı düşünüyolar benimkide öyleydi ben ona hiç bu telkinden bahsetmemiştim sinir ediyodu beni hatırlasanız o dönemler aramızda çok
tatsızlık oluyodu sen bu telkin işini sakın bırakma

inşallaah bebeğim yaaaa
bak şimdi sevoyu hep beraber hamile bırakalım sıra da nurcikle sen varsın zaten
yani tedaviye başlayacaksınız ya
biz de ruhen tedavi ediciyikkkk
sevoooo sımdıdenn hamışş sırasınaa girsin benceeeeeeeeeeeeeee son tedavısıı inşallahhh buuu onlarınnnnn

cnmmm saollll evttt kendımıııı kurtardıgımm için mutluyum ordannn yavvv sevoo varyaa hamılee kalsakkk bızımm buralardaaa gıdılecek dogru duzgun ne hastane nede doktor var beeeeeeeeeee

yaşlarına girdiler teyzesi...ah ah bana kalsa hiç gitmicektim ama sıla i rahim de şart biraz anlayışlı olsaydı görümcemi yanımda bıraksaydı nolurdu.bi gün ice sinirlendirdi hem milleti götürüyo hem bana kalkmış dio ki peyniri de yap ben ne anlarım peynir yapmaktan yemeği zor yapıyorum.bi de dio ki hep aklım siz de kalıyoooo sevsinler

napalım tatlım saygımızı koricaz yşine eşlerimizin hatırına...bizim kaynana akşama kadar çalışıyo gece ağrıdan sabaha kadar bağırıyo bizden de aynı şeyi bekliyo valla kusura bakmasın benim canım kıymetli sağlığımı tehlikeye atamam onun gibi yapamam

yaa 2 bebe ile hem yemek hem onlara bakım heleki köy yerinde çok zor olur. kar etmek için mi yaptı yoksa kaynanalığını göstermek içinmi anlamadım.
benim annemde sabah aradım yalnız başına topluyodu bu sene fındığımız hiç yok işçi tutulamayacak kadar düşün. oyüzden kıyamıyorum haftasonu gelicem yardıma didim kabul etmedi biz yavaş yavaş topluyos ben gelicem seni görmeye didi ben ona kıayamıyom o bana

inşallaah bebeğim yaaaa
bak şimdi sevoyu hep beraber hamile bırakalım sıra da nurcikle sen varsın zaten
yani tedaviye başlayacaksınız ya
biz de ruhen tedavi ediciyikkkk

demek hep beraber hamile bırakçanız beni hipnozmu etceniz beni yoksam inşallahh sırasıyla hepimiz hamiş kalıcaz nurcik fatoş şifa tedaviye başlıcak zaten,lara da parasal hazır olunca başlar,çiğdeme bence gerek kalmadan hamiş kalır,ayşede korkusunu yenip başlasa, pınarda birazdaha zaman verip toparlanıp başlasa daha kimler kaldı şuracıkta :26: unuttuğum varsa affola

oyy öperim ben onlarııııııı maşşallahhhhhhhh

ne dıyeyım nevomm ALLAH akıl fikir bide anlayış versinnn inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…