yaşlarına girdiler teyzesi...ah ah bana kalsa hiç gitmicektim ama sıla i rahim de şart biraz anlayışlı olsaydı görümcemi yanımda bıraksaydı nolurdu.bi gün ice sinirlendirdi hem milleti götürüyo hem bana kalkmış dio ki peyniri de yap ben ne anlarım peynir yapmaktan yemeği zor yapıyorum.bi de dio ki hep aklım siz de kalıyoooo sevsinler
napalım tatlım saygımızı koricaz yşine eşlerimizin hatırına...bizim kaynana akşama kadar çalışıyo gece ağrıdan sabaha kadar bağırıyo bizden de aynı şeyi bekliyo valla kusura bakmasın benim canım kıymetli sağlığımı tehlikeye atamam onun gibi yapamam
sevom eşini dinleme hiç hatta ona bu telkinlerden bahsetme onlar akıllarınca soğuk kanlı olup olmazsa üzülmeme derdindeler
farklı düşünüyolar benimkide öyleydi ben ona hiç bu telkinden bahsetmemiştim sinir ediyodu beni hatırlasanız o dönemler aramızda çok
tatsızlık oluyodu sen bu telkin işini sakın bırakma
sevoooo sımdıdenn hamışş sırasınaa girsin benceeeeeeeeeeeeeee son tedavısıı inşallahhh buuu onlarınnnnn
cnmmm saollll evttt kendımıııı kurtardıgımm için mutluyum ordannn yavvv sevoo varyaa hamılee kalsakkk bızımm buralardaaa gıdılecek dogru duzgun ne hastane nede doktor var beeeeeeeeeee
hımm evet hatırlıyorum cnaım aynen dediğin gibi eşler sonucu görmeden böle düşüncelere karşı.. eşimde ben üzülmemeyim diye yapıyo
ama benim motivasyonum bu sefer iyi inşallah hep böle olurum bitek heyecan stres yapınca tansiyonum çok oynuyo ondan korkuyorumtedavi esnasında bu sorunlarım olmaz inşallahh
yaa sormaa fatoş düşünmüyor değilimm yaanapcaz bilmem gerçi buaradakiler tedavileri beceremiyolar doğumları güzelce yaptırıyolar
evet kendi çektikleri sıkıntıları çekelim istiyolar posan çıkana kadar çalış istiyolar benimde canım kıymetli
imkanlarım dahilinde bende sağlığımı tehlikeye atmam kendimi yıpratmam zaten tedaviler ilaçlar yeteri kadar yıprattı bizleri
her işi kendimiz yapınca kimse madalya takmıyo
yaa 2 bebe ile hem yemek hem onlara bakım heleki köy yerinde çok zor olur. kar etmek için mi yaptı yoksa kaynanalığını göstermek içinmi anlamadım.
benim annemde sabah aradım yalnız başına topluyodu bu sene fındığımız hiç yok işçi tutulamayacak kadar düşün. oyüzden kıyamıyorum haftasonu gelicem yardıma didim kabul etmedi biz yavaş yavaş topluyos ben gelicem seni görmeye didiben ona kıayamıyom o bana
demek hep beraber hamile bırakçanız beni hipnozmu etceniz beni yoksam inşallahh sırasıyla hepimiz hamiş kalıcaz nurcik fatoş şifa tedaviye başlıcak zaten,lara da parasal hazır olunca başlar,çiğdeme bence gerek kalmadan hamiş kalır,ayşede korkusunu yenip başlasa, pınarda birazdaha zaman verip toparlanıp başlasa daha kimler kaldı şuracıkta :26: unuttuğum varsa affola
yokkk be gulummm nerdeeeee benım asılamamm yapılırkennnnn 3 kadın dogurduuu yanımdaa doktor fılen yokk yemın ederım temızlıkçılerr ıkın dıyee bagırıyolarrrrr 1 daakkıka kala doguma doktor gelıyoooooo kadınların canı çıktı doktor nerde demektennnnnn bennn o gunden sonraaa çok korktum çokkkkkkk
işin garip olan tarafı maddi anlamda bi sıkıntı yokken insanın kendine ve çevresine bu kadar eziyet vermesi.şimdi sağlığı paralar geri getirecek mi?
bi ingiliz atasözü kulağıma küpedir
insanlar para kazanmak için sağlıklarını harcarlar daha sonra sağlıklarını kazanmak için paralarını harcarlar...
o yüzden dengeyi korumaya çalışıyorum benim kapasitem bu yetişemediğim yerde önce canım gelir
eşimin yengesi yakın zamanda vefat etti amca bi kaç ay sonra eş aramaya başladı koca koca çocukları var
yengemiz çok tutumluydu üstüne başına bişey almazdı
gelen hatun naptı dersiniz
bütün evi kırdırdı yeni baştan yaptırdı
şimdi borçları ödemek için fındık bahçelerini satıyolar bir bir
olan yengeye oldu yemediğiyle giymediğiyle kaldı
ivet canım hipnoz etcez seni beynini ele geçireceksin
bütün vücudun hücrelerin sana yardım edecek göreceksin
çalıştır hücrelerini bebeğin gelecek sağlıkla inşallahhhh
ivet canım hipnoz etcez seni beynini ele geçireceksin
bütün vücudun hücrelerin sana yardım edecek göreceksin
çalıştır hücrelerini bebeğin gelecek sağlıkla inşallahhhh
yokkk be gulummm nerdeeeee benım asılamamm yapılırkennnnn 3 kadın dogurduuu yanımdaa doktor fılen yokk yemın ederım temızlıkçılerr ıkın dıyee bagırıyolarrrrr 1 daakkıka kala doguma doktor gelıyoooooo kadınların canı çıktı doktor nerde demektennnnnn bennn o gunden sonraaa çok korktum çokkkkkkk
hadi yaaa sen onların görerekmi tedavi oldunn
aynenn ölee olan ölene oluyo benimde konuşmadığımız en büyük amcam aynısını yaptı bikaç sonra hemen evlendi aynı şeyleri yaşattırdı rahmetli yengemde çok işçi idi olan ona oldu işte kendini bitirdi iş iş diyeehala sesi kulaklarımda "yakırınnn yakırınnn" diye sesi gelirdi bahçede (fındık toplarken çalışın çalışın gibi bir laftı)
ben çıktım kızlar yemek vakti öptüm hepinizi
ay fatoşum ya nasıl böle bi şey yaparlar çok şaşırdımmm
tarfil hoşgeldin uzun zamandır yoktun nerelerdesin iyimisin
ben çıktım kızlar yemek vakti öptüm hepinizi
evttttt cnmm yaaaaa ellerımmmm tıirtir titriyoduu en sonundaa doktoruu beklerkennnn dedımm bırakın benıı gıdıcem aglıyacaktım yaaaaaaaaaa deli gibii bagırıyorlardııııııııı ve doktorr asılammamıı yapmayaa geldıgındeee dedıgıı espırııı bunlar dogurttu benı aşılıyamadımmmmmm
kızlar ben artık gideyim görüşürüz ...bir ara bana kim çizelge yapar
kızlar ben artık gideyim görüşürüz ...bir ara bana kim çizelge yapar
hoşbuldum canım sağol iyim çok şükür ben hep burdayım sessiz sessiz takibe devam ....
sen nasılsın tedaviye başlıyosun hayırlı olsun canım ikiz ikiz olsun inşallah...
bende pazartesi 4. kez rahim fimi çekilcem malesef son düşükten 14 ay geçti hiç korunmadım amagebede kalamdım
ahhhhh be nevomm ben hıç beceremedımm bu işi 3 yapıyorum 4. gunnn yenıdennnn umutlarım yıkılıyooooooo hiç anne olacakmışımmmm gibimeee geliyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?