Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet kendi çektikleri sıkıntıları çekelim istiyolar posan çıkana kadar çalış istiyolar benimde canım kıymetli
imkanlarım dahilinde bende sağlığımı tehlikeye atmam kendimi yıpratmam zaten tedaviler ilaçlar yeteri kadar yıprattı bizleri
her işi kendimiz yapınca kimse madalya takmıyo

hımm evet hatırlıyorum cnaım aynen dediğin gibi eşler sonucu görmeden böle düşüncelere karşı.. eşimde ben üzülmemeyim diye yapıyo
ama benim motivasyonum bu sefer iyi inşallah hep böle olurum bitek heyecan stres yapınca tansiyonum çok oynuyo ondan korkuyorum tedavi esnasında bu sorunlarım olmaz inşallahh

yaa sormaa fatoş düşünmüyor değilimm yaa napcaz bilmem gerçi buaradakiler tedavileri beceremiyolar doğumları güzelce yaptırıyolar

yokkk be gulummm nerdeeeee benım asılamamm yapılırkennnnn 3 kadın dogurduuu yanımdaa doktor fılen yokk yemın ederım temızlıkçılerr ıkın dıyee bagırıyolarrrrr 1 daakkıka kala doguma doktor gelıyoooooo kadınların canı çıktı doktor nerde demektennnnnn bennn o gunden sonraaa çok korktum çokkkkkkk

Son düzenleme:

işin garip olan tarafı maddi anlamda bi sıkıntı yokken insanın kendine ve çevresine bu kadar eziyet vermesi.şimdi sağlığı paralar geri getirecek mi?
bi ingiliz atasözü kulağıma küpedir
insanlar para kazanmak için sağlıklarını harcarlar daha sonra sağlıklarını kazanmak için paralarını harcarlar...
o yüzden dengeyi korumaya çalışıyorum benim kapasitem bu yetişemediğim yerde önce canım gelir

eşimin yengesi yakın zamanda vefat etti amca bi kaç ay sonra eş aramaya başladı koca koca çocukları var
yengemiz çok tutumluydu üstüne başına bişey almazdı
gelen hatun naptı dersiniz
bütün evi kırdırdı yeni baştan yaptırdı
şimdi borçları ödemek için fındık bahçelerini satıyolar bir bir
olan yengeye oldu yemediğiyle giymediğiyle kaldı

ivet canım hipnoz etcez seni beynini ele geçireceksin
bütün vücudun hücrelerin sana yardım edecek göreceksin
çalıştır hücrelerini bebeğin gelecek sağlıkla inşallahhhh

hadi yaaa sen onların görerekmi tedavi oldunn

aynenn ölee olan ölene oluyo benimde konuşmadığımız en büyük amcam aynısını yaptı bikaç sonra hemen evlendi aynı şeyleri yaşattırdı rahmetli yengemde çok işçi idi olan ona oldu işte kendini bitirdi iş iş diyee hala sesi kulaklarımda "yakırınnn yakırınnn" diye sesi gelirdi bahçede (fındık toplarken çalışın çalışın gibi bir laftı)

ahhhhh be nevomm ben hıç beceremedımm bu işi 3 yapıyorum 4. gunnn yenıdennnn umutlarım yıkılıyooooooo hiç anne olacakmışımmmm gibimeee geliyorrrr

evet bunu nevom ipeğede demiştin oda uygulamaya çalışmıştı sonra leydimde aynı şekilde yapmaya çalıştı ona da ipek söylemişti yanlış hatırlamıyorsam..bende bunu uygulamaya başlıyorumm :103: taktım pembe gözlüklerimi

ay fatoşum ya nasıl böle bi şey yaparlar çok şaşırdımmm

evttttt cnmm yaaaaa ellerımmmm tıirtir titriyoduu en sonundaa doktoruu beklerkennnn dedımm bırakın benıı gıdıcem aglıyacaktım yaaaaaaaaaa deli gibii bagırıyorlardııııııııı ve doktorr asılammamıı yapmayaa geldıgındeee dedıgıı espırııı bunlar dogurttu benı aşılıyamadımmmmmm

tarfil hoşgeldin uzun zamandır yoktun nerelerdesin iyimisin

hoşbuldum canım sağol iyim çok şükür ben hep burdayım sessiz sessiz takibe devam ....

sen nasılsın tedaviye başlıyosun hayırlı olsun canım ikiz ikiz olsun inşallah...

bende pazartesi 4. kez rahim fimi çekilcem malesef son düşükten 14 ay geçti hiç korunmadım amagebede kalamdım

ben çıktım kızlar yemek vakti öptüm hepinizi

afiyet olsun durucumm

sen psikolojkmen zaten bitmişsin o anda ki

kızlar ben artık gideyim görüşürüz ...bir ara bana kim çizelge yapar

canım ben bilmiyorum ama doğum tarihini yazda yapmaya çalışayım fatoşla şifa yapabiliyodu sanırım

arada bir sohbetimize katıl cnaım

bende iyiyim cnaım evet tedaviye başlıcam kısmetse inşallahh cümlemizee diyorumm

demek rahim filmi çekileceksin inşallah bu son olur ve peşinden sağlıklı şekilde hamile kalırsın canım

ahhhhh be nevomm ben hıç beceremedımm bu işi 3 yapıyorum 4. gunnn yenıdennnn umutlarım yıkılıyooooooo hiç anne olacakmışımmmm gibimeee geliyorrrr

ne demek beceremedim
yapacaksın inandır kendini nolur umutsuzluk yok bizden fazlan var eksiğin yokkkk
dua ve sabır lütfennnn fatoşum
daha hiç tüp denemen bile yok bu umutsuzluk kadar kötü bişi yok
sığınacağımız bize yardım edecek allahımız var öyleyse problem yok
bırakma telkinlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…