Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amiin canım inşallah ya hepimiz hemencecik hamile kalalım

inşallahhhhh nevommmm artık bebek bıle gormek ıstemıyorum oylee karanlıklardaa yaşıyorumkı anlatamamm kımse gelmesın gıtmeyeyım konuşmayayım oyle tek basımaaa kalmakk istiyorummmmmm benım butun renklerım uçmuş gri ve sıyahlarda yaşıyorum artıkınnnn

kesinlikle katılıyorum hem fatoş tedaviye cevap verecek en iyi hastalardan birisisiniz unutma cnaım olma olasılığınız çok yüksek sen daha başlamadan tüpe böle düşünme sakın

güle güle nevommm kendinize iyi bakınnnn

ay agazından bal damlıyoo inşallahh dedıgın gıbıdırr cnmm tedavımız guzel geçer ve ilk tedavımde hayırlısıylaa hamıle e kalırımmmm ALLAH hepimizin yar ve yardımcısıı olsunnnnnn

seyhancım benim kayganaya gitmem lazım en yakın zamanda katılcam sohbetlere inşallah rabbime emanet olun..

tuğbacım sende geldin ama ben çıkmak zorundayım hadi öptüm hepinizi

ay agazından bal damlıyoo inşallahh dedıgın gıbıdırr cnmm tedavımız guzel geçer ve ilk tedavımde hayırlısıylaa hamıle e kalırımmmm ALLAH hepimizin yar ve yardımcısıı olsunnnnnn

valla hiç abartmadan söylüyorum hemde canım doktor bile bu şekilde söyler çünkü tedavi için en uygun hasta modelidir bu
inşallahh canım hele sen kendini toparla tedaviye başla bak herşey güzel olacak

tugbişim hoşgeldınn kısssss fıstıkkkkkkk nasılsınnnnnnnnn karnındaaaki mercimek fıstık nasılllll

kız mercimeklikten çıktı artık yakında doğurcak

kızz gülme bu sayede sevinir kaygana nerden geldi bu sevki şefkat diye ayy varmıdır acaba böle durup dururken gidip kaynanasına sarılıp öpen acaba :26: ben anneme bile yapamıyorumda ben içimden seviyom

valla hiç abartmadan söylüyorum hemde canım doktor bile bu şekilde söyler çünkü tedavi için en uygun hasta modelidir bu
inşallahh canım hele sen kendini toparla tedaviye başla bak herşey güzel olacak

gelll öpemmm seniiiiiii nisanda 23 yaşımaaa girecem hmn rapor alıp tedavıyeeee başlıyacamm oleyyyyyyyyyyyy birgün hamıle olabilecegimi düşünmek bile süper yaaaaaaaaaa

kıssss mercimekkkkkkkk o yaaaaa dogana kadar mercimek dogdugundada bebekkk ayyyyy bendee sevmemmmmmm kayganasııı hakkındaa etmedıgıı laflarıı soyleyıpppp sonradaa öpenı gordum cnmm helall olsun ne dıyeyyımmmm

oda ayrı bir beceri öle yapana helal olsun derim

bu arada normalde hiç kızz kelimesini kullanmam sana kullanıyom sen kızmısın yoksammm

gelmemm lazımm evt cnm bıde 10 kılo versem çok ııyı olacak bakalım hayırlısıııııı tedavıyee daha güçlü başlamış olurmuşum gibime gelıyoooo

evet canım tedaviden önce kilo ver bencede resimlerini gördüm maşallahın var (diyene bak :))
ben veremedim tedaviden önce ramazan falan derken aksine 1-2 kilo bile aldım bu saatten sonrada kiloyu artık takmıyorum canım ama senin daha zamanın varkene ver o kiloları inan onun bile olumlu sonuca etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…