afiyet olsun durucumm
sen psikolojkmen zaten bitmişsin o anda ki
canım ben bilmiyorum ama doğum tarihini yazda yapmaya çalışayım fatoşla şifa yapabiliyodu sanırım
arada bir sohbetimize katıl cnaım
bende iyiyim cnaım evet tedaviye başlıcam kısmetse inşallahh cümlemizee diyorumm
demek rahim filmi çekileceksin inşallah bu son olur ve peşinden sağlıklı şekilde hamile kalırsın canım
ne demek beceremedim
yapacaksın inandır kendini nolur umutsuzluk yok bizden fazlan var eksiğin yokkkk
dua ve sabır lütfennnn fatoşum
daha hiç tüp denemen bile yok bu umutsuzluk kadar kötü bişi yok
sığınacağımız bize yardım edecek allahımız var öyleyse problem yok
bırakma telkinlerii
ne demek beceremedim
yapacaksın inandır kendini nolur umutsuzluk yok bizden fazlan var eksiğin yokkkk
dua ve sabır lütfennnn fatoşum
daha hiç tüp denemen bile yok bu umutsuzluk kadar kötü bişi yok
sığınacağımız bize yardım edecek allahımız var öyleyse problem yok
bırakma telkinlerii
kızlar ben de kaçtım acil tarafından görüşürüz
kesinlikle katılıyorum hem fatoş tedaviye cevap verecek en iyi hastalardan birisisiniz unutma cnaım olma olasılığınız çok yüksek sen daha başlamadan tüpe böle düşünme sakın
güle güle nevommm kendinize iyi bakınnnn
seyhancım benim kayganaya gitmem lazım en yakın zamanda katılcam sohbetlere inşallah rabbime emanet olun..
tuğbacım sende geldin ama ben çıkmak zorundayım hadi öptüm hepinizi
ay agazından bal damlıyoo inşallahh dedıgın gıbıdırr cnmm tedavımız guzel geçer ve ilk tedavımde hayırlısıylaa hamıle e kalırımmmm ALLAH hepimizin yar ve yardımcısıı olsunnnnnn
tugbişim hoşgeldınn kısssss fıstıkkkkkkk nasılsınnnnnnnnn karnındaaaki mercimek fıstık nasılllll
valla hiç abartmadan söylüyorum hemde canım doktor bile bu şekilde söyler çünkü tedavi için en uygun hasta modelidir bu
inşallahh canım hele sen kendini toparla tedaviye başla bak herşey güzel olacak
kız mercimeklikten çıktı artık yakında doğurcak
kızz gülme bu sayede sevinir kaygana nerden geldi bu sevki şefkat diyeayy varmıdır acaba böle durup dururken gidip kaynanasına sarılıp öpen acaba :26: ben anneme bile yapamıyorumda ben içimden seviyom
tugbişim hoşgeldınn kısssss fıstıkkkkkkk nasılsınnnnnnnnn karnındaaaki mercimek fıstık nasılllll
gelll öpemmm seniiiiiiinisanda 23 yaşımaaa girecem hmn rapor alıp tedavıyeeee başlıyacamm oleyyyyyyyyyyyy birgün hamıle olabilecegimi düşünmek bile süper yaaaaaaaaaa
heh şöle kendine gel bakimm
kıssss mercimekkkkkkkk o yaaaaa dogana kadar mercimek dogdugundada bebekkkayyyyy bendee sevmemmmmmm kayganasııı hakkındaa etmedıgıı laflarıı soyleyıpppp sonradaa öpenı gordum cnmm helall olsun ne dıyeyyımmmm
gelmemm lazımm evt cnm bıde 10 kılo versem çok ııyı olacak bakalım hayırlısıııııı tedavıyee daha güçlü başlamış olurmuşum gibime gelıyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?