cevap için sağol sevdanehri.gayet net ve acık yazmışsın. evet keçi boynuzu kürüne de daha yeni başladık 1 hafta oluyor.. inşallah rabbim isteyen herkesi bebişlerine kavuştursun.
ah canımm ya ne yapsan olmaz kendi isteği ile ancak bırakabilirgünaydın kızlar bugün canım sıkkın bana akıl verin ne yaptıysam eşime sigarayı ne azalttırabiliyorum nede bıraktırabiliyorum kabusum oldu sigara sabah sabah aglıyorum öldürecek bu sigara çocuk isterken bu yaşta dul kalacam bıktım artık derdimede kalamıyorum ne kaderim varmış
günaydın ,güzel,huzurlu,mutlu ve serin bir gün diliyorum herkeseeeeeeeee
canımm evet isim güzelselam kızlar nasılsınız
turnal eşi isteyip bırakamaz durumda olsa idi bir kitap önerirdim ama sanırım kendisi severek içiyo
şifam serra da güzel isimmiş
nurcikimmmmmm maşallah göbeşinizeee benim kadarsınız bacımama o ağrılara filan doktor bişey demiyormu canım ? battaniyenizde harika olmuş bizde yaptık battaniye birini annem birini ben yaptık bende resimlerim sonra
sevocum kilo filan bişey demedimi drunuzserklajınız iyidir umarım
bu arada alya ismi çok güzel
minnakkkkkk siemens al canım eşyalarını bence kalite ve kullanım olarak arçelik-beko-vestelden filan daha iyi
bende yavaştan siemense dönüyorum benim eşyalar teker teker miyadını dolduruyor şimdi buzdolabı ve klima alacaz azıcık para bulursak
hemşom ahanda bende seni öptüm o zamannnnah canımm ya ne yapsan olmaz kendi isteği ile ancak bırakabilirbol sabır diliyorum inşallah bırakır hemen
sanada tatlım her günümüz her anımız keyifli olsun inşallah
canımm evet isim güzelbi ara anlamını da öğrendik mi tamam dır
aklımda pek bişi kalmadı yaww :44: hepinizi öptüm o zamannn
inşallah bişey olmayacak nurcikimyok canım ya doktor pek bişi demedi ..ekim topiğinde kasılması olanların doktorları hep normal görüyor benim doktor normal bile demedi..işte ciğer geliştirici iğne verdi her ihtimale karşı
hemşom ahanda bende seni öptüm o zamannnn
hamişlik nasıl gidiyor anlat gelde bide papatya nerde sen bilirsin bacımne zamandır yazmamış meraklandım valla
inşallah bişey olmayacak nurcikimmaşallah kuzularımıza
iğneyide olman iyi olmuş tedbiri elden bırakmamak lazım demibende az önce hastanede çalışan arkadaşımla görüştüm sezeryan doğum yasaklanmış hastanelerde:26::26::26::26:ikiz mikiz tanımıyorlarmış valla:44::44::44:allah korusun ben o riski göze alamam heralde biraz zaman geçsin oraya gidicem bakalım ne diycek doktor şimdiden ayarlamamız lazım
hemşom ahanda bende seni öptüm o zamannnn
hamişlik nasıl gidiyor anlat gelde bide papatya nerde sen bilirsin bacımne zamandır yazmamış meraklandım valla
iğneyide olman iyi olmuş tedbiri elden bırakmamak lazım demibende az önce hastanede çalışan arkadaşımla görüştüm sezeryan doğum yasaklanmış hastanelerde:26::26::26::26:ikiz mikiz tanımıyorlarmış valla:44::44::44:allah korusun ben o riski göze alamam heralde biraz zaman geçsin oraya gidicem bakalım ne diycek doktor şimdiden ayarlamamız lazım
hemşomm bi daha öptüm kocamannnhemşom ahanda bende seni öptüm o zamannnn
hadi yaaa :18::18::18::18: evet böyle olacağı belliydi ki yasaya rağmen umursamadan devam edilebiliyor demek kisezeryan yasaklandı deniliyor ama temmuz annelerine bakıyorumda yarısından fazla sezeryan oluyor ..geçen gün doktora gittiğimde benim doktor yine sezeryandaydı bence bu doktorlar bir kulp bulup yasa masa dinlemiyor canım ..devlet hastanelerini bilmem ama özel hastanelerde yine isteğe bağlı sezeryan yapıyorlar kanımca
benim doktor doğum olayına karışmıyo. kanun yasakladı tıbben haricinde yok diyo hangi şekilde doğum olcağına ben karar vermem diyo.yani bize bırakıyo gibi..hastanede normal 500 tıbbı sez. 750 isteğe bağlı sez.1250 tlyani isterlerse yapıyolar tabi parasını verirsen ama çok yaaa
eşim bugün gazetede okumuş zorunlu szeryan arasında olanlar arasında biz varız aslında
.tüpbebek,bel fıtığı,kilolu olan bebekler,kordon dolanması gibi zorunlu sezeryan yapılabilir diye okumuş
yane bizim tıbbi sezeryana geciyor yasa bizi kapsamıyor ,ama ben yinede bir aksilik olmazsa normal istiyorum bacıcım
tamamdırrrr he valla dediğim gibi üzülüp gerilip canımızdan oluyoruz
merhabe canım iyiyim hamdolsun sen nasılsın
aynen yaa biz teyzeleri ne güne duruyoruz ki
canım benim çok geçmiş olsun inşallah memnun kalacağın mamayı bulursun
aaayy ne heyecanlııııı
şu an evindemisin hemşomm dinlen bol bol
eee işte misafir faslı yormuş senigeçmiş olsun ya inşallah sabaha bişicik kalmaz
ayy neler duydummgaz yapmayan biberon mu varmış :44::26: iyi oldu bunu dikkate alırız biz acemiler
ben yaparım tatlım cici yeğenimin doğum gününü yaz ve ne yazılar yazılsın onuda belirt istediğin renk filan varsa onlarıda belirt seve-seve şifa teyzesi hazırlar
valla bilmiyorum bacım gazetede öyle yazıyormuşher iki doktorumda tıbbiye girmediğimi söyledi şuanlık canım zannetmiyorum tüp bebek olan zorunlu olsun. keşke olsa
artık bende normale aslında sıcağım zaten alt taraf açıldızorlanmam yani
canım benim sağolasın Allah razı olsun..düşünmen bile mutlu etti beninurcan ablam hepiniz dualarımdasınız öpüyorum kocaman stres yapma dediğim şeyde laf olsun die değil ciddiyim canım herzaman söylemen yeter....
ALLAHIM TUBA AĞACININ GÖLGESİNDE KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDA EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (S.AV)İLE MUHABET ETMEYİ NASİP EYLE AMİNNNNNNNNNNNNN hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?