Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Kızlar bizimki soğuk su koymuş kovaya ayaklarımı sokmam için :))
ayaklarım felaket şiştiler ..turnal bile şaşırdı görünce
Neyse ben çıkayım su ısınmadan

cevap için sağol sevdanehri.gayet net ve acık yazmışsın. evet keçi boynuzu kürüne de daha yeni başladık 1 hafta oluyor.. inşallah rabbim isteyen herkesi bebişlerine kavuştursun.

kesintisiz en az 3 ay kullanmanızı özellikle adnan saraçoğlunun kürüne göre yapmanızı tavsiye ederim. bizim sayı 14 milyonlardan 64 milyonlara çıkmıştı.
amin inşaallahh

tamam yurcanım sana da iyi ferahlamalar,yalnız kalıyorum sanırsam ben de öyle dolanayım bari,zateen toce erken gelecek bankaya gidicez,fındığıma bebe bisküvisi ve tarhana alıcam,ha birde sebze meyve filesi,kendisi kemşrsş artık mamaları

nurcikimmmmmm maşallah göbeşinizeee benim kadarsınız bacımama o ağrılara filan doktor bişey demiyormu canım ? battaniyenizde harika olmuş bizde yaptık battaniye birini annem birini ben yaptık bende resimlerim sonra

sevocum kilo filan bişey demedimi drunuz serklajınız iyidir umarım
bu arada alya ismi çok güzel

minnakkkkkk siemens al canım eşyalarını bence kalite ve kullanım olarak arçelik-beko-vestelden filan daha iyi
bende yavaştan siemense dönüyorum benim eşyalar teker teker miyadını dolduruyor şimdi buzdolabı ve klima alacaz azıcık para bulursak

ah canımm ya ne yapsan olmaz kendi isteği ile ancak bırakabilir bol sabır diliyorum inşallah bırakır hemen

günaydın ,güzel,huzurlu,mutlu ve serin bir gün diliyorum herkeseeeeeeeee
sanada tatlım her günümüz her anımız keyifli olsun inşallah

selam kızlar nasılsınız

turnal eşi isteyip bırakamaz durumda olsa idi bir kitap önerirdim ama sanırım kendisi severek içiyo

şifam serra da güzel isimmiş
canımm evet isim güzel bi ara anlamını da öğrendik mi tamam dır

aklımda pek bişi kalmadı yaww :44: hepinizi öptüm o zamannn

yok canım ya doktor pek bişi demedi ..ekim topiğinde kasılması olanların doktorları hep normal görüyor benim doktor normal bile demedi..işte ciğer geliştirici iğne verdi her ihtimale karşı

hemşom ahanda bende seni öptüm o zamannnn
hamişlik nasıl gidiyor anlat gelde bide papatya nerde sen bilirsin bacım ne zamandır yazmamış meraklandım valla
yok canım ya doktor pek bişi demedi ..ekim topiğinde kasılması olanların doktorları hep normal görüyor benim doktor normal bile demedi..işte ciğer geliştirici iğne verdi her ihtimale karşı
inşallah bişey olmayacak nurcikimmaşallah kuzularımıza
iğneyide olman iyi olmuş tedbiri elden bırakmamak lazım demi bende az önce hastanede çalışan arkadaşımla görüştüm sezeryan doğum yasaklanmış hastanelerde:26::26::26::26:ikiz mikiz tanımıyorlarmış valla:44::44::44:allah korusun ben o riski göze alamam heralde biraz zaman geçsin oraya gidicem bakalım ne diycek doktor şimdiden ayarlamamız lazım

sezeryan yasaklandı deniliyor ama temmuz annelerine bakıyorumda yarısından fazla sezeryan oluyor ..geçen gün doktora gittiğimde benim doktor yine sezeryandaydı bence bu doktorlar bir kulp bulup yasa masa dinlemiyor canım ..devlet hastanelerini bilmem ama özel hastanelerde yine isteğe bağlı sezeryan yapıyorlar kanımca

sezeryan yasaklandı deniliyor ama temmuz annelerine bakıyorumda yarısından fazla sezeryan oluyor ..geçen gün doktora gittiğimde benim doktor yine sezeryandaydı bence bu doktorlar bir kulp bulup yasa masa dinlemiyor canım ..devlet hastanelerini bilmem ama özel hastanelerde yine isteğe bağlı sezeryan yapıyorlar kanımca

hemşomm bi daha öptüm kocamannn canım sürekli uyku halim oluyor ki çoğu zaman uyuyarak geçiriyorum ara ara başağrım oluyor bikaç gündür bel ağrım arttı :2: aman selam verdin bak borçlu çıktın iyiyim hamdolsun deyim lekem yok inşallah da gelmez

papatya annesinde 1 hafta kadar kalacak dr kontrolüne gitmişken kaldı işte annesinde oh keyfi yerinde ben yazmayı unutmuşum

hadi yaaa :18::18::18::18: evet böyle olacağı belliydi ki yasaya rağmen umursamadan devam edilebiliyor demek ki

laracım yok ölçüm yapmadı ben her hafta gittiğim için her hafta ypmıyo şuan öncelik verdiği erken doğum riskimi minimize etmek şikayetlerimi dinlemek oluyo eskisi kadar uzun kızıma bakılmıyo

minnak benim ocak ve fırınım bilindik marka değil. bende buzdolabında profiloyu,bul.ve çam. makinesinde arçelik ve beko derim.

şifam uykular bastırıyo demek bol bol uyu da büyüt bebişini

benim doktor doğum olayına karışmıyo. kanun yasakladı tıbben haricinde yok diyo hangi şekilde doğum olcağına ben karar vermem diyo.yani bize bırakıyo gibi..hastanede normal 500 tıbbı sez. 750 isteğe bağlı sez.1250 tl yani isterlerse yapıyolar tabi parasını verirsen ama çok yaaa

eşim bugün gazetede okumuş zorunlu szeryan arasında olanlar arasında biz varız aslında
.tüpbebek,bel fıtığı,kilolu olan bebekler,kordon dolanması gibi zorunlu sezeryan yapılabilir diye okumuş
yane bizim tıbbi sezeryana geciyor yasa bizi kapsamıyor ,ama ben yinede bir aksilik olmazsa normal istiyorum bacıcım

her iki doktorumda tıbbiye girmediğimi söyledi şuanlık canım zannetmiyorum tüp bebek olan zorunlu olsun. keşke olsa
artık bende normale aslında sıcağım zaten alt taraf açıldı zorlanmam yani

canım bebelac aldık memnunum çok şkür aıkıntım yokgaz yapmayan biberon da faydalı internette buldm siparış verdim aklınızda bulunsun.takvimde doğum tarihimiz 24.03.2012 teyzesi gerisini sana bırakıyorum....

nurcan ablam hepiniz dualarımdasınız öpüyorum kocaman stres yapma dediğim şeyde laf olsun die değil ciddiyim canım herzaman söylemen yeter....

ALLAHIM TUBA AĞACININ GÖLGESİNDE KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDA EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (S.AV)İLE MUHABET ETMEYİ NASİP EYLE AMİNNNNNNNNNNNNN hayırlı cumalar

her iki doktorumda tıbbiye girmediğimi söyledi şuanlık canım zannetmiyorum tüp bebek olan zorunlu olsun. keşke olsa
artık bende normale aslında sıcağım zaten alt taraf açıldı zorlanmam yani
valla bilmiyorum bacım gazetede öyle yazıyormuş
hee senin daha kolay olur doğumun :))dikişler açıldımı pırtt diye pırtlatırsın
nurcan ablam hepiniz dualarımdasınız öpüyorum kocaman stres yapma dediğim şeyde laf olsun die değil ciddiyim canım herzaman söylemen yeter....
canım benim sağolasın Allah razı olsun..düşünmen bile mutlu etti beni
yeni mamayı sevmiş kızın hadi bakalım yarasın kan et olsun inşallah..öptüm senide minik prensesinide Allaha emanet olun
ALLAHIM TUBA AĞACININ GÖLGESİNDE KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDA EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (S.AV)İLE MUHABET ETMEYİ NASİP EYLE AMİNNNNNNNNNNNNN hayırlı cumalar

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…