Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

herkese günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhh

beni özlemenizi şiddetle öneriyorum beni kimse özlemiyor komşum nurcanda buna dahil

hayırlı cumalar ...geçmişe az bi şey baktım sevo ve kankim ufak tefek sorunlar var galiba geçmiş olsun dinlenmeye dikkat edin dr. dediklerini yaparsanız vaktinde gelir bebişler yeterki stres yapmayın...nevom 2. kızın hayırlı olsun şimdiden sağlıkla gelsin ismiyle yaşasın ...ee diğer arkadaşlar nasıl nuray fatoş şifa kamer çiğdem herkes iyidir inş.

günaydın canlarım nasılsınız bakalım herkes iyi mi hayırlı cumalar rbbim dualarımızı kabul etsin inşallah az önce drumu aradım bu ay hiç bişey yapmayacaz bi dahki ay adette görüşürüz dedi benden haberler bundan öptüm hepinizi
HAYIRLI CUMALAR CANLARIM

hayırlı cumalar bayanlar

sağolasın ipeğim nerelerdesin uğramıyosun artık

sedefom vucudun kendine gelir daha iyi molalı gitmek ama sen yinede ovulasyon zamanlarını değerlendir

beni özlemenizi şiddetle öneriyorum beni kimse özlemiyor komşum nurcanda buna dahil
allahh allah nerden çıkardın şimdi neden böyle düşünüyorsun
bugün yarın sana gelmeyi düşünüyorum hem

sağol kankim teşekkür ederim arayp sordun sesini duymak iyi geldi

ben iyiym canım saol sende paşanla umarım iyisindir

hu hu kimse yok mu
böyle keyifli gibi göründüğüme bakmayın fmf ataklarım başladı sırtta şu an uff ilacımın sayısını arttırmaya korkuyorumm :18: yatsam da geçse yok dua edin hemenn geldiği gibi gitsin bu atak ağrılarım

geçmiş olsun canım yaaa hamile hamile daha zor olsa gerek
sakınnn doktoruna sormadan ilacın dozunu kendin ayarlama canım inşallah biran önce geçer bu pis ağrılarınn

geçmiş olsun canım yaaa hamile hamile daha zor olsa gerek
sakınnn doktoruna sormadan ilacın dozunu kendin ayarlama canım inşallah biran önce geçer bu pis ağrılarınn
aynen günde 1 içiyorum hep ilacı ama işte ilacın özelliği zaten ağrı kesici değilki dr da tatildeymiş ben öyle yada böyle çekeceğim bu ağrıyı ama yinede sevindiğim tek şey karın bölgemde ağrımın atağımın olmamış olması valla yoksa daha çok korkardım :18: hadi sırt bölgemde yakında göğüs civarımda dolaşacak inşallah çabucakkk gitsinn

Son düzenleme:

ayy canım inşallah en kısa zamanda geçer ağrıların bol bol dinlen

amann amann karın bölgene geçmesin bari o illet ağrılar..

uzanmaya dinlenmeye çalış canım belki böyle daha hafif atlatırsın:26:

ayy canım inşallah en kısa zamanda geçer ağrıların bol bol dinlen

amann amann karın bölgene geçmesin bari o illet ağrılar..

uzanmaya dinlenmeye çalış canım belki böyle daha hafif atlatırsın:26:
sağolun kızlar eşimi bekledim geldi şimdi

yatıcamm hemen haa bu arada eşim pc yi yarın format filan attıracakmış beni merak etmeyin dinlenme sürecinde olacağım genelde hep hadi öpüldünüz

hayırlı cumalar bayanlar

sağolasın ipeğim nerelerdesin uğramıyosun artık

sedefom vucudun kendine gelir daha iyi molalı gitmek ama sen yinede ovulasyon zamanlarını değerlendir
çok yoğun geçti son zamanlar arada geliyorum yabancı gibi kalmamak için geçmişe bakıyım diyorum ya kapı çalıyo ya ömer durmuyo selamsız çıkmak zorunda kalıyorum
herkese hayırlı cumalaaar bu arada iepcim sana darıldım beni saymamışsın hıh:)

unutmuşum canım sende çok gelmiyosun ya ondandır kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…