Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bir duş alıp kendime geleyim
bu arad bugün turnal sağolsun kahvaltıya çağırdı ona gidecem birazdan

ohhhhhhhhhhhh nurcan değme keyfinize
valla süpersiniz akşama kadar çıkmazsın artık bacım ordan

slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz babamız izin aldı bizi toktora götürdü bugün ilk nstmize girdik herşey yolunda ultrasyondada bişi çıkmadı pazartesi toktor teyze yine çağırdı babamızı işe yollar yollamaz buraya geldik ama kimsecikler yok
ohhh nurcik ve turnal kaynatıyodur şimcik serin serin

ben iyiym canım sizde iyimişsiniz nstde güzel çıkmış..
son günlerini yaşıyorsun artık sonuna geldin hamişliğin
hayırlısıyla sğalıklı sıhatli kucağına al inşallah

şuan dondorma yiyioruz bir yandanda kaynatıyoruz :))

amin canım cümlemiz hayırlısıyla kavuşalım bebişlere afiyet olsun en güzelini yapıyonuz valla kaynatın

nurayyyyyyy artık size günler geçmiyodur canım azıcık kaldı bebişi sağlıkla almanıza inşallahhhhhbu arada doğumun normal olacak dimi canım

kız nurcan ne kıskandırıyon bizi evden çıkamıyoruz diye ballandırıp durma zaten patlamak üzere olan bomba gibiyimm

[sıze=3]slmmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrr[/sıze]

slmm nurcan az önce çıktı artık bol bol görüşürük nurcik:13::13:

kıskanma kız seninde annen hergün yanında ben kıskanıyormuyum HAYIRRRRRRRR
slmm nurcan az önce çıktı artık bol bol görüşürük nurcik:13::13:

görüşelim canım :13:

kıskanma kız seninde annen hergün yanında ben kıskanıyormuyum HAYIRRRRRRRR

görüşelim canım :13:

evet o konuda şanlıyım azıcıkanacım yanımda çok şükür
elimi hiç bir işe vurdurmuyor

bide annanesi oğluşlarıma alışveriş için 200 tl takviye yaptıhaftaya salı doktorumuza gidelim bakalım nasılız sonrada alışverişe gidicez inşallahhhh

ii akşamlar kızlar

pınar hoşgeldin canım bizde seni özledik anlat bakalım nasıl geçti tatil

laracım annaneden takviye gelmiş alışverişlerde yapılacak ne güzel.bende 30. haftayı göreyim yapıcam alışverişi

turnalla nurcik buluşmuş ne güzel değişiklik olmuş.

benim yaklaşık 1 ay olacak yattığım bu aralar çok duygusal ve stresliyim kendime hakim olamıyorum kimseyi çekemiyorum sanırım iyice daral geldi wc ve yatak arasında

ayy sevo mesajını okumadan gözüm ağlayan smileylere takıldı bişey oldu sandım bende titriyor hala ellerimm

haklısın bu havalarda bide yatağa bağlı kalmak çok can sıkıcı bir durum ama şöyle düşün bu zamanı az beklemedik neler çektik bebişimiz,bir canımız olsun diye :31 :hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günde gelecek o zaman bütünnn sıkıntılar dertler bitecek Allahın izni ile o güzel günleri düşün
hem şunun surasında ne kaldıki canım 100den düştük artık

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnn

pınarcım hoşgeldin tatilide yaptın geldin ohhhhhhlan benim deniz ayağımın ucunda daha gidemedik 1 saatliğine 1 kere gitmiştim sadece

sevooooooo sabret canım bende seninle aynı durumdayımdoktor haricinde sokak yüzü göremiyorum allaha çok şükür bu haftaları gördükya bundan sonra her gün altın bizim için sabırla beklicezzzzzzzzzzzzz

nurcik gelince hemen bilgileri ver canım merak ediyorum sıpacıklarımızım gelişimleri nasıllbakalım 1 kiloyu geçmişlermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…