anladım canım bende aynı bazı doktorlar yumurta çatladı mı diye kontrole çağırıyolarmışta o yüzden bi sorayım dedim
yaa evlenmeden önce 5 yıl boyunca bana pko teşhisi koydular kızlar... ama heray adet oluyodum fakat leke leke oluyo...
tüylenmem vardı pko göbeğim var belirtilerini taşıyorum yanii(
ancak evlendikten sonra muayene olduğumda kistlerin erimiş falan dedi dr ...
4 yıl boyunca boşuna o kadar kan verdim ozaman usg çekildim anlamadım ben bu işi....
anladım canım bende aynı bazı doktorlar yumurta çatladı mı diye kontrole çağırıyolarmışta o yüzden bi sorayım dedim
benim doktorum çağırmadı canım çağırsaydı bile ben gitmezdim bu saatten sonra alttan muayene olmayı doğru bulmuyorum ben ya hamilelik oluştuysa ya yada o anda oluşmak üzereyse.Sakıncası yok diyorlar ama bence var 15 gün geçtikten sonra kan testi yapıcam olurda hamile çıkarsam 2 günde bir kan sonuçlarımı takip edicem kendim .karından bakılana kadar gitmeyi düşünmüyorum canım
canım bu 4 yıl boyuncaki tedavin aynı doktorda mı oldu bence farklı bi doktorada tekrar muayene ol bence canım
kızlarr bana bişey söyleyin nolur düşük tehtidim var progestan verdi ama doktor vajinal dedi diye hatırlıyorum bu ilacın üstünde ağızdan alınır diyo napacam bennn
kızlar ben çıkıyoum yarın görüşmk üzere kendinize iyi bakın
kızlarr bana bişey söyleyin nolur düşük tehtidim var progestan verdi ama doktor vajinal dedi diye hatırlıyorum bu ilacın üstünde ağızdan alınır diyo napacam bennn
eliffff kızzzz yeni topik açmışsın hayırlı olsun canım benim.
yok cnm bi sürü özel hast gittim. bide hast çalışıyodum evlenmeden önce sürekli takipteydim..
ne biliyim soğan suyunu çok yaptım bide evlendikten sonra düzelmeler olabiliyormuş ...
hayırlısı buda allahın hikmeti diye düşünüyorum.. eşimin tedavi olması gerekiyor bide bu kaldıramaz demiştir rabbim belki :)))
yok güzelim o açıdan demedim ben zaten adetlerin düzenliyse sonrası çok sorun olmuyor bildiğim kadarıyla eşinin tedaviside en kısa sürede olumlu olur inşallah canım
hadiiiii yaaaahiçbirinizin bu konuda fikri yokmuuuuuuuu
inş bendede bi problem olmaz( inş yaaa bi an önce 100 milyonlar olsun sperm allahım inş
canım ben aşılamadan dolayı kullanıyorum ağızdan acayip başdönmesi yapıyor bende vajinalde alınabilirmiş yine bi ara doktorunu korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?