Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

anladım canım bende aynı bazı doktorlar yumurta çatladı mı diye kontrole çağırıyolarmışta o yüzden bi sorayım dedim

yaa evlenmeden önce 5 yıl boyunca bana pko teşhisi koydular kızlar... ama heray adet oluyodum fakat leke leke oluyo...
tüylenmem vardı pko göbeğim var belirtilerini taşıyorum yanii (
ancak evlendikten sonra muayene olduğumda kistlerin erimiş falan dedi dr ...
4 yıl boyunca boşuna o kadar kan verdim ozaman usg çekildim anlamadım ben bu işi....

canım bu 4 yıl boyuncaki tedavin aynı doktorda mı oldu bence farklı bi doktorada tekrar muayene ol bence canım

anladım canım bende aynı bazı doktorlar yumurta çatladı mı diye kontrole çağırıyolarmışta o yüzden bi sorayım dedim

benim doktorum çağırmadı canım çağırsaydı bile ben gitmezdim bu saatten sonra alttan muayene olmayı doğru bulmuyorum ben ya hamilelik oluştuysa ya yada o anda oluşmak üzereyse.Sakıncası yok diyorlar ama bence var 15 gün geçtikten sonra kan testi yapıcam olurda hamile çıkarsam 2 günde bir kan sonuçlarımı takip edicem kendim .karından bakılana kadar gitmeyi düşünmüyorum canım

doğru söylüyosun canım çok mantıklı söylediğin bende öyle yapıyım bence

canım bu 4 yıl boyuncaki tedavin aynı doktorda mı oldu bence farklı bi doktorada tekrar muayene ol bence canım

yok cnm bi sürü özel hast gittim. bide hast çalışıyodum evlenmeden önce sürekli takipteydim..
ne biliyim soğan suyunu çok yaptım bide evlendikten sonra düzelmeler olabiliyormuş ...
hayırlısı buda allahın hikmeti diye düşünüyorum.. eşimin tedavi olması gerekiyor bide bu kaldıramaz demiştir rabbim belki :)))

kızlarr bana bişey söyleyin nolur düşük tehtidim var progestan verdi ama doktor vajinal dedi diye hatırlıyorum bu ilacın üstünde ağızdan alınır diyo napacam bennn

kızlarr bana bişey söyleyin nolur düşük tehtidim var progestan verdi ama doktor vajinal dedi diye hatırlıyorum bu ilacın üstünde ağızdan alınır diyo napacam bennn

o ilaç vajinaya yerleştiriliyormuş ama bu şekilde kullanamayanlar ağızdan alıyor. diye duymuştum. doktorlar bütün gebeliklere hemen hemen düşük gözüyle bakıyorlar ve böyle ilaç veriyorlar

cnm hamilelikte vajinal yoldan alıyosun değilsen ağızdan .doktorun ne dediyse öyle yap

canım o hap hem ağızdan hem vajinal yoldan kullanılabiliyor ama doktorunun söylediği şekilde kullan bence canım

yok güzelim o açıdan demedim ben zaten adetlerin düzenliyse sonrası çok sorun olmuyor bildiğim kadarıyla eşinin tedaviside en kısa sürede olumlu olur inşallah canım

yok güzelim o açıdan demedim ben zaten adetlerin düzenliyse sonrası çok sorun olmuyor bildiğim kadarıyla eşinin tedaviside en kısa sürede olumlu olur inşallah canım

inş bendede bi problem olmaz( inş yaaa bi an önce 100 milyonlar olsun sperm allahım inş

kızlar benim mesai bitti çıkıyorum herkese iyi akşamlar hepinizi öpüyorum hepinizi çok seviyorummmmmmmmmmm

canım ben aşılamadan dolayı kullanıyorum ağızdan acayip başdönmesi yapıyor bende vajinalde alınabilirmiş yine bi ara doktorunu korkma

bitanem normalde o ilaç çok baş dönmesi ve uyku yapıyor o yüzden benim doktorum yatarken içmemi önerdi sende öyle yap bence canım uykudayken rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…