Bebek özlemiyle bekleyenler sizleride bekliyoruz

yaww bağımlılık yaptınız bende gidemiyorum bi türlü hala laf yetiştiriyorum millete neyse kaçtım ben öpüldünüz

bitanem normalde o ilaç çok baş dönmesi ve uyku yapıyor o yüzden benim doktorum yatarken içmemi önerdi sende öyle yap bence canım uykudayken rahat olur

günde 2 tane yaa birini yatarken içiyorumda birini mecburen sabah içiyorum. bide okulum var tüm günüm mahvoluyor.

Merhaba kizlar ben subat ayi hamile olmayi bekleyenler topiginde bi ara takilmistim 1 marttaadet gunumdu ve malesef oldum.

Artik beklemekten usandim diye yazmiyodum dundur beri okuyorum. Alternatif tip topiklerinde takildim bi yerde aci elma yaginin muhtemel enfeksiyonlara iyi geldigini okudum. Bu ay biraz da usutmustum. Oyle noktaya geldim ki hadi bunu da deneyim dedim. Dun gecedir aci cekiyorum o yag cok fena tahris etti beni.allahtan kocam yurt disinda yaptigim seyden cok pismanim. Ve utaniyorum.

Aslinda benim tek sounum hashimatoya bagli hipotiroidi olmam.sanki ne diye bilmedigim seyi denedim ki. Bebek ugruna lutfen bilmediginiz seyleri denemeyin.

Hapimi duzenli aliyorum ve artik normal seviyede tsh. Ama ben mutsuzummm.

Bu aada topigin hayirli olsun canim sinirden daldim konuya. İnsallah bu topikte hamile kaliriz da bu mutlulugu paylasiriz

Bu aada topigin hayirli olsun canim sinirden daldim konuya. İnsallah bu topikte hamile kaliriz da bu mutlulugu paylasiriz

teşekkür ederim canım hoşgeldin evet malesef hepimiz ya bununla olursa diyerek bebek uğruna duyduğumuz herşeyi yapıyoruz sanada çok geçmiş olsun canım dediğin gibi en güzel normal doktorun verdiği ilaçları kullanmak yada zararı olmadığından çok emin olduğumuz zaman diğer şeyleri kullanmak bence

çok teşekkür ederim bitanem amin inşallah inşallah topiği açtığımın ertesi günü bi hamile haberi aldık zaten hızlı oldu yani geriside öyle gelir inşallah

oo hızlısınz maşallah senn haberinide alcaz bu ay inşallahh.. ilk bizim topikte söle hee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…