elifciğim merhaba nasılsın.
iyiyim canım sen nasılsın
karın ağrısı çekiyorum. sabah 2 saat dersim vardı. okuldan geldim. kahvaltı yapayım dedim. bu arada bilgisayarı açtık. şu kızlara bir merhaba diyelim de günümüz güzel geçsin dedim. bu arada dün pek nazlı gelen adetim söküldü. ağrı var. yarında doktora gideceğim
iyi yaptın canım valla bende size çok alıştım bakıyorum kızlar nerde kaldı diye karın ağrısı adettendir muhtemelen yarın doktordan iyi haberlerle gelirsin inşallah canım
infertilite bölümünden randevü aldım. bakalım ne diyecekler. önce bir hormonlarıma bakarlar diye düşünüyorum. adetin 3. günü bakılıyor diye biliyorum. yarında 3. günüm. okul ile hastane arasında sanırım mekik dokuyacağım
ben iyi değilim cnm bugn adet günüm ama tık yok belirti bile yok ağız tadım cok değişti sadece.3 gün daha beklicem sonra yine hastane.sen nasılsın elifim
İyi günler ben 1.5 yıllık evliyim.Çocuk yapmak istedik olmadı doktora gittik benim yumurta sayım zayıftı ve çok düşük çıktı 4 adet. Eşiminde sperm sayısı 6 milyon gibi çok düşük bir rakam çıktı. Doktor bize tüp bebek önerdi denedik ama malesef tutmadı. Daha sonra eşimin köyde bir yakınına bu konuyu açtık kendisi bir karışım yapıp balla karıştırarak yumurta sayımı artırması ve kaliteli olması için yememi söyledi. Eşimede sperm sayısını artırması için ayrı bir karışım yaptı. 20 gün günde 3 defa aç karına 1 kaşık yedik. Eşim sperm testi yaptırdı sonuç inanılmazdı. Sperm sayısı tam 70 milyon çıktı ve %40 iler hızlı. Benim yumurta sayımda tam iki katına çıktı. Çok mutluyuz ve çocuk bekliyoruz İNŞALLAH. Böyle sorunu olan bayan veya eşinin sperm sayısı düşük olan arkadaşlara yardımcı olmayı hayır dualarını almayı isterim.
İyi günler ben 1.5 yıllık evliyim.Çocuk yapmak istedik olmadı doktora gittik benim yumurta sayım zayıftı ve çok düşük çıktı 4 adet. Eşiminde sperm sayısı 6 milyon gibi çok düşük bir rakam çıktı. Doktor bize tüp bebek önerdi denedik ama malesef tutmadı. Daha sonra eşimin köyde bir yakınına bu konuyu açtık kendisi bir karışım yapıp balla karıştırarak yumurta sayımı artırması ve kaliteli olması için yememi söyledi. Eşimede sperm sayısını artırması için ayrı bir karışım yaptı. 20 gün günde 3 defa aç karına 1 kaşık yedik. Eşim sperm testi yaptırdı sonuç inanılmazdı. Sperm sayısı tam 70 milyon çıktı ve %40 iler hızlı. Benim yumurta sayımda tam iki katına çıktı. Çok mutluyuz ve çocuk bekliyoruz İNŞALLAH. Böyle sorunu olan bayan veya eşinin sperm sayısı düşük olan arkadaşlara yardımcı olmayı hayır dualarını almayı isterim.
mutlu nerdesin bir yazdın pir oldun arkadaş damardan girdin gelde yardımcı ol bize
bende baktımda şimdi çıkmış canım
kimsecikler kalmadı gene rüveydacım bi sen bi ben kaldık
ben dün eşime bir karışım yaptım. çörek otu tarçın, keçiboynuzu tozu, çakşır tozu hepsini karıştırdım balla. arı sütü ve poleni ayrı veriyorum miktarları biraz fazla olarak. yaptğım karışımı yermi diye düşünürken sabah dayadım ağzına Allah'tan beğendide yer inşalah. kendimede bal, çörek otu ve tarçın karışımı hazırladım ve bu sabah başladım hayırlısı artık.
şifa olsunnnnnnnnnnnn canım ondan sonra gelsin bebiş
amin inşallah sen pcoludun değilmi bu karışımı tedavi ile kullanıp hamile kalanları okudum. sen de dene istersen. çünkü sürekli ilaç kullanmak kist oluşturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?