evet benim şöyle aslında kist falan yok ama yumurtalıklarım polikistik yapıdaymış tembel yani yumurtlama yapmıyor
tam senin ilacın bu. kullan bence bende yumurtlama problemi yok ama yaştan dolayı artık kalitesi düştü. birde bu karşım biden fazla yumurta yapıyormuş bakarsın ikiz üçüz Allah ne verirse artık
evet bende yapıyım ne zaman başlanıyo buna canım bide miktarları ne kadar inşallah ya Allah hayırlısını versin inşallah
adetin 2. günü başlanıyor 12. güne kadar sürüyor. ben işte bugün başladım. valla yazmıştım bir kağıda yarım kilo bala 30 gram çörek otu. ben çörek otunu çektirdim eve geitirip hemen bala kattım. bekleyince etkisi gidiyormuş. birde bu karışıma 12 çay kaşığı tarçın katıyorsun. bu kadar sabah akşamda aç karnına 1 tatlı kaşığı ye
bu ay geçtide adet olunca bende başlıyım çünkü benim ilaçla bile 1 tane yumurtam anca büyüyo gerçi onada çok şükür klomenle hiç büyümüyodu
Cnm cepten giriyorum ben annem beni aldi ablamin nisanlisinin kardesi gile getirdi :) ani oldu haber edemedim cuma gunu test yapicam insallah
eşinde maşallah bir problem yok. benim varikoseldi. düşün artık. sen adet olunca başla o ay doktora da gitme ben ce bir ay akışına bırak. bakarsın kısmet neden olmasın ki
evet canım başlıycam mutlaka zaten ilacım 1 aylık kaldı onuda kullanıyımda sonra 1-2 ay ara vericem zaten kafam dinlensin biraz ne kadarda olsa doktora git gel stres oluyo insan
aynen ben bir kürtaj oldum. değerlerim değişmiş olabilir birde düşük için sebep arayabilirler kafamdaki soru işaretlerini açığa çıkartmak için gidiyorum. zaten olmaz ise tüp bebek düşünürüm heralde. çünkü aşılama yı daha önce yaptırdım yumurta takibi yaptırdım bunları tekrar denemek zorunda kalmam inşallah. en azından aşılama ile zaman kaybetmeyi düşünmüyorum kısmet artık dua edelim birbirimize
evet canım dediğin gibi bi değerlerine baktırırsın en azından benimde aklımdan geçmiyo değil devletten rapor çıkarttırıp tüp bebek yapmak öbür türlü uğraşıpta olmadıkça zaman geçtikçe insan daha çok umutsuzluğa kapılıyor hiç olmıycakmış gibi düşünüyor vallahi her ezan okundukça hepimize dua ediyorum ben canım
Allah dualarımızı kabul etsin sen den de razı olsun inşallah ben birazdan çıkacağım şu evi bir süpüreyim sileyim. görürüz tekrar inşallah
güzel topiğimizin güzel anne adayları ben geldiiimmm.. :)) nasılsınız bugün? Okuldan geldim yeni ay nası karnım ağrıyor nolduysa aşılamanın etkileri geçmişti aslında ama..
merhaba arkadaşlar , ben de 2.5 yıldır evliyim.Evliliğimin ilk gününden itibaren bebeğimin gelmesini bekliyorum.. sürekli doktor kontrolünde olmama rağmen sevgili doktorlarım çikolata kistimin yumurtalık rezervimi düşürdüğünü söylememekle her şeyimin normal olduğunu ve kistin bir şey engel teşvik etmediğini söyleyip zamanımı yediler... SAĞOLSUNLAR! Aralık ayında tüp bebek tedavisine başladım ama maalesef bebişim tutunamadı .. nasipse bu yakınlarda ikinci kez tüp bebek tedavisine başlayacağım ..
Allah'ım isteyenlere aratmadan ya da bizim gibi bekleyenlere de tedavilerinin olumlu sonuçlanarak hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..
merhaba arkadaşlar , ben de 2.5 yıldır evliyim.Evliliğimin ilk gününden itibaren bebeğimin gelmesini bekliyorum.. sürekli doktor kontrolünde olmama rağmen sevgili doktorlarım çikolata kistimin yumurtalık rezervimi düşürdüğünü söylememekle her şeyimin normal olduğunu ve kistin bir şey engel teşvik etmediğini söyleyip zamanımı yediler... SAĞOLSUNLAR! Aralık ayında tüp bebek tedavisine başladım ama maalesef bebişim tutunamadı .. nasipse bu yakınlarda ikinci kez tüp bebek tedavisine başlayacağım ..
Allah'ım isteyenlere aratmadan ya da bizim gibi bekleyenlere de tedavilerinin olumlu sonuçlanarak hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin..
mutlu günler kızlarrrr
umarım herkes iyidir...elifcim kaç gün kaldı bata?? ilk güzel haber kimden gelicek diye heyecanla bekliyorum çok ihtiyacımız var boyle bir habere...
hoşgeldin canım böyle doktorları Allah kahretsin zaten insanların hayatıyla oynuyorlar resmen canım kaç yaşındasın ? inşallah 2. denemende bebeğin annesine sıkı sıkı tutunur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?