rüyadan bahsedilmişte bende geçen gün bi rüya gördüm umut oldu bana. eşimle 4.kez düğünümüz oluyomuş :) salon tıklım tıklım böyle herkes mutlu eşim gel gidip namazımızı kılalım geçer şimdi telaştan diyor elele gidiyoruz yolda konuşuyoruz diyorumki ben bu 4.düğünümüz inşallah bu sefer muradımıza erdik diyorum o hiç konuşmuyor.gelinliğime bakıyorum ne kadar beyaz diyorum.. namaz kılmak için geldiğimiz yer KABE nin 2.kat balkonu oluyor orda ikimiz cemaat olup namaz kılıyoruz.. sonra annemler falan beni hazırlıyor gelinliğimi eşarbımı falan düzeltiyolar salona dönüyoruz.. çok güzeldi yaa çok büyük umut oldu.. bu ara bilmeyenler bile rüyasında görüyor beni hayırdır inşallah..
bence de canım sormadan kullanma...kendine daha fazla zarar verebilirsin
ben geldiiimmmm :) güzel ülkemin güzel kadınları anne adayları nasılmışlar bugün :) velavela yarın sonuç alacakmış heralde inşallah hayırlı haberler verir bize..
rüyadan bahsedilmişte bende geçen gün bi rüya gördüm umut oldu bana. eşimle 4.kez düğünümüz oluyomuş :) salon tıklım tıklım böyle herkes mutlu eşim gel gidip namazımızı kılalım geçer şimdi telaştan diyor elele gidiyoruz yolda konuşuyoruz diyorumki ben bu 4.düğünümüz inşallah bu sefer muradımıza erdik diyorum o hiç konuşmuyor.gelinliğime bakıyorum ne kadar beyaz diyorum.. namaz kılmak için geldiğimiz yer KABE nin 2.kat balkonu oluyor orda ikimiz cemaat olup namaz kılıyoruz.. sonra annemler falan beni hazırlıyor gelinliğimi eşarbımı falan düzeltiyolar salona dönüyoruz.. çok güzeldi yaa çok büyük umut oldu.. bu ara bilmeyenler bile rüyasında görüyor beni hayırdır inşallah..
allah hayırlara çıkarsın inşallah
gerçekten çok güzel bir rüya.
kaç gün kaldı sonucu öğrenmene? aşılama olmuştun yanlış hatırlamıyorsam
canım maşallah ya çok güzel bir rüya görmüşsünherkese nasip olmayacak bir rüya inşallah gerçektede muradına erersin böyle canım
inşallah hepimiz ereriz muradımıza.. geçen yaz umreye gittik biz. Kabede çok dua ettim Rabbim kabul edermiş orda edilen duaları hala oranın etkisinde olduğum için çok görüyorum. Rabbim hepimizin duasını kabede yapılan dualarla birlikte kabul etsin..
Kızlar sizi birşey soracam bana akıl verin bunaldım iyice annem benim pkoolduğumu biliyor şuan tedavi olduğumda bana devamlı soruyor ne dedi doktor ne oldu ne işe yararmış tarzlarında sorular bende çok ince deteylara girmeden ilaç kullandım beklemekteyim diyorum ama hala kurcalıyor küçük teyzem şuan yanımdaya ona tel.açmış daha yeni doktor ne diyormuş kesin ne diyormuş ne yapılacakmış neden olmuyormuş birşey mi saklıyor benden diye ya anlatmaya kalkıyorum yumurtalıklarım kist var büyümedikleri için orada kalaıyor tek sorun bu diyorum o bana niye o kisti almıyorlar iyi huylumuymuş diyor sinirleniyorum bende ben bu anneme ne diyeyim
Kızlar sizi birşey soracam bana akıl verin bunaldım iyice annem benim pkoolduğumu biliyor şuan tedavi olduğumda bana devamlı soruyor ne dedi doktor ne oldu ne işe yararmış tarzlarında sorular bende çok ince deteylara girmeden ilaç kullandım beklemekteyim diyorum ama hala kurcalıyor küçük teyzem şuan yanımdaya ona tel.açmış daha yeni doktor ne diyormuş kesin ne diyormuş ne yapılacakmış neden olmuyormuş birşey mi saklıyor benden diye ya anlatmaya kalkıyorum yumurtalıklarım kist var büyümedikleri için orada kalaıyor tek sorun bu diyorum o bana niye o kisti almıyorlar iyi huylumuymuş diyor sinirleniyorum bende ben bu anneme ne diyeyim
ben de açıklama yapmam gerekirse yumurtalarım tembelmiş, yavaş çalışıyor.ilaç kullanarak normale dönüyor diyorum. Ne zaman olacağını da allah bilir diyerek konuyu kapatıyorum
annen de haklı kist deyince insanın aklına hemen kötü bir şey geliyor. Endişelenmiştir kadın
ama 6 -7 yıldır aynı şeyi diyorum ona ya anlamıyor uzaktayız hep aklı bende devamlı arayım konuşayım diyor bende ne yalan söyleyeyim içimden aramak gelmiyor ya soracak yada annemlerde biraz sıkıntıları var yine birşey anlatacak üzülecem diye akşam eve gidiyorum bazen 6 bazen 7 insanlık hali
bugün niye geç geldin niye eken geldin neo aramadın bu saate kadar bana bunları söyleyince deli oluyorum konuşasım gelmiyor oradan beni takip etmeye çalışıyor ya offffffffffffffff
benim annemde aynı yaaaaa ben en son yumurtalıklarım yavaş çalışıyomuş doktor olur ama geç olur diyo dedim denemeye devam edin diyo dedim sende öyle bişey söyle bence canım
anneler çocukları kaç yaşına gelirse gelsin büyüdüklerini kabul etmek istemiyolar canım o yüzden ben pek kalın giyinmeyi sevmem mesela benim annem hala sürekli söylenir bana bu ne böyle niye kalın kazak giymiyosun niye atkı almıyosun falan diye
canım bendeki farklı sorun ben evlenene kadar annemle hiç iyi olmadık hep kavga dövüş laf söylemeler kısıtlamalar annemle aramızda dağlar var şimdi evlendim birde uzaktayım ya kıymete bindim ama ben anneme hiç yakın olamadım hep bir mesafe 10yaşında kucaklamışımdır onu galiba hiç sarılmam öpmem şimdi bendende tam tersi istiyor ama olamıyorum yakın olamyorum
canım bendeki farklı sorun ben evlenene kadar annemle hiç iyi olmadık hep kavga dövüş laf söylemeler kısıtlamalar annemle aramızda dağlar var şimdi evlendim birde uzaktayım ya kıymete bindim ama ben anneme hiç yakın olamadım hep bir mesafe 10yaşında kucaklamışımdır onu galiba hiç sarılmam öpmem şimdi bendende tam tersi istiyor ama olamıyorum yakın olamyorum
anneler de bazen çocuk yetiştiriken hatalar yapıyor malesef...belki o dönemdeki sıkıntıları sebebiyle sana yeterince ilgi gösterememiştir. ya da sana olumsuz bir şekilde yansıtmıştır. yoksa anneler çocuklarını her zaman sever ve iyiliğini ister..ona sorsan mutlaka haklı sebepleri olduğunu soyleyecektir. ama malesef haklı sebepleri bile olsa senin içinde kırılan şeyleri düzeltmez, geçmişi geri getirmez. bu yaşadıklarımız bizlere ders olmalı...biz çocuklarımızı en doğru şekilde büyütürüz inşallah
-kızlar kafayı yicem hiçbi belirtim kalmadı ne mide yanması ne bulantı ne batma bu nasıl olur şu sonuç bi çıksa delirmeden ama hi
ç ümidim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?